Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tuna1  

član od: 10.8.2008

sporočila: 49

10. avg 2008 17:56

Halo, halo stare hujšarice ROŽICA, ENCIJAN, ROBIDA in MARJETKA CVETKA, kako sem bila vesela ko sem zagledala vaše poste. Tudi jaz že lep čas nisem bila na forumu. Rožica čestitam za novega člana, Marjetka Cvetka tebi pa za vstrajnost. Jaz sem še vedno na dieti samo da imam zdaj 14 kg več kot takrat ko smo se spoznale. Lep pozdrav tudi vsem sodelujočim na forumu. TUNA tuna1

romantika  

član od: 12.8.2008

sporočila: 2

12. avg 2008 9:37

-pika je napisal/a:

OJLA PUNCE

Zdej pa konec dopusta in dosti nažiranja in sem se odločila da se malo spravim k sebi ker to nikamor ne pelje.Odločitev je padla in danes začnem z ločevalno dieto pa me zanima če je še katera na začetku,da mi bo mogoče lažje za vspodbudo pa mi doste tudi starejše  kandidatke ki ste že dale nekaj čez in vam ni več tako težko zdržat.

Prav strah me je začetka,vendar se bom potrudila ampak pravijo nikoli ne reci nikoli.

Zdej sem si že nalila vodo da ne pozabim piti drugače pa me čaka prvi beljakovinski dan mesek in solato pa seveda zjutraj dve breskvice.

Za zdaj bo dovolj in veselo na delo.

lp

Pozdravljene vse, ki se borite ali ste se borile proti odvečnimi kg. Sem nova, berem pa vaše besede že dalj časa, končno pa sm zbrala pogum, da se javim tudi sama. Ker nimam nikogar ob sebi ki bi mi pomagal sm se obrnila na vas s prošnjo po motivaciji, kakšni vzpodbudni besedi ali kakšnemu dobremu predlogu. Že sedaj se vam najlepše zahvaljujem. Če sem odkrita sem že čisto obsedena s kg, le te pa se kar nabirajo in nabirajo. Trenutno jih imam najbrž že okrog 100, zato je res skrajni čas da se spravim k sebi. Leto in pol nazaj sem rodila dvojčka in od takrat sm pridelala 30 kg. Potem si lahko predstavljate kakšna grozota hodi naokrog. Odločila sem se da danes pričnem. Tako strah me je, ker je bil strat podoben že ničkolikokrat in nikoli nism zdržala več kot nekaj dni. Je kje ša kakšna taka pojava pa ji je vendarle uspelo? Hvala vam punce za vse vaše predloge, vaše besede in kot sm že rekla upam da mi tokrat z vašo pomočjo vendrale uspe. AHa še nekaj, je kje kakšna punca iz okolice Kranja in išče koga za skupen tek, vadbo itd? Morda bi nama skupaj le uspelo. lep pozdrav vsem Romana romantika

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. avg 2008 10:47

Živjo Tuna! Hvala. Tudi jaz iščem motivacijo za nov začetek. Vesela bi bila, da bi se spet zbrala ena fajn klapa in da bi ta "naš" forum spet malo bolj zaživel. Verjetno nas bo po dopustih veliko več. Sem v fazi zdaj pa res v ponedeljek začnem, upam da bo ta ponedeljek čimprej prišel. Rada bi izgubila vsaj 10kg. Se še javim kaj. LP Rožica.

romantika  

član od: 12.8.2008

sporočila: 2

12. avg 2008 13:06

Pozdravljene vse, ki se borite ali ste se borile proti odvečnimi kg. Sem nova, berem pa vaše besede že dalj časa, končno pa sm zbrala pogum, da se javim tudi sama. Ker nimam nikogar ob sebi ki bi mi pomagal sm se obrnila na vas s prošnjo po motivaciji, kakšni vzpodbudni besedi ali kakšnemu dobremu predlogu. Že sedaj se vam najlepše zahvaljujem. Če sem odkrita sem že čisto obsedena s kg, le te pa se kar nabirajo in nabirajo. Trenutno jih imam najbrž že okrog 100, zato je res skrajni čas da se spravim k sebi. Leto in pol nazaj sem rodila dvojčka in od takrat sm pridelala 30 kg. Potem si lahko predstavljate kakšna grozota hodi naokrog. Odločila sem se da danes pričnem. Tako strah me je, ker je bil strat podoben že ničkolikokrat in nikoli nism zdržala več kot nekaj dni. Je kje ša kakšna taka pojava pa ji je vendarle uspelo? Hvala vam punce za vse vaše predloge, vaše besede in kot sm že rekla upam da mi tokrat z vašo pomočjo vendrale uspe. AHa še nekaj, je kje kakšna punca iz okolice Kranja in išče koga za skupen tek, vadbo itd? Morda bi nama skupaj le uspelo. lep pozdrav vsem Romana romantika romantika

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

13. avg 2008 10:08

Pozdravljene sotrpinke. Še ena, ki išče motivacijo. Ko pa sem videla, da se javljajo "stare borke" sem se morala še jaz javiti. Lepo pozdravljene vse iz kluba "kitajskega večera". Prav lepo vas je spet brat. Kdaj začnemo?

Gobica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. avg 2008 22:15

Hm, ja,....?! Punce, Kdaj začnemo? Lepo da se malo javljate "stare borke" in da se nam boste pridružile vse nove. Upam da se nas bo nabralo kaj čvek, da se bomo bodrile. Javte se kaj, da ne bo več taka tuga tu gor. Nisem vajena tega. Romantika veliko jih je ki jim je uspelo, tudi "težko kategornicam", kar nekaj sem jih spoznala. Sama sem doživela popolno spremembo izgubila 20kg,..... nepopisno lepo. Zdaj po porodu pa sem spet na začetku, sicer imam malenkost manj kg kot v prvo. Je pa bila med nami tudi kokos, ki mislim da je izgubila več kot 30 kg, upam da nisem kaj zabrkljala in da je bila to ona... Sem malo obujala spomine ob gledanju albuma na naše "kitajsko srečanje", to so bili časi,... pozitivne odvisnosti od kulinarike. :))) LP.

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

14. avg 2008 10:15

Lisička, a nismo pred leti (cca. štirimi) skupaj hujšale s pomočjo kulinarike? Lepo je bilo takrat, veliko smo shujšali, pa je prišla večina kg nazaj...

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

14. avg 2008 10:39

Ja Sy, jaz sem ta grešnica. Sem spet na stari poti, pa moram nekaj naredit za svoje zdravje. Super mi je bilo, ko smo se bodrile med seboj, tako da je že malo mejilo na odvisnost od Kul. Upam, da se nas bo našlo več, da se bomo spet spodbujale.

Jaz sem začela 12. ker ne mislim čakat na nek datum. Rekla sem si danes in upam da mi bo uspelo.

Je pa res, da tiste, ki hujšate prvič, bodite dosledne, ker drugi krogi so dosti težji.

Lp

Gobica

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

14. avg 2008 17:15

Hojla sotrpinke! Tudi jaz sem se po dopustu odločila, da se bo potrebno zopet malo v roke vzet. Sem na ločevalni 4 dan-sadje. Sem zelo odločena, da bom vztrajala. Drugače je pa zelo dobra knjiga za prebrat in za vzpodbudo- pa na trdna tla te postavi :Željka Augustinovič. Osnovna šola hujšanja , Kako zbrati voljo za hujšanje.Ti da kar mislit, ko jo bereš. Poizkusite, morda bo s tem kak dan malo lažji. Lep dan vsem skupaj in veliko trdne volje. linolina

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

15. avg 2008 20:05

ojla

No vidim da se vas  je kar nekaj spet odločilo da bomo skupaj malo potrpele malo pojamrale in nam bodo kilce kar same dol zletele iz naših teleščkov .Skupaj se bomo bodrile in sem sigurna da nam uspe.

Pri meni je zdaj pravi šok ker so se moji ljubčki mislim mož hčerka in sin odločili da bodo z menoj hujšali vsaj en mesec in če jim uspe in da ne bo preveč težko bodo nadaljevali.

Ful sem vesela saj mi ni treba za njih posebej kuhat pa še če kakšno kilo izgubijo ni nič narobe tako da moram rečt mi je res lažje ko smo složni v vsem.

Danes smo imeli sadni dan in ga brez problema izpeljali saj vemo da je jutri mesek in bo spet malo več nasmeha  in zadovoljstva.

Vsem pa kar korajžno sej bo

lp

p.s. upam da bomo imeli mirno noč ko nam napovedujejo grozno vreme

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti