Ločevanje živil 90. dni - 5. del

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

21. jan 2009 8:37

Daby v sladici je dovoljeno vse. Danes imamo meso,čeprav mi nič kaj ne diši. Zjutraj sem šla na vago in je pokazala 1 kg več kot pred štirimi dnevi.Da jo koklja brcne.... Jedla pa bom kislo zelje in pečeno meso,za zajtrk pa sem pojedla eno mandarino,tako velikooo,kje sploh take rastejo? Pri nas močno dežuje in je šla rekreacija v ....nič danes še malo bom polikala,če to tudi šteje???? lp,pa fino se najejte danes ker naslednji dnevi bodo spet bolj tako-tako... petardica

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

21. jan 2009 9:16

Jutro punce....ste kr pridne kolk vidim... No tud jaz sem včerajšnji dan premagala...danes pa meso....danes je nek čuden dan.Ura je komaj 9 pa se mi že spi....tako turobno je,oblačno,dežuje.... No, moram vam povedat da sem res v soboto in nedeljo ful grešila...pa mi je včeraj prijateljica rekla, da se ji zdi da sem shujšala.....tako lepo sem se počutila, da bi skočila do neba Res je ful lep občutek ko te nekdo pohvali, pa čeprav ne ve, da hujšam....danes imamo mesek...jaz si bom privoščila kislo zelje s prekajenim mesom....kr pol kg ga bom zmazala Čeprav sem ponoči premišljevala, da bi danes jedla pražene gobice....ampak sem si premislila...zato kr sem takrat ful grešila sem se odločila, da bom ta teden izpustila testenine in bom jedla sadje (sadni dan) ful imam slabo vest...sem brala v knjigi 90-dnevne ločevalne, da če ne hujšaš izpusti OH dan....in nadaljuj in to bom ta teden storila Petardica- kako ti lepiš te slikce sem Nauči še nas Malo popestriš....lepo je to Držte se punce NAJA74

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

21. jan 2009 9:35

Naja, a ti ponoč ne spiš, da razmišljaš o tem, kaj boš jedla naslednji dan Pa ne mi rečt, da si bila ponoči tako lačna, da nisi mogla spat. Čestitke vsem, ki se vam že kej pozna. Meni se na videz najbrž ne, vidim pa na hlačah, da so se mejčken razširile in tudi to je že prvi znak. Danes si bom nardila neke sorte ameriško solato v počastitev Baraka Obame. Ne, ne, hecam se Včeraj sem se spomnila, da sem pred novim letom kupila en mali paketek ameriške solate, ki se mi je zdela dobra, spadala bi pa lahko v beljakovinski dan. Sestavine, prepisane z embalaže, so take: sveze zelje, jogurt, majoneza, korenje, hren, gorcica in zacimbe. Zelje je bilo zrezano na trakce, korenje naribano, predvsem pa je solata sveža in okusna. Majoneze bom dala bolj malo in malo več jogurta in hrena, zraven pa še narezan sir ali trdo kuhano jajce. Odlično za beljakovinski dan. Njam. Obama je pa zakon! Mislim, da se znajo razmere močno spremeniti. Hvala bogu, da je po Bushu takšen am. predsednik, ki mu je popolno nasprotje. Ne se pustit skisat vremenu, nad oblaki je sonce, samo ne vidimo ga!!!

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

21. jan 2009 11:15

Lepo pozdravljene! No pri meni se glih ne pozna na videz ,se pa zato bolj na tehtnici.Kar ne morem verjet,sem tako vesela. Danes bodo palačinke z skuto,lepo zapečene,(njami)in domač jabolčni kompot.(spet njami) renata69 http://renata69.moj-album.com/ Tudi jaz uspešno prestala sadni dan. Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 21. jan 2009 11:16:05

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

21. jan 2009 11:23

živ-žav,jaz imam pa samo en problem na beljakovinski dan.Jedla bi meso,pa sir tudi obožujem ,pa solata z jajčki je zakon.Potem se moram pa odločiti,pa vedno premaga meso.Ko bi lahko vsaj vse tole mešala.joj,joj antaja

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

21. jan 2009 13:12

Ojla, uspešno prebrodila včerajšnji sadno-zelenjavni dan. Tudi ja imam danes mesek. Naredila bom koščke govejega mesa v omaki in svaljke (za moja dva fanta seveda). Zdraven pa skledo zelene solate. Ali katera od vas tudi je meso v omaki in kos kruha na B dan? Upam, da ni prepovedana omaka!!!! Se beremo lepo se imejte. mial

Sy  

21. jan 2009 13:46

Mial: ne, omaka ni prepovedana, če je čisto normalno narejena. Če bi bila notri recimo kakšna leča, fižol, koruza ali kaj podobnega, potem ne bi šlo. Tako da ne bi smelo bit problema. Mial, dober tek! :) Jaz sem se ravnokar najedla, pa niti nisem mogla vsega pojest, kar sem si pripravila, zato bo ostalo za večerjo. Jedla sem ameriško solato brez korenja s sirom = obamova solata z doma narejenim polnozrnatim kruhom brez gnetenja. Njam.

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

21. jan 2009 14:00

Hvala Sy; omako naredim s čebulo, česnom, začimbami in na koncu malo paradižnika ter moke. Sem že pošteno lačna. Lp mial

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

21. jan 2009 14:16

Evo mene....sitaaaaaaaaaaaaaa Pojedla kislo elje pol kg s prekajenim mesom...njami...prepraženo na čebuli..........kos kruha....2 dcl juhe.....moj trebušček ves napet Sy - lahko omako popapcaš recimo zraven njokov....ful paše NAJA74

Sy  

21. jan 2009 14:32

Njoki so pa že bolj delikatni :) ponavad so krompirjevi, to pa spada pod škrob. Zato bi mesna omakica šla na B dan, njoki pa na Š. Sy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti