Ločevanje živil 90. dni - 5. del

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

4. jan 2009 19:11

Andreja Naja74 Vandolina Kyara Petardica Tole je seznam deklet,ki jutri začnemo z dieto. Več kot nas bo bolje bo. Jaz sem s to dieto že hujšala in izgubila 18kg.Nekaj sem jih pridobila nazaj nekaj pa jih je treba dat še dol. Praznikov je konec in čas je da se vzamemo v roke.Do poletja bomo kot frajlice. petardica

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

4. jan 2009 19:46

ojla dekleta, evo tudi mene nazaj na hujšanju. Čez ves december sem kar precej grešila (tehtala se bom jutri zjutraj), jutri pa začnem z novim krogom. Za jutri že imam jedilnik: dopoldan - ananas Kosilo - gobe z jajci pa solata in juha Večerja - kuhano jajce in solata Upam, da ste lepo preživele praznike-jaz sem se imela kar lepo- z jutrišnjim dnem pa gremo novim zmagam naproti. Lep pozdrav vsem! gaja1

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

4. jan 2009 20:05

Še ena, ki jutri začne. Cel december se nisem prav nič držala evo jutri pa zares. Pa vidim, da nas je kar precej. Jupi, super. Res prav komaj čakam, sem v glavi vse poštimala tko da mislim ,da ne bom imela težav. LP darčika

petardica  

4. jan 2009 21:15

Andreja Naja74 Vandolina Kyara Petardica Gaja1 Darja2 Nas je že toliko za jutrišnji nov začetek.. Lepo noč. petardica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

4. jan 2009 21:55

Petardica, še mene daj na seznam, prosim. A si kej pokala med prazniki? Rada bi prišla na 70 do 73 kg - tam nekje. Koliko jih imam pa zdaj, bom pa zjutraj ugotovila. Lep pozdrav in lahko noč

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

5. jan 2009 7:58

Lep dan vsem! Tudi jaz se vam pridružujem, čeprav je danes zame že 15.dan. Ampak sem dva dni (ta petek in soboto) "grešila" in sem komaj uspela priti "nazaj na vlak". Ločevalno bom tokrat speljala do konca, lotila sem se je že večkrat, pa sem jo vedno prekinila vmes. Imam pa za izgubiti kar precej kg (še 27). Vsem, ki danes začenjate, želim veliko dobre in trdne volje, ter da bi se med seboj spodbujale, pa nam bo vsem lažje. Lp, mojcej77 Sporočilo je spremenil(a) mojcej77 dne 05. jan 2009 07:59:33

petardica  

5. jan 2009 8:43

Andreja Naja74 Vandolina Kyara Petardica Gaja1 Darja2 Sy Mojcej77(le kok si našla tale nick,komaj sem napisala..) Tolk nas začenja danes. Za informacijo ,jaz sem že prehodila ene 2 km,zdaj pa bom zajtrkovala kivi(domač),je pa fora v tem da se nisem stehtala....bom jutri zjutraj ha,ha,ha... Za kosilo omaka solata in kuhana zelenjava pa malo kruha.. lp petardica

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

5. jan 2009 9:40

Dobro jutro punce. Tudi jaz sem se trdno odločila, da se vam danes pridružim. Mogoče bo lažje, če nas bo več skupaj hujšalo in si bomo pomagale s kakšnimi nasveti. Prosim, če daste še mene na seznam. Lep pozdrav vsem skupaj. drejki

petardica  

5. jan 2009 9:47

Andreja Naja74 Vandolina Kyara Petardica Gaja1 Darja2 Sy Mojcej77 Drejki Joj kok bomo me lepe čez 3 mesece.... Grem v službo,da ne boste preveč grešile.. petardica

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

5. jan 2009 10:31

Jutro vsem novim (05.01) in starim! Ja, petardica zelo si se potrudila s seznamom in vse....Upam, da nam uspe.Jaz to dieto izvajam že menda skoz...vendar prehitro obupam, če se takoj ne pozna...Tokrat pa grem zares...oborožila sem se s knjigo 90-dnevna dieta, ker mi znajka idej, kaj bi vse lahko jedla, kupila sem si elektronsko tehnico,skratka vse za USPEH. No povem vam še svoje kg in višino..skoraj me je danes zjutraj kap..kajti tolk kg še v življenju nisem imela (niti v prvi nosečnosti) Višina: 170 cm Teža: 89 kg - to je katastrofaaaaaaaaaaaaaa Nič več ne moram oblečt,vse mi je pramalo....rada bi shujšala vsaj do maja, kajtri takrat imamo birmo n veliko zabav... No tolk o meni...napišite še ve...kolk tehtate, bomo potem primerjale rezultate... NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti