5. jul 2008 20:25
Živjo dame. Jaz imam danes OH dan in sem jedla izvrstno pecivo in seveda temno čokolado, ki jo naravnost obožujem. Sicer sem s svojo postavico zadovoljna. Res sem vesela, da sem se avgusta 2006 tudi jaz lotila te diete, ki je zdaj moj način prehrane. Čisto sem spremenila odnos do sebe in svojega telesa. Redno se gibam: kolo, tek, hoja, vaje. Nikoli prej nisem mislila, da mi bo tek v užitek!! Med ločevalno dieto sem samo hodila, hodila in hodila- počasi a vztrajno je šlo dol. Je pa res, da sem se prekšila mogoče 1x na mesec. Spat sem prvi mesec hodila lačna.
Zdaj se ne držim več takoooo strogo, le ločujem in obdržala sem vrstni red dnevov. Uporabljam navadno kremo za telo in neko novo zeleno kremo za trebušček, ki mi še vedno ni všeč
.
Mesa sploh ne pogrešam, le sladkarijam se je težko upreti. Raje ne začnem, ker je potem še težje nehat:P.
Zanima me edino tole: Kam za vraga spadajo zelenjavni in sojini polpeti?? Ko sem brala sestavine, sem videla, da je to samo olje in drobtine:).
Lepo pogumno naprej tistim, ki vztrajajo. Vedite, da je najlažje shujšati poleti!!!!
l e a