Ločevanje živil 90. dni - 5. del

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

5. jan 2009 10:46

Jutro! Začela sem 22.12.2008 in imela 85,5 kg. Visoka sem 162 cm. Po osmih dneh sem imela 81,8 kg...potem se je ustavilo, pa šlo gor, in zgleda me je to potrlo, da se dva dni nisem držala diete pa je šlo še malo nazaj gor...včeraj sem se spet držala in je šlo spet dol...tako da danes nadaljujem s teže slabih 84 kg. Ni se mi zgodilo prvič, da me je nihanje (ko gre dol, pa potem gor, tudi, če se držim vsega) vrglo iz tira. Ampak prvič se mi je pa zgodilo, da sem nadaljevala (včeraj je bilo grozno težko, ampak sem zdržala) in zato sem ponosna nase in danes mi je že lažje. Sploh pa, ko sem tule našla ljudi, ki danes začenjate. Držim pesti!!! Danes bom prvič pripravila mlince, zraven pa dušeno rdeče zelje z jabolkom. Zvečer pa nekaj sladkega in rebro temne čokolade. Veliko dobrih čokolad sem že našla, v zadnjem času pa mi je zelo všeč ta nova ("Zart un Dunkel") od Milke, ki ima notri še nekaj kave. Njam! No, punce, napišite svojo startno težo, pa kako idejo oz.recept, javite se - skupaj gre lažje! mojcej77

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

5. jan 2009 11:03

Tudi jaz sem se zjutraj stehtala in tehtnica mi je pokazala 94 kilogramov, velika pa sem 175 cm. Tako, da boj bo zelo težak. Tudi jaz sem hujšala že ne vem kolikokrat, pa mi kar nekako uspe, samo kaj, če te teže ne znam obdržati in se vedno še kakšno kilo zraven zredim. Upam, da me bo zdaj srečala pamet. Mož je naročil sobno kolo tako, da v kratkem bom še kolesarila. Lep dan vsem skupaj. drejki

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

5. jan 2009 11:38

Dajmo punce....do poletja nas ne bodo poznali.... NAJA74

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

5. jan 2009 12:17

Jaz bi se vam tudi pridružila,samo v soboto so koline.Takrat je pečena kri,temu se pa nikakor ne morem upret.Saj je to le enkrat na leto.Kaj mi svetujete?Da se do sobote držim,potem pa v ponedeljek z vami naprej po vašem dnevu,da smo potem skupaj. renata69 http://renata69.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 05. jan 2009 12:17:55

NAJA74  

5. jan 2009 13:21

uuuuuuuuuuuuuu najmi Renata69 To vse tvojeeeeeeee dobrote.....njami...dobra si...vsaka ti čast.... Te čakamo v ponedeljek....ti samo spelji koline in se najej - pošteno NAJA74

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

5. jan 2009 18:47

Ojla renata69, svetujem ti, da se do sobote držiš po urniku dijete, v nedeljo boš grešila, v ponedeljek pa kar naprej. Mojcej77, nikar ne obupaj, čeprav se padanje teže ustavi, bodi pridna, ne grešit in obrestovalo se ti bo. Sem tudi jaz probala, cel mesec ni šlo nikamor, potem pa je šlo več kg dol. Če so šle kile meni dol pri moji starosti, kolko bo šlo šele tebi, ki si sigurno dosti mlajša od mene. Lp Vandolina

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

5. jan 2009 19:10

Vandolina,sem se odločila,da začnem že danes,potem pa prekinem.V ponedeljek pa začnem normalno naprej. ne bom preveč,si jih bom šparala za škrobne dni. Danes sem imela za kosilo 3jajca pa solato,do juhe pa nisem prišla.Upam,da zato ni nič narobe.A lahko namesto jajc za večerjo pojem vitaminsko bombo?Mi je ostala še od praznovanja rojstnega dne. renata69 http://renata69.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 05. jan 2009 19:11:04

NAJA74  

5. jan 2009 19:32

No...danes sem bila pridna saj je bil moj prvi dan....Pojedla sem 2 kiwija, meso in solato, kos kruha in nič več Juhe nisem pila, ni bilo potrebe več. Jutri pa se že vesselim kislega zelja in krompirček... renata69, ne da bi kateri pamet solila, ampak vitaminčke (sadje)ali vitaminkse bombe, je primerno jest le zjutraj, razen ko je sadni dan,takrat tud večer...Poskusi pa boš videla Joj še nekajjjjjjjjjjjjjjj..........ne znam si izračunat ITM...naj mi ena prosim izračuna visoka sem 170 imam pa 89 kg Hvala NAJA74

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

5. jan 2009 19:48

Hej punce, prvi dan je za nami juhej. Pri meni uspešno.. za kosilo sem jedla ribo in skledo solate, enako za večerjo. Sem tko vesela, da sem se končno spet odločila, ker tole pa ni blo več nikamor podobno. Sem se tudi fino natelovadila na sobnem kolesu in na uni napravci kjer delaš trebušnjake, kako se že reče? Pa z vozičkom sem tudi šla na dveurni sprehod z mojim sinekom. Uglavnem upam, da bom še naprej tko pridna in da nas do poletja res ne bodo prepoznali ane... Jutri bom pa tudi jaz kislo zelje s krompirjem jedla. Punce držte se, moram dat otročke spat, papa.... darčika

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

5. jan 2009 20:08

Čer. Prvi dan je tudi za menoj in moram priznat,da ni bilo tako tžko.Zdajle sem prišla iz službe in navada je bila da sem se zraven moža fino najedla. Danes pa on je jaz pa bulim v računalnik.... Ne ne bom jedla.Zjutraj grem sepet na en krajši sprehodek... Ja jedla pa bom krompirjevo solato,za ostale p a bo še nekaj zraven... lep večer petardica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti