Ločevanje živil 90. dni - 5. del

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

21. jan 2009 14:40

Zmazala, samo eno palačinko in kompot.Pa nevem kako to.A se mi je lahko po enem tednu intenzivne diete,tako skrčil trebuh?Saj ne da bi bila jezna,sem vesela,(zelo) Rekreirat se pa še nisem začela,najprej je bil sneg pa led,zdaj spet dež.Nočem fasat prehlada,bom pa potem bolj aktivna. renata69 http://renata69.moj-album.com/

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

21. jan 2009 15:00

Ojla! jaz pa ravno pečem kotlete za kosilo zraven pa paradižnikovo solato in kos kruha.Škoda,ker je tako smotano vreme in ne moremo ven.tudi meni se je skrčil želodec in ne morem pojesti veliko,tudi ,če so oči lačne. gardelin

Rafael Samec  

član od: 21.1.2009

sporočila: 4

21. jan 2009 17:44

danes imam sadni dan. Saj ne morem verjeti, 70. dan, - 12 kg. Dovolj? Kaj vem, da in ne. Imate kakšne vegetarijanske predloge za ločevalno dieto?

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

21. jan 2009 19:03

tako....pa je dan pri koncu..za kosilo sem se tako najedla, da niti večerjat nisem mogla...super to Renata69 - ja zdaj bomo vse po malem začele opažat prve spremembe se mi zdi...jaz se zdaj počutim že veliko bolje....pa čeprav sem izgubila 4 kg....pa še drugi so opazili, kar pa me najbolj veseli.... Meni osebno ta forum zelo pomaga....vas preberem obvezno zjutraj...pa še med dnevom...pa obvezno še zvečer...ker to kar se nam dogaja se lahko edino me tukaj pogovarjamo res je fajn občutek ko se zavedaš...da lahko manj poješ pa si sit, prej pa nisem šla od mize...bila sem kot smetnjak...vse kar je ostalo od otrok na krožniku vse sem zmlela..pol pa sem bila tako utrujena da sem po kosilu počivala in s tem pridno delala na teži...upam, da se mi to ne bo nikoli več zgodilo....kajti jest pol pa hujšat je prava muka....kajne?Nikoli se več ne bom nažirala.... Rafael Samec -to je zelo lepo-12 kg...ko bi meni to uspelo bi bila presrečna ....imaš še 20 dni...tako da....pazi kaj ješ...strogo se drži NAJA74

renata69  

21. jan 2009 20:07

Naja74,tudi jaz sem bila taka,da sem pojedla vse kar je ostalo.Ker je bilo škoda,da bi šlo v smeti.In tako sem postala jaz tisti smetnjak. Z vami mi je lažje,dobim še dodaten zagon,ko vas berem. Skupaj nam bo uspelo.Držte se!Ne obupat. renata69 http://renata69.moj-album.com/

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

21. jan 2009 20:09

lp Dnevi nam že lažje minevajo a ne?Še vedno pa mi manjka tisto ,da bi zvečer jedla,prav kontrolirat se moram da kaj ne dam v usta. Za jutri bo kaka zelenjavna enolončnica mislim...do zjutraj pa se še lahko premislim ha,ha,ha... Rafael bravo,tudi nam bo uspelo,upam da toliko kot tebi. Kar se pa jedilnikov tiče,pa ne vem kaj bi ti svetovala.Jaz velikokrat poiščem recept tu na kulinariki in kaj odvzamem in ododam,kot naprimer če nekaj pražiš na slanini pač na olju...malo preglej recepte in mislim da se bo kaj našlo tudi zate... Lep večer deklice,če ste lačne pa v postlo.. petardica

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

22. jan 2009 8:48

danes pa je tak en čuden dan, boli me glava in grlo, iz nosa mi teče, mislim, da imam vročino, saj ne morem verjet, da sem fasala virus, ko pa pojem toliko sadja, kot še nikoli..... hvala bogu, da imam danes sadni dan, tak ne morem nič jest.....bom se celi dan nalivala s čajem in vitaminčki...............upam, da bo do sobote boljše, ker praznujemo hčerkin rojstni dan.... pa imam polno hišo gostov..... Rafael, tebi pa vse čestitke, upam, da bomo tak zadovoljne na 70. dan tudi me.......ampak nas čaka še dolga pot..pa bo šlo, kajne punce ? Držite se, pa lep dan, tudi če dežuje ali sneži.......saj veste, dan je tak, kakšnega si narediš....... daby

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

22. jan 2009 11:23

DAN VSEM! Pravkar pojedla 4 mandarine....za kosilo pa bom pojedla solato radič,endivija s krompirjem krompir na krompir....hihiih No, upam, da bom sita :) NAJA74

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

22. jan 2009 13:03

Moje kosilo se kuha pa sem vas prišla malo pobrat. Jedla bom pražen krompir (na zelo malo olja, pa še to bo repično olje) s fižolom in rdečo peso. Na koncu pa še juhica za spit. Za zgodnjo večerjo bo pa krompir v kosih in solata. Lep dan vsem!

renata69  

22. jan 2009 13:20

Jaz pa pečem krvavice,zraven pa bo vložena zelenjava.Isto,samo pol manj,pa za večerjo.Sem pa kiksnila dopoldne,sem zraven kapučina pojedla nekaj napolitank.Sem jezna ,samo si nisem mogla pomagat.Kasneje pa še drobno pest ocvirkov z kumaricami. Ne bom več ,okrog hodila,me samo silijo.Če pa ne vzameš,pa nose povešajo.No saj sem res malo grešila. Lep dan želim! renata69 http://renata69.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti