7. jan 2009 18:30
Rožica, hvala za te spletne strani. Danes imam OH dan, super se počutim. Jutri sadni. Lp Vandolina
7. jan 2009 18:30
Rožica, hvala za te spletne strani. Danes imam OH dan, super se počutim. Jutri sadni. Lp Vandolina
7. jan 2009 19:09
Kako veliko ste napisalae....sem kar nekaj časa rabila da sem vse prebrala.Za nami so komaj trije dnevi in smo vse uspešne in optimistične.Tudi jaz nisem imela problemov samo pojedla sem malo preveč zavitka. Za jutri pa sem razmišljala bi jedla sadje,solato in kuhano zelenjavo..??!! Bom razmišljala zjutraj .. lep večer še naprej petardica
7. jan 2009 19:10
Ja še to a imate vredu prebavo??? petardica
7. jan 2009 19:52
Mož zdajle zraven mene tako je ko da je prišel iz "tlake"...in kaj naj zdaj storim????? Odhajam pod tuš... Ne bom grešila.. petardica
7. jan 2009 19:57
Tudi jaz sem se po enem letu zopet odločila da ponovno začnem z dieto. Priznam da se nisem držala vzdrževanja še 3 mesece in sem kar nekaj kg pridobila nazaj.. Zato začenjam še en krog za katergega upam da bo tako uspešen kot prvi -15 kg. Tudi zame je danes tretji dan... Kje pa so ostale kot so Blažkaa,Hema,Kristalka,Yoy,Žabica... Najbrž so bile bolj pridne kot midve Sy a ne?? Bodite uspešne.. Darja -
7. jan 2009 19:59
Darja-dobrodošla med napi.S skupnimi močmi nam bo pa uspelo a ne??? petardica
7. jan 2009 21:20
Uf, kolk ste pridne s pisanjem punce. Super. Zdajle trenutno je mir in tišina, ker moji trije sončki že spančkajo pa sem še vas prišla malo prebrat. No za enkrat nam fino gre ane, brez grehov. Jaz sem se danes celo večerji odpovedala, sama sebi ne morem verjet. Sem kar par mandarinc pojedla namesto sladice. Res ne morem verjet, ker jaz da bi se odrekla dobremu in sladkemu. Sem pa res fajn počistla v svoji glavi. No tko vidte, da je moja želja po minus kg ogromna... pa bomo skupaj zmagale, bomo ja. Mene letos čaka še poroka najbrž se bova poročila v septembru pa bi rada bila do takrat že LEEPA. Ker zdele po tretjem porodu je pri meni stanje obupno sploh pa koža oz. špeh na trebuhu. Jao, se bo treba še fajn namatrat. Bi pa tudi jaz rada zgubila 20 kil ali pa še kakšno več. Jutri pa sadje. Zame najtežji dan ampak ni kaj se bo treba navadit, kaj bom pa jedla pa še ne vem, najbrž bo kaj toplega za kosilo, ker me že tko skozi zebe. Zelenjavna juhica se dobro sliši. Vandolina več krat se javi, ti mi daješ motivacijo, ker ti je uspelo že tolk velik kg dol sklestit. Super si pa čestitke. darčika
8. jan 2009 3:50
Ne morem vetjeti! Sem že v službi in sita sem vstala! Pa to se ni zgodilo že zadnjih 20 let, da bi jaz sita vstala! Vedno vstanem lačna in nekako brez volje. Danes pa sita, pri dobri volji, pa še kave niti povohala nisem! JJJuuuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!Kaj takega?????
Kyara
8. jan 2009 8:54
Jutro, punce! Danes je moj drugi dan po novem štetju in včeraj je bilo super - še celo uro sem telovadila na eliptiku. Sem si dala še eno spodbudo: za vsak dan, ko se diete držim, zaslužim 2 eura, in za vsako telovadbo (namensko), ki traja vsaj pol ure, tudi. Kadar pa se ne držim, 2 eura izgubim, in kadar ne telovadim, tudi. Zaslužek je namenjenkupovanju nove garderobe :D in se ga bo kar nekaj nabralo! Dobila pa sem tudi odgovor avtoric diete, glede tega, kam spada kvinoja, navajam: "Pozdravljeni, v naši dieti spada kvinoja na škrobni dan, kljub skoraj 18 % deležu rastlinskih beljakovin. Naša dieta je nastala na podlagi izkušenj in sva vse zrnate jedi zajeli v dnevih, imenovanih škrob (pri namakanju ostane predvsem škrob in okoli 5 % beljakovin). Lp, Breda Hrobat" ...se pravi drugi, škrobni dan, tam pri krompirju, rižu in stročnicah se najde:D. Lep dan! mojcej77
8. jan 2009 11:17
Dan, Tudi jaz imam danes sadni dan. Pojedla sem že dve mandarini in čez dve uri pomarančo. Do kosila (16.00) bom še jabolko potem pa pride na vrsto nekaj toplega. Skuhala si bom juho z zelanjavo, malo posolila in zmiksala. Zvečer pa še pečeno banano s cimetom. Eko. Lepo hujšajte in čim manj grešite. mialKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajska rdeča curry pasta
Gratinirani fuži s sirom in pršutom