Ločevanje živil 90. dni - 5. del

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

24. avg 2008 13:32

Tudi pri meni nobenega napredka. Sicer sem šele konec drugega tedna, ampak v enem tednu sem šla dol 20 dkg. Sem prav jezna, pa tako sem se trudila.Nobenega prehranskega prekrška nisem naredila, še kruha in sladic nisem jedla na predpisane dneve, pa vsak dan 1 uro hitre hoje. Upam, da bom čez en teden bolj vzpodbudna. linolina

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

24. avg 2008 19:28

Živjo sotrpinke Jaz sem kar zadovoljna sama s sabo, danes imam 19 dan in na tehtnici mi kaže 6,80 manj.Res poskušam večerjat okoli 17.30 in potem popijem še kakšne 3 kozarce vode.Pijem pa jo iz informiranega kozarca za hujšanje. Zadnjič sem imela precejšnjo krizo in to na dan oglj.hidratov, sedaj mi gre pa kar dobro naprej.Vendar sigurno ne more it konstantno dol. Pravijo pa tudi, da je maščoba lahka in zato je dobro, da si merimo obseg ali pa da imamo kak kos oblačila, da na njemu vidimo napredek. Ne smemo obupat, gremo pogumno naprej. tisa 58

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

24. avg 2008 20:33

Počasi linolina! Saj bo! Ne obupat. Itak gre prvo voda dol in maščoba kasneje. Ti se kar drži naprej in mora zaštartat! Jaz pa tudi nimam prave motivacije več. Se mi je ustavlo in stoji že dva tedna, pa sem kar malo izgubila voljo. Se prav slabo sliši da sem šla dol pri 42. dnevu dol 7.2oo in sedaj sem na 56. dnevu komaj 7.500. res pa je da mi ne manjka dosti. Še tri kile in pol pa bom kar zadovoljna. 57kg, bo magičnih zame! Tako malo še pa ne gre nikamor. da pohvalim še Vandolino, ki ima še vedno pokvarjen računalnik, oziroma je že popravljen, pa ga še čaka, da ga dobi nazaj. Ona ima še 76 dni in je šla do sedaj dol že 19 kil!!! Bravo Vandolina!!! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

25. avg 2008 15:25

Hvala ti Katarina K ,prav rabila sem take besede. Saj vem, da gre najprej voda potem pa špeh, ampak vseeno se mi zdi 20 dag strašno malo za cel teden truda. Saj danes sem že boljše volje. Tudi jaz se pridružujem pohvali za Vandolino. linolina

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

25. avg 2008 15:32

Linolina ne obupaj! Kaj naj rečem jaz, ko se res držim diete, (edini greh v 8 dneh je bil 1 dcl cvička) pa sem se v teh osmih dnevih še celo zredila za 2 kg?!? pa vseeno vztrajam in upam da se bo obrnilo. Mora se! Tudi pri tebi bo kar naenkrat cifra padla, boš videla. Issi

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

25. avg 2008 18:24

Evo končno se je premaknilo in sem šla dol točno osem kil. Še tri in sem na 57, pa sem si ok! Tudi jaz sem danes malo boljše volje, ker sem se zjutraj tehtala in ker sem imela danes sladoled! lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

25. avg 2008 19:02

Drage sotrpinke ne obupajte takoj, čeprav kile ne grejo nikamor. Moja tehtnica je 20 dni kazala isto težo. Potem, ko sem že malo obupavala, me je pa zjutraj prijetno presenetilo in sem šla kar 2 kg dol. Sedaj sem "zgubila" že 19 kg. Iz konfekcijske 54 sem prišla na 46/48. To pa se kar lepo pozna. Še vedno sem okrogla, a veliko manj kot prej. Zato ne obupat, vstrajat. lep pozdrav vsem Vandolina

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

25. avg 2008 19:52

Vandolina čestitke!!! Priznam, da ti kar malo zavidam. No, saj obupati še nimam namena, pravzaprav se sama sebi čudim, da imam tako močno voljo. Sploh mi ni težko, lačna sploh nisem, z lahkoto se odpovem ponujenim dobrotam - pravi čudež zame. V soboto sem celo otrokom pekla muffine, pa me sploh niso zamikali. Niti poskusila jih nisem. Očitno je res v meni dozorela odločitev za dieto, zato mi ni težko. verjamem pa, da bo čez kakšen mesec težje, ko si že malo naveličan, ampak se tolažim s tem, da bodo takrat že kakšni rezultati in mi bo to dajalo moč in motivacijo. Obupala še ne bom, malo razočarana pa sem na trenutke. Issi

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

25. avg 2008 21:13

ooooo blagor vam punce. Jaz sem danes prvi dan, ampak nisem začela z mesom ampak kar s sadjem, saj se moram po takšnem vikendu res očistit! Zgubit moram najmanj 20 kil in prav groza me je! VAndolina, koliko časa pa si že tako pridna? Čestitke! Issi tudi tebi čestitke. Sama sem bolj šibka in v zadnjih dveh letih sem začela hujšat vsaj 100x in vsakokrat popustila po parih dneh. Upam, da mi bo tokrat uspelo!! Mora mi, ker moja postava postaja brezoblična!!! Uh, se vidmo punce. Marina5

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

26. avg 2008 14:53

Marina5, danes mi je 78 dan dijete in imam sadni dan. Do sedaj mi je uspelo shujšati le s točkovno dijeto, vendar se mi zdi, da ni preveč zdrava, saj ješ lahko neomejeno meso, sir, hrenovke, jajca in take stvari, ogromno točk pa imajo sadje in zelenjava, to pa ni tako zdravo. S to dijeto sem zelo zadovoljna in bom nadaljevala tudi drugi del. Če bo potrebno, bom vseskupaj ponovila. Lep pozdrav vsem Vandolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti