29. jul 2008 10:13
Evo pa je šel prvi vodni dan uspešno mimo. Iz 68.200 na 61.700kg. Sem zadovoljna. Lep pozdrav ! Katarina K
29. jul 2008 10:13
Evo pa je šel prvi vodni dan uspešno mimo. Iz 68.200 na 61.700kg. Sem zadovoljna. Lep pozdrav ! Katarina K
29. jul 2008 22:10
Joj se vidi, da sem na porodniški, in nimam kej delat, pa sem spet tle. Ta mala spančkata in jaz sem si uredila moj albumček z nekaj mojimi tortami( Še nekaj jih moram prenest, ko nisem imela digitalnega- moram skenirat prej). Pa , da se bo kakšni pocedila kaka slinica, čeprav hujšamo. Sej v četrtek imam spet sladoledek... Vandolina hitro si popravi računalnik, ki te pogrešamo! Lep pozdrav in veselo hujšanje! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
30. jul 2008 8:07
Katarina K, prekrasne torte delaš blažkaa
30. jul 2008 20:16
Hvala blažkaa! Ful jih rada delam, samo zdej je pavza doma, ki imam ločevalno in spečem le, če ima kdo roj. dan. Še sreča, da od domačih, nihče nima roj. dneva do konca septembra, ko se mi izteče 90 dni. Pa še moj ta mlajši čmrlj bo malo zrasel, da bo lažje. Lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
4. avg 2008 8:38
OJLA PUNCE
Zdej pa konec dopusta in dosti nažiranja in sem se odločila da se malo spravim k sebi ker to nikamor ne pelje.Odločitev je padla in danes začnem z ločevalno dieto pa me zanima če je še katera na začetku,da mi bo mogoče lažje za vspodbudo pa mi doste tudi starejše kandidatke ki ste že dale nekaj čez in vam ni več tako težko zdržat.
Prav strah me je začetka,vendar se bom potrudila ampak pravijo nikoli ne reci nikoli.
Zdej sem si že nalila vodo da ne pozabim piti drugače pa me čaka prvi beljakovinski dan mesek in solato pa seveda zjutraj dve breskvice.
Za zdaj bo dovolj in veselo na delo.
lp
4. avg 2008 11:28
Pozdravljene, pa se zopet javljam. Danes je moj 54 dan. Uspeh do sedaj -11 kg. Sem zadovoljna. Glede na to, da se kdaj pregrešim ( sladko!!!!!!!!!) mislim, da sem kar uspešna. Vztrajala bom še naprej in upam, da bom delala čim manj prekrškov. Pika, najtežje je gotovo na začetku. Sploh, dokler se ne navadiš manjših in predvsem drugačnih obrokov. Meni je in mi še vedno predstavlja največjo težavo želja po sladkarijah. Se skušam zadržat, pa vendar mi kdaj pa kdaj kak priboljšek kar sam od sebe skoči v usta. Pacek nemarni! Drugače bi pa absolutno priporočala gibanje. Jaz in moje kolo sva sedaj, po vseh prevoženih kilometrih, že kar velika prijatelja. Vglavnem Pika, drži se in gremo naprej. Pozdravček, deanna
4. avg 2008 15:55
_pika, kar pogumno! Jaz imam danes 36 dan in sem šla dol sedem kil. Me pa čaka ta teden še en izredni vodni dan, da se ujameva z mamo, tako , ko grem k njej z otrokoma za en teden, da bova imele isto za kosilo. Bo lažje za kuhat. Kar pogumno začni in pol, ko ti bojo šle kile dol, boš sproti sama dobivala zalete za naprej! Mene pa zanima, če je kje kaka na forumu, ko ima za it dol vsega skupaj nekje deset do dvanajst kil. Me zanima, če se pol samo ustavi, ko greš zadosti dol?! ( prej sem imela 68, sedaj imam 61 in bi šla rada dol največ nekje56 kg- to je 12kil).Kaj se samo ustavi in ti držiš vseh 90 dni? Ima katera izkušnje? Čestitam tudi tebi deanna, za tvojih -11 kil!Le tako naprej! lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
5. avg 2008 11:19
HAJ
Hvala za vspodbudne besede in moram se kr malo pohvalit da sem z lahkoto preživela prvi dan brez grehov.Danes pa sem si privoščila mrzle domače breskvice ki so prav pasale.Za kosilo pa si bom privoščila skledo solate s krompirjem mmmmmmmmmm zelo dobro obožujem solate.
Deanna in Katarina vama pa čestitke za izgubljene kilograme in veselo napej do zaželjenega cilja.
Danes nam se obeta prečudovit sončni dan zato ga najlepše izkoristite.
lp
6. avg 2008 20:01
Drage kolegice, rada bi vam zaupala, da sem tudi jaz hujšala po tej dieti in bila najprej dvakrat neuspešna potem pa mi je vendarle ratalo. Predvsem zaradi vas. Berem vas že več kot 2 leti, nikoli pa vam nisem pisala, čeprav ste mi zelo pomagale (in tudi pomagali - da ne diskriminiram moških sotrpinov v boju s kilogrami). Torej hvala še enkrat in zdržite vsi tisti, ki ste pravkar v bitki! kurtizana eva
7. avg 2008 13:30
Najprej vsem lep pozdrav! Moja mala pikica je že precej velika, zato sem sedaj na dieti. Sicer se tudi pregrešim (sladkarije), vendar mislim da bo kar šlo. Danes je 12 dan in sem na sadju. Za kosilo sem si naredila popečeno mešano zelenjavo (bučke, korenje, brstični ohrovt) in veliko solate. Sicer je malo težje kuhati za 6 članov, ampak mi kar gre, danes so drugi jedli še popečen krompir in meso. Ima še katera danes sadje, ju3 beljakovine,...? Vsem obilo uspeha v boju s kilogrami. špelčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Tarte tatin z jabolki