Ločevanje živil 90. dni - 5. del

deanna  

član od: 12.2.2008

sporočila: 49

18. jun 2008 10:48

Pozdravljene, danes je moj 7 dan , t.j. OH dan. Če gre? Ma , nekako. Zanima me pa nekaj : zakaj je ( če je ) potrebno piti juho? Je kaj narobe če je ne oz. če namesto juhe popiješ vodo? In pa še: je kaj narobe če si pripravljeno solato namesto klasika olje+ kis začiniš z malo nemastnega jogurta? pozdravček, deanna

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

18. jun 2008 14:05

Pridne vse, ki vam gredo kile dol. Veliko trdne volje vam želim! Jaz se samo toliko javljam, da sem po mesecu dni (odkar sem končala s tole dieto), še zmeraj na istih kilah kot ob koncu. Torej, nisem dovolj pridna, da bi jih še po malem klestila, ampak vsaj držim. Malo gre gor pa spet malo dol. :) Marna

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

18. jun 2008 17:55

Ja kje smo pa ostale,a smo vse nehale????? Pridne tiste,ke še vztrajate.!! Darja -

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

19. jun 2008 10:30

Pozdravljene vse! Sploh ne vem kaj sem nazadnje napisala, ampak berem pa vas vedno! Meni se ravno v tem času noro dogaja. Potekal je nakup opreme za stanovanje od a do ž, pa še na razgovore za službo letam. V glavnem še malo pa se selim. Malo me je že kar strah, ampak bo že. Predvsem me je strah (ker selitev je velik korak, pa da vse zrihtaš in rabiš kakih 14 dni da vse porihtaš) da bi oz. bom v času selitve dobila službo. Selitev in same novosti, ki se jih moraš naučit. Ojoj. Ampak tudi to bo potrebno uskladit, če ne bo šlo drugače! Dieta? Ja tako je, da še vedno ločujem, ne držim pa se striktno dnevov. Pazim da ne jem prevečkrat iste skupine živil, drugače pa se dobro počutim, kg pa tudi stojijo. Gibam se še kar redno, čeprav sem zadnji mesec zaradi vseh obveznosti bila zelo, zelo utrujena in priznam da se mi ni dalo. Bom pa zdaj nadoknadila. Vsem želim uspešno hujšanje! kratkolaska

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

19. jun 2008 13:50

deanna je napisal/a:
Pozdravljene, danes je moj 7 dan , t.j. OH dan. Če gre? Ma , nekako. Zanima me pa nekaj : zakaj je ( če je ) potrebno piti juho? Je kaj narobe če je ne oz. če namesto juhe popiješ vodo? In pa še: je kaj narobe če si pripravljeno solato namesto klasika olje+ kis začiniš z malo nemastnega jogurta? pozdravček, deanna
Juhe ni potrebno piti, lahko jo nadomestiš z vodo ali izpustiš. Solato z jogurtom pa samo na beljakovinski dan, ker jogurt spada pod proteine. LP RadaJem

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

20. jun 2008 12:16

Pozdravljene! Veste kaj je novega? Službo sem dobila! Saj to je super, ampak če si katera prebere prejšnji moj post, me je ravno tega bilo strah. Selitev in nova služba, pa še to na isti dan! Ampak zdaj ne bo potrebno gledat na vsak €, ker kredit za stanovanje požre pol fantove plače. S polovico ene in celo moje pa boma prav lepo shajala. Danes bom za kosilo jedla pečen krompir in solato. Je bila katera na lunci? kratkolaska

NaturensGalleri  

član od: 8.12.2007

sporočila: 272

25. jun 2008 23:56

Tudi jaz imam tole dieto, danes je moj 17. dan, beljakovinski. Zadnje tri dni nisem bla najbolj pridna, se nisem držala dnevov tako, kot bi se jih morala...ampak vseeno se poskušam spravit nazaj na pravi tir. Danes mi je uspelo Največja muka so sadni dnevi, čeprav v tej vročini sadje in sveža zelenjava zelo paše Počasi pa bo, ane ;) Lp NaturensGalleri

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

26. jun 2008 10:02

kratkolaska - čestitke!!! Verjamem, da vama bo brez težav steklo tako kot sta si zamislila! In čestitke vsem pridnim dietaricam ... Jaz še vedno držim mojo "izgubljeno" težo. Marna

bonbonček  

član od: 12.6.2008

sporočila: 3

26. jun 2008 21:23

Pozdravljene danes je moj 36 dan in izgubila sem šest kilogramov sedaj že teža skoraj en teden kar stoji ampak mislim da nesmem obupat.Kaj pa pravte ve. LEP POZDRAV IN PRIDNO HUJŠAJTE bonbonček

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

27. jun 2008 15:35

Nikar obupat - ko se malo ustavi, kar je vmes povsem normalno, je treba strogo nadaljevat, kar naenkrat bosta obe s tehtnico zelo zadovoljni. Pa srečno še v drugi polovici

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti