Ločevanje živil 90. dni - 5. del

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

23. jan 2009 13:46

gardelin, vodni dan je 29.dan po vrsti, takrat pijem jaz vodo in dosti čaja z limono in seveda brez sladkorja...........če je kriza pa paše tudi kaki frutek ( ampak ne dosti ). Najboljša in zakon pa je seveda voda !!!!!!!!!!!!!! daby

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

23. jan 2009 13:48

Vodni dan je na vrsti 29 dan diete.To pomeni,da cel dan piješ vodo ali nesladkan čaj,najbolje zeliščni.Tud mene je strašno strah zobarja,zato vem,kakšen velik kamen se ti je odvalil od srca,ko je mimo.Danes me je mož peljal na kosilo,pa sem jedla čudovito dobre rezance z jurčki,in komaj čakam še na popoldansko sladico.Jutri,na sadni dan pa si rajši ne bom skuhala zelenjavne juhe,ker sem jo prejšnjič tako čisto preveč pojedla,za kar sem bila kaznovana na tehtnici.Tako jutri samo sadje,pa ne preveč.Srečno antaja

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

23. jan 2009 15:08

Lepo pozdravljene vse skupaj. Pri meni ni nič novega, dnevi tečejo, zadnje dni imam malo krize po sladkem, krizo sem premagala brez večjih prekrškov. Še dobro, da si danes zvečer lahko nekaj sladkega privoščim, že komaj čakam. Za zajtrk sem pojedla dve mandarini, za kosilo pa testenine na drobtinah in solato. Na sobno kolo grem dvakrat na dan. Jutri, ko je sadni dan greva pa z možem v savno, že komaj čakam. Malo sprostitve in lenarjenja. Nisem zdržala, pa sem se zjutraj stehtala in tehtnica je pokazala -4 kg. Hlače mi niso več tako pritisnjene. Sedaj se bom pa stehtala po vodnem dnevu, da bom videla rezultat. Punce držite se diete in ne grešite preveč. drejki

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

23. jan 2009 17:37

Danes sem malo pomešala kosilo in večerjo(slaščica). Ker ima moj možek danes rd, sva že dopoldan v službi pojedla tortico (bananino jaz in meščansko mož )res so dobre, je ravno zraven mene slaščičarna. Za kosilo sem pa pojedla tri torteline, prejle ob petih. Tako malo pomešane ure. Mislim, da to ni nič kaj hudega. Se pa drugače zelo dobro počutim.Tehtala sem se enkrat na začetku, pa mi je tehtnica pokazala -1kg, sedaj se pa kar ne upam. Čeprav se mi zdi, da nisem več tako napeta tam čez trebuh. Je pa res, da je po končani dieti res potrebno precej paziti na hrano. Tudi jaz sem prvič kar precej zgubila, potm pa so kile kot skriti sovražnik počasi prihajale nazaj. Ampak se ne damo. Rekreirat se mi pa še ne da, zmeraj najdem kakšen izgovor andreja č.

DEKLINA  

član od: 14.2.2007

sporočila: 24

23. jan 2009 18:38

Pozdravljene moje sotrpinke kar nekaj časa vas že berem in ugotavljam da nisem edina z velik kilogrami.Po tej dieti sem hujšala in sem shujšala 15 kg ker se pa nisem držala sem se pa zredila nazaj.Tako sem se trdno odločila,da je mojih prerškov dovolj. Hujšam dvanajsti dan danes je moj sadni dan in mislim da mi bo uspelo .Komaj čakam jutri na meseka in polno skledo solate.Skoraj bi pozabila težka sem 88 kg in visoka 173 No pa naj bo dost za prvič.Lep pozdravček vsem pa skupaj nam bo uspelo. DEKLINA

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

23. jan 2009 18:51

Jaz sem pa nova tukaj. Že kar nekaj časa razmišljam o tem, da bi morala shujšati, pa se nikakor ne morem odločiti za dieto. Zdaj me pa zanima kako poteka tale ločevalna dieta? Že vnaprej hvala za odgovor! sabina69 Sporočilo je spremenil(a) sabina69 dne 23. jan 2009 18:53:20

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

23. jan 2009 19:07

Pozdrav Deklini.Lepo,da je še kdo z nami.Kar še kdaj se oglasi.Tebi Sabina pa sporočam,da hujšamo po 90 dnevni ločevalni dieti.To pomeni,da vsak dan za zajterk jemo sadje,nato pa : 1 dan-beljakovine,2 dan-škrob,3 dan-ogljikovi hidrati,4 dan- sadje oz.zelenjava.Kaj več o tej dieti si lahko najdeš na net-u.Je pa super dieta,ker praktično lahko ješ vse.Tudi sladice.samo mešati ne smeš dnevov .večina nas ima danes o.h. dan,zato smo jutri na sadju,potem pa spet s 1 dnem naprej.Priporočam.Če te pa še kaj zanima,vprašaj antaja

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

23. jan 2009 19:17

Hvala ti antaja! A sadje jeste za zajtrk vsak dan,tudi na beljakovinski dan? Kaj pa količinsko koliko obrokov na dan si privoščite? sabina69

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

24. jan 2009 10:45

Ojla! Kako ste kaj?Danes sem pojedla eno banano,popila 6 dcl vode.Zdaj pa pijem sadni čaj,pa ne zato,da bi me zeblo.Za kosilo bo sadna solata.Zvečer pa še nevem,ali bo spet solata kosila ali kaj drugega. Držte se!Čao. renata69 http://renata69.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti