Ločevanje živil 90. dni - 5. del

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

5. jan 2009 20:13

NAJA74,si jo bom privoščila jutri za zajtrk,kar je še ostalo,potem pa normalno naprej.NAJA74,malo sem te prehitela po teži,velikost je pa enaka.Upam,da nama uspe.Mi bo pa lažje tudi,ker greva z fantom v boj proti tem kilam. renata69 http://renata69.moj-album.com/

regica54  

član od: 1.11.2008

sporočila: 291

5. jan 2009 21:41

Bravo punce, kar vztrajajte, se splača. Po raznoraznih dietah sem prišla do 90 dnevne in rezultat je ODLIČEN. Po dveh krogih diete, mi je po dolgih letih mi je zopet prav konfekcijska št. 40 (včasih sem se komaj spravila v 44 ali 46). Moram reči, da je bilo najhuje prvih 10 do 14 dni, potem pa je počutje odlično (vmes je kakšen dan, da se "boriš s hladilnikom", ampak počasi gre naprej. Vas bom spremljala na foromu regica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

5. jan 2009 22:33

Renata vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu To pa so dobrote. Dolgujem še en odgovor Vandelini. Izrazila si željo, da si ogledaš album. Žal ti gesla za ogled albuma ne morem posredovati, ker smo bile z vsemi, ki smo se tako vizualno spoznale prek neta s pomočjo albuma dogovorjene, da si album lahko ogledalo oz. dobjo gesla za ogled le tiste uporabnice, ki se nam tudi same predstavijo. Zato je veljalo pravila, da so gesla dobile le tiste, ki so tudi svojo fotografijo (trenutno ali foto pred/po dieti) poslale na naš meil, ki se je glasil 3mdforum@gmail.com Sicer že dolgo nisem spremljala, kaj se dogaja tam gor, vendar če želite se nam lahko tako predstavite in si s tem pridobite dostop do albuma. Mislim da bi se ostale uporabnice strinjale z mano? kayara si dobila knjige? Če ne me kontaktiraj na ZS. lp

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

5. jan 2009 23:03

Renata vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu To pa so dobrote. Dolgujem še en odgovor Vandelini. Izrazila si željo, da si ogledaš album. Žal ti gesla za ogled albuma ne morem posredovati, ker smo bile z vsemi, ki smo se tako vizualno spoznale prek neta s pomočjo albuma dogovorjene, da si album lahko ogledalo oz. dobjo gesla za ogled le tiste uporabnice, ki se nam tudi same predstavijo. Zato je veljalo pravila, da so gesla dobile le tiste, ki so tudi svojo fotografijo (trenutno ali foto pred/po dieti) poslale na naš meil, ki se je glasil 3mdforum@gmail.com Sicer že dolgo nisem spremljala, kaj se dogaja tam gor, vendar če želite se nam lahko tako predstavite in si s tem pridobite dostop do albuma. Mislim da bi se ostale uporabnice strinjale z mano? kayara si dobila knjige? Če ne me kontaktiraj na ZS. lp

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

6. jan 2009 10:03

Dober dan punce. Tudi jaz sem bila pridna včeraj, danes sem že pojedla dve mandarini, za kosilo pa bo zelenjavna rižota in solata. Aja pa še nekaj me zanima, ne morem se namreč upreti jutranji kavici z mlekom. A je to zelo narobe pri tej dieti? Držite se punce in lep dan še naprej. drejki

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

6. jan 2009 10:39

Živjo, punce! Včeraj mi je zopet uspelo, danes pa nameravam še dodati kako urico telovadbe na mojem eliptiku. Danes imam vitamisnki dan, pravkar sem pojedla jabolko, za kosilo pa bo radič (štrucar) s paradižnikom, pa še par popečenih gob bom čez vrgla, pa bomo videli, kako bo:). Drejki, glede kavice - najbolje je, če je sploh ne piješ oziroma počasi "prešaltaš" na črno brez mleka in brez sladkorja ali celo na zeleni čaj. Če ne moreš brez mleka, ga počasi daj na minimum, če ne moreš brez sladkorja, ga zamenjaj z rjavim, samo umetnih sladil si ne meči noter! Zaradi ene kave z mlekom na dan mislim, da se ne bo svet podrl, mogoče boš le malo manj shujšala (odvisno od količine mleka in sladkorja. če si jo sladkaš). Še bolj pomembno pa se mi zdi, da si to kavico le privoščiš, če ti toliko pomeni in ti pomaga, da se vsega ostalega držiš in v njej maksimalno uživaš! Rožica, če boste šle v to varianto, da se "ta nove" predstavimo, sem jaz za. Sem za vse, kar mi bo, pa tudi drugim, pomagalo, da mi uspe:). Držite se, punce!!! mojcej77

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

6. jan 2009 10:51

Hvala mojcej77 za hiter odgovor. Bom res poskusila, da omejim kavo, jutri bom pila brez mleka, pa kar bo pa bo. Tudi jaz sem za varianto, da se "ta nove" predstavimo, če me sprejmete. drejki

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

6. jan 2009 11:03

Prvi dan je za nami...kolk vidim smo ga uspešno prebrodile...danes pa me čaka: hruška( sej jo že zmazala) in krompirjeva juha s kislim zeljem... Še o kavi....jaz jo pijem z mlekom vedno...same ne morem nikakor... Poznam prijateljico ki je tud pila kavo z melkom in uspešno hujšala. A mi bo katera prosim izračunala ITM? PROSIM...PODATKE SEM VAM ŽE DALA HVALA NAJA74

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

6. jan 2009 12:26

Ojla punce! Tudi jaz se vam oglašam in vam vsem skupaj želim vse lepo v letu 2009 in seveda predvsem veliko zgubljenih kiloglramov. Tako, tudi jaz sem včeraj, 05.01.2009, začela ponovni krog diete. Prazniki so mi zelo zmešali potek diete, katero sem začela 03.11.2008. Za mesec in pol sem zgubila 5 kg. Danes bom šla na tehtnico in videla kakšne posledice so imeli prazniki. Vendar ni panike od včeraj sem spet s staro voljo. V nedeljo pa bo še polna luna. Imejte se. mial

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti