28. avg 2008 22:01
No, končno je uspelo tudi meni! Tehtnica se je premaknila!!!!!!!! Danes imam deseti dan in na tehtnici je 3kg manj. Končno se je začelo nekaj dogajat. Imam pa strašne težave s prebavo. No, moja prebava tudi sicer - prej ni bila ravno živahna, enkrat do dvakrat na teden je bilo zame običajno. ko sem začela s to dieto, so me opozorili, da na začetku prebava malo štrajka, zaradi spremembe načina prehranjevanja pač. Ampak jaz imam danes deseti dan, pa sploh še nisem šla na stran! To pač ni več ok. Vsako jutro jem namočene suhe slive, na tešče pijem jabolčni kis, zadnje štiri dni pijem še zeljnico (ali kako se že reče tisti vodi pri kislem zelju). Ne gre. Priznam, danes sem vrgla puško v koruzo in sem spila odvajalni tablet. Načeloma tega ne maram, ker poznam posledice (če se preveč razvadiš z odvajali, še bolj poleniš prebavo), ampak deset dni! Kar je dovolj je dovolj. He he, še sreča da imam jutri dopust... Ampak, bistvo je, da se je končno premaknilo na tehtnici! Jupi! Dekleta, držite se in vztrajajte. Pa poročajte o napredku, ne. Issi