Ločevanje živil 90. dni - 5. del

trurskimed  

član od: 18.10.2005

sporočila: 8

7. jan 2009 8:03

Pozdravljene, tudi jaz imam dovolj kilogramov in resno bom prvič začela z ločevalno dieto. Imam kar precej preveč kilogramov, za enkrat je moj cilj znebiti se 20 kilogramov. Pri tem pa se mi postavlja naslednje vprašanje - kako si pravzaprav organiziralti in planirati jedilnik? delam vsak dan do treh, ob sredah do šestih, možnosti, da bi si v službi kaj naredila nimam. Razmišljam o tem, da bi si prejšnji dan nekaj skuhala in potem to prinesla v službo in malo pogrela in pojedla - mislim kosilo, saj z dvema sadežema v želodcu ne bi zdržala do 15. ure. Kako in kdaj pa vi kosite? Prosim vas za spodbudne besede in moralno pomoč pri hujšanju. Torej jutri začnem. lp trurskimed

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

7. jan 2009 8:23

Turski med,tudi jaz si hrano nosim v službo.Hvala bogu me ne moti če jem mrzlo .Zjutraj sadje,ob enih kosilo in ob petih večerja.Tako to poteka pri meni. Sem pa včeraj zvečer imela krizo,danes pa sem že dobra.Mislim da so prvi dnevi najhujši. Za kosilo danes makaroni in solata,popoldan pa bo jabolčni zavitek.. Ta se mora še speči. lp petardica

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

7. jan 2009 8:38

Dobro jutro sotrpinke. Dva dneva smo pregurale, zvečer pa sem jaz imela hudo krizo po sladkem, zato sem šla raje kar spat. Danes bodo za zajtrk dve jabolki, za kosilo pa testenine z paradižnikovim prelivom in solata. Za večerjo pa nekaj sladkega, že komaj čakam. A ve obvezno na dan ogljikovih hidratov pojeste rebro temne čokolade? Zakaj je že to dobro? Moj ITM je tudi zelo visok in sicer 30,7 tako, da bi morala izgubiti vsaj 20 kg. Punce super je, da ena drugo spodbujamo in si delimo nasvete. Super ste. lp drejki

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

7. jan 2009 9:08

Jutro, punce! Vidim, da nisem edina imela krize včeraj zvečer. Pridne, ker ste zdržale. Jaz nisem :(. In potem m je bilo hudo (blazno potrebo po siru sem imela, in to ob 23:30 zvečer, pa prej nikoli nisem bila tako pozno lačna:s...pa sem pojedla sir, pa še salamo, pa pz kruh, pol pa še piškote in rebro čokolade...presneta reč!!!)...v glavnem, razmišljala sem, kaj bi mi pomagalo, tako psihično, da bi imela spet dober občutek - odnehati, iti kar naprej s 17.dnevom, ali začeti šteti od začetka (že 3-krat sem kar precej grešila). Odločila sem se, da začnem šteti od začetka, vendar tega ne bom ponavljala. Če se spet zgodi, bom šla kar naprej, čeprav upam, da se ne bo zgodilo. Zdaj mi je bolje, tako da bom končala 2 dni za vami. Res si enkrat želim tole speljati do konca... Torej danes je moja začetna teža: 82,6 kg; višina 162 cm; ITM pa 31,245. Rada bi izgubila 25 kg. mojcej77

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. jan 2009 9:39

mojcej77, drži se, ne odnehaj!! Če sem se kdaj v čem prekršila, sem naslednji dan lepo nadaljevala z rednim dnem, s tistim, kot mora bit po programu. Mislim, da je tako najbolje, ker ohranjaš ritem diete. Ne si zamerit za včeraj zvečer, samo obljubi si, da bo vprihodnje bolje. Ker sinoči je bilo res težko - tudi zame. Če hočete hitro hujšat, ne jest banan, rajši jabolka, grenivke, pomaranče, kivi, ipd. Sladko sadje ni fino za hujšat, mogoče na kakšen sadni dan kot izjema. Še vedno ne vem, kam bi uvrstila kvinojo....

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

7. jan 2009 9:55

Jutro vsem! Kolk vidim smo še kr vztrajne , za mano je že drug uspešen dan....samo tekočina mi ni najbolj dišala...in vidim da nisem edina, ki se posiljuje s tekočino...saj bo navadit se moramo Danes sem si v 2 litrsko steklenico nalila vodo in jo bom poskusla spit čez dan...upam da bo šlo Za današnje kosilo imam toliko idej da se mi kr meša od veselja...jedla bom testenine s česnom, solato in zvečer kos torte, ki me je danes zjutraj gledala v trgovini Rožica super povezave si nam dala....hvala, zdaj ko si v tem not vse prav pride, če ne drugo vsaj beremo Kyara - sva na istem....ITM preko 30..pomeni- debelost II.stopnje BOVA USPELI!!! Po večini gledam bi rade vse nekak izgubile 25 kg....jaz upam da jih bomo res in da bom dobila prijateljico, ki je s to dieto v 3 mesecih izgubila 37 kg...nabavla si je osebnega trenerja in vsak dan hodila v fitnes...meni to finance pač ne dopuščajo, upam, da bo moje sobno kolo trpelo NAJA74

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

7. jan 2009 10:05

Mojcej77(kak link...)za mene bo Mojca ok???Jaz sem prvo rundo diete zdržala en mesec in pol brez greha tak da v kritičnik trenutkih greš na balkon in si sam na sebe jezen pa je.. Lažje reč kot naredit ja ... lp moram v službo,se javim zvečer.. petardica

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

7. jan 2009 10:12

Sy, hvala za spodbudo. Mi je pa preprosto lažje, če spet začnem šteti, itak je tudi "po starem" proteinski dan na vrsti. Ampak če se spet zgodi, bom šla kar naprej. Kvinoja pa - je treba pogledat, a je stročnica ali je žito... Zdajle sem brskala po internetu in opazila, da so jo na nekaterih forumih uvrstili med proteine (zaradi visoke vsebnosti beljakovin), drugi k rižu in stročnicam, tretji med žita (kot ajda ipd.). Zato sem pravkar poslala vprašanje glede kvinoje kar avtoricam 90.dnevne ločevalne diete na info@rina.si (koristno, če bomo imele še kakšno dilemo). Sporočim, ko dobim odgovor. mojcej77

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. jan 2009 10:18

Mojcej77, joj, hvala, zlata si :D Zdaj sem spila kavo in se počutim bolje. Ko sem zjutraj vstala, mi je namreč dišal KRUH z MASLOM in MARMELADO. Kar nisem mogla verjet, da se mi to dogaja! Seveda sem skušnjavo premagala in gremo dalje :) Za kosilo bodo makaroni s paradižnikovo omako, za večerjo pa palačinke z vikikremo in kakšen kos temne čokolade.

venusa  

član od: 13.10.2003

sporočila: 9

7. jan 2009 10:43

Pozdravljene! Lepo prosim, če mi lahko kdo pove katera zelenjava se lahko je kot kuhana priloga mesu, če ne maraš solate Danes je moj 1. dan Kosilo dušen piščančji file z rožmarinom ter solata, za nesolatojedce pa sem mislila brstični ohrovt.. kaj mislite bi šlo (alternativa kislo zelje,korenček,kisla repa... ) venusa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti