Ločevanje živil 90. dni - 5. del

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

22. jan 2009 13:34

evo mene.....ravno sem jedla....oz. se nažrla....krompir in solata, juhe ne maram,zato je ne pijem renata69- vsaki se zgovi da tu in tam kiksne.....nič hudega, samo vztrajaj Tud jaz se zdaj zadržujem bolj doma ...ker če greš kam na obisk..pa te silijo...kava, pecivo,keksi...včasih mi sline kr tečejo...bi zmazala vse...ampak....NE NE SMEM! Povem pa vam, da ko enkrat začneš grešit te pol kr vleče...in skoraj ne moraš nehat...zato punce držmo se! Mene čaka letos ubitačno leto...obhajila,birme,botrca sem..na 40 let grem,poroka....in že zarad tega vsega moram bit vitka lepo se imejte NAJA74

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

22. jan 2009 14:10

Picike, kar pogumno in čim manj grešit! Tudi jaz sem se lepo najedla in sicer pečene krvi s česnom in nič drugega. Sem opatila, da manj pojem kot sicer. Verjetno zaradi prehranskega režima se je začel želodec krčit. Opažam bolj komot hlače, vagala pa se ne bom do 29 dni. Pustim se presenetiti.

Kyara

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

22. jan 2009 14:12

no še jaz malo pokukam sem tudi ravno pojedla nekaj kuhane zelenjave imam sicer sadni dan drugače pa kar gre in vas zelo rada preberem kako tudi ve doživljate te mučne dneve saj meni je kdaj prav mučno in bi pojedla kaj dobrega.

lep dan še naprej

-pika 

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

22. jan 2009 15:27

pravijo, da več nas je bolj je luštno. bi se vam pridružila tu gor, saj sem tudi sama začela z dieto 5.1. začela sem z 73 kilogrami in bi se jih rada vsaj 10 znebila. tri leta nazaj sem shujšala za 25 kg in sem imela skoraj idealno (zame) postavo, letos pa se mi je uspelo 12 kg zredit :( ... dve leti in pol ni bilo težav, sedaj pa je prišlo spet do kritične točke. upam, da mi bo spet uspelo, ker mi je bilo res luštno v moji lažji različici ;) pozdravček vsem, ki se matrate! Zajčica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

22. jan 2009 16:18

Pozdravljena, Zajčica, dobrodošla! 10 kg zgubit v treh mesecih ne bi smelo biti problem, ane. Upam, da ti gre do zdaj dobro in želim ti čim več uspeha tudi naprej. Oglasi se še kaj. Jaz sem se za kosilo morala potrudit, da sem vse pojedla. Do zdaj sem mogoče res premalo jedla, dvakrat sem tudi spustila večerjo, kar pa ni bilo dobro. Začela sem se počutiti slabo, vse me je bolelo, švoh sem bila... Danes pa sem bolje in upam, da bo tako tudi ostalo. LP

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

22. jan 2009 18:52

Dobrodošla med nami Zajčica! Danes sem bila pridna...jedla po načrtu.... Za jutri pa me čakajo testenine,ki se jih ful veselim! Jaz danes tudi nisem večerjala,ker se mi zdi, da sem se kosila preveč najedla... Dobro se počutim....zdaj grem pod tuš..pol tv in spat dijo,nočko vsem NAJA74

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

22. jan 2009 20:35

Ojla!Tudi mene danes matra,da bi nekaj konkretnega pojedla. Sploh več nevem ali sem lačna ali pa samo živčna.Jutri imam zobarja,pa me je ful strah. gardelin

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

22. jan 2009 20:58

Hello, se par dni nisem nič javila, se mi sploh ni dalo vklopit računalnik V torek je bil sadni dan sem za kosilo jedla solato v Intersparu, drugače pa samo sadje, včeraj je bil mesek- pečen puran in solata, danes pa tenstano sladko zelje s krompirjem. Tudi jaz pijem kavo z mlekom 2x na dan (se ji ne morem odpovedati), trudim se, da je vsaj ne sladkam, dopoldne v službi popijem 3 dl čaja. Včeraj sem šla malo po trgovinah in si kupila dvoje hlače, zelo si želim, da bi mi bile kmalu preširoke ha,ha Zdajle pa pod tuš in na kavč pod dekco, pa eno šalo čaja. andreja č.

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

23. jan 2009 8:28

Dobro jutro,tudi jaz se že dva dni nisem nič oglasila.Zgodaj grem v službo in se vrnem ob 19.00,pa mi enostavno zmanjka časa. Dieta gre naprej ,ampak kg so se že ustavili,tako zdaj bo pa treba malo potrpet a ne? Saj bo kmalu šlo spet(tako se tolažim) kaj dol. Kuham si makarone in omako,to si lahko nesem s sabo v službo.Še malo pospravim in grem.... bodite pridne. petardica

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

23. jan 2009 9:52

Moram malo pojamrat ... Ta krog diete (kot sem omenila, sem jo že enkrat dala skozi) imam velike težave. Neprestano sem lačna, nič mi ne paše jest ... in to seveda močno otežuje vse skupaj. Res, da premalo pojem - količinsko, ker imam težave z obroki v službi. Beljakovinski dan je ok, ker lahko jem jogurt, ali pa kos kruha s sirom, ali pa solato s sirom ... oh dan tudi še nekako gre. Škrobni pa je katastrofalen. Tako, da na koncu vedno pridem do tega, da do 5 ure popoldne jem samo sadje, potem pa kosilo/večerjo. Seveda sem zato skoz lačna, nimam energije itd. Kaj jeste v službi na škrobni dan? Če nimate v bližini restavracij ali kakršne koli hrane, si ne morete hrane pogret ... itd. Zajčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti