3. dec 2008 7:17
Rožica hvala, kako lepo je obujati spomine. LP tuna1
3. dec 2008 7:17
Rožica hvala, kako lepo je obujati spomine. LP tuna1
3. dec 2008 7:39
Hvala Issi za odgovor. Ja res je lazanja meso+OH. Sem mislila da me kdo prepriča drugače. Super si se ti to oklestila. Tudi jaz bi rada izgubila do 40 številke. Imam vzornika pri tebi. Veselo na delo. Dokaz da se da. Samo kaj ko je pred nami veseli december - ajoj. Bo že šlo. Lep pozdrav. mial
6. dec 2008 22:28
Kam ste spet vse poniknile??? No, jaz se kar veselo držim, malo premalo pijem, saj mi v tem mrazu nekako ne gre voda pa jo nadomeščam z metinim čajem, vem pa da ne spijem 2 litra na dan. Za zajtrk se mi že malo upira sadje, pa nekako gre - včasih ga enostavno spustim in do kosila spijem le kavo in kake dve, tri skodelice čaja - vem da ni OK, pa kaj hočemo... Gremo veselo dalje, kljub veselemu decembru! Issi
7. dec 2008 16:04
Ja Issi, ni več dobrega vzdušja tukaj notri. Kaj se bi javljale, ko pa ..., pa nima smisla govorit. Če koga malo pokregaš, takoj jezikovo juho nazaj dobiš. Pa sama veš, da je vsaka kritika dobrodošla, ko preveč grešiš, ali pa obračaš jedilnike kot ti paše. To mislim, da ni več prava dijeta in tudi potem ne spada v ta forum. Toda to je samo moje mnenje. Mogoče se pa motim. Kaj pa ti praviš na to? Tudi jaz bi rada videla, da če ne delam pri tej dijeti kaj prav, da me katera opomne. Potem je pa boljše, da samo beremo kaj si pišete. Toliko, lep pozdrav in držite se Vandolina
8. dec 2008 10:38
Ojla. Danes je dan OH. Na meniju so graham tesetenine in sojina omaka. Zvečer pa krofek. Issi tudi meni se, čeprav imam rada sadje, že kar malo upira vsak dan zjutraj samo sadje. Tako bi pojedla en kifelček, polnjen z marmelado ali čokolado. Mmmmmmm. Vendar kar vstrajat. Sem bila pridna in sem vmes med S in Š držala še luno. Tako upam, da bo kaj zaleglo. Tehtanje bo prišlo na vrsto v ponedeljek. Tehtam se vsake 14 dni. Na konfekciji se že kar pozna. Pozdrav vsem. mial
9. dec 2008 11:44
OJLA, Tuna hvala za CD. Moram povedat, da sem se odločila, da z dieto prekinem. V službi imamo kar naprej neke obiske poslovnih partnerjev, ki nosijo sladka, slana in ne vem kakšna darila še, vrstijo se prednovoletne zabave to pomeni kosila in večerje, vsak je užaljen, če ne jem ali če jem samo malo. Mislijo, da sem izbirčna, v resnici pa bi vse tiste dobrote kar z očmi pojedla. Vam povem to je pravo trplenje. Zato sem se odločila, da december ni pravi mesec zame, res ne vem kaj sem mislila, ko sem začela, sem pozabila, da traja 3 mesece, pa potem še 3 mesece vzdrževanja. Bom pa začela takoj po novem letu ponovno. Takrat se vam spet oglasim, da vam povem ali mi je uspelo obdržati vsaj nekaj od tistih -9 kg, za katere sem se borila 2 meseca. Vsem želim, da bi lepo praznovale, v novem letu pa veliko zdravja, volje, uspeha, veselja, dela... Vse naj, naj!! LP gaja1
9. dec 2008 13:08
jaz tudi ta vikend nisem niti mislila na dieto - zavestno (je bil pač čas praznovanja), sedaj se spet držim do božiča... če samo za dva dni vmes prekinem, se mi zdi manjši greh, kot pa prej, ko sploh nič nisem ločevala. klavdija
9. dec 2008 14:16
Gaja zakaj bi obupala ravno ta čas ko lahko pridobiš nazaj največ kg. Saj sploh ni problem pri discipliniranju, ne rabiš se vsemu v službi odrečti pač pojej kakšen košček ali dva, tako da potešiš lušte in zadovoljiš svoje potrebe. Škoda bi bilo prekiniti sedaj ko ti gre tako dobro. tuna1
12. dec 2008 17:54
Jaz pa bom danes prvič preverila lunin post, da vidim, če zadeva res deluje (v znanstvene namene:P). Mogoče tudi katera druga izmed vas? Margot
14. dec 2008 16:21
Margot, tudi jaz sem imela včeraj . Shujšala sem 1,4 kg. Sem zelo zadovoljna, saj kar lepo vzdržujem svojo težo in sedaj sem še dodatno malo shujšala. Tako, da veš, da ta zadeva res deluje, samo prava luna mora biti. Pozdrav VandolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Polžki z mesnimi kroglicami