5. jan 2009 10:46
Jutro! Začela sem 22.12.2008 in imela 85,5 kg. Visoka sem 162 cm. Po osmih dneh sem imela 81,8 kg...potem se je ustavilo, pa šlo gor, in zgleda me je to potrlo, da se dva dni nisem držala diete pa je šlo še malo nazaj gor...včeraj sem se spet držala in je šlo spet dol...tako da danes nadaljujem s teže slabih 84 kg. Ni se mi zgodilo prvič, da me je nihanje (ko gre dol, pa potem gor, tudi, če se držim vsega) vrglo iz tira. Ampak prvič se mi je pa zgodilo, da sem nadaljevala (včeraj je bilo grozno težko, ampak sem zdržala) in zato sem ponosna nase in danes mi je že lažje. Sploh pa, ko sem tule našla ljudi, ki danes začenjate. Držim pesti!!! Danes bom prvič pripravila mlince, zraven pa dušeno rdeče zelje z jabolkom. Zvečer pa nekaj sladkega in rebro temne čokolade. Veliko dobrih čokolad sem že našla, v zadnjem času pa mi je zelo všeč ta nova ("Zart un Dunkel") od Milke, ki ima notri še nekaj kave. Njam! No, punce, napišite svojo startno težo, pa kako idejo oz.recept, javite se - skupaj gre lažje! mojcej77