26. jan 2009 14:40
cheleste, tudi jaz se borim z gripo, torej sva že dve................mene mantra od četrka, pa nikakor noče biti boljše................je pa za eno stvar boljše, prav nič mi se ne lušta, danes imam sadni dan, pa sem do zdaj pojedla samo sadno kašo, pa še to na silo, ker nekaj pač moram dat v želodec, drugače pa se nalivam samo s čajem....upam, da me bo kmalu minilo
Punce, punce, kaj si niste dobro prebrale navodil, da se tehrta samo po vodnem dnevu, ker kile med mesecem gredo gor in dol in se lahko zgodi, da en čas ne shujšaš nič, potem pa v enem tednu daš dol tudi 4 kg in več.......................zato ne obupat !!!!!!!!!!!!!!!!!! do poletja bomo vse kot manekenke , hura !!!!!!!
Sabina, jaz si včasih na OH dan naredim zelenjavni zavitek, razno zelenjavo ( poriluk, papriko, korenje, itd ) prepražim v voku, dan noter malo sojine omake in zavijem v testo, ter spečem na peki papirju, in ti rečem stvar je tako dobra, da še jo moja otroka jesta z veseljem,
Renata, povej kaj je to retaše, prvič slišim za to besedo ?
Jutri je spet napovedan sneg, pa bo spet malo rekreacije. Joj, sem se razpisala, pa drugič več.....
daby