Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

3. jun 2008 16:19

Lepo pozdravljene...moram napisat par besed,čeprav ne hujašam več,oziroma ne bi mi škodila malo discipline...ampak uspeh je zagotovljen če ješ z glavo ne z usti(pri meni ni vedno tako) Bodite uspešne...zvečer je menda luna a ne Kristalka???Ti to najbolje veš kdaj...? Darja -

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

3. jun 2008 17:42

Pozdravljena Darja- , ja kje pa si ti zadnje čase.Kar se hujšanja tiče - saj tudi jaz ne hujšam - le vzdržujem - no ja, saj ne vem kaj je težje oz. lažje, vsekakor pa je potrebno jesti z glavo kot ugotavljaš. Ja, nocoj nastopi mlaj ob 21.23. Javi se še kaj

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

3. jun 2008 18:01

Ha Kristalka,bolje da ne povem kaj zdajle jem... Ja bom poskušala zdržat oziroma BOM zdržala luno. Veš,kar nima časa,tudi po cel teden ne grem za računalnik...v službi sem bila cel mesec popoldan,dopldan pa je hitro ura 10 ko je treba it,zvečer pa se vrnem ob 20.00,pa mi res zmanjka časa. Reda pa nobenega,kar se prehrane tiče in se mi že obrestuje... Lep dan. Darja -

STRUDL  

član od: 1.6.2008

sporočila: 3

3. jun 2008 18:39

No,pa sem padla not! Se mi zdi da so prvi dnevi najhujši, danes preživela tretjega...pa se kr fajn upiram skušnjavam. Moti me pa večna stvar ljudi, ki niso na dieti, ki te ne razumejo oz. nočejo razumeti da je to pač moja odločitev da se odrekam določeni hrani in da NE BOM!!!Pa saj se mi niti ne da ukvarjati z njimi, samo na živce mi pa grejo!!! Kljub vsemu...jaz bom vztrajala in dokazala sebi da zmorem....saj čez 3 mesce moram bi lepa Bernarda

missmony  

član od: 13.2.2008

sporočila: 20

3. jun 2008 20:04

pozdravljene vse skupa! pišem vam prvič, nekje je pač treba začeti ;) no, da še jaz napišem svojo zgodbo o kilogramih... stara se 24 let in v dveh letih sem se zredila za okroglih, debelih 20 kg. seveda je za vse to kriv moj fant, ker mi velikokrat iz službe zvečer prinese pico, ali kakšno sladico in seveda tega ne morem pustiti, ampak pojem :) s tem fantom sem že 2 leti in pol, in seveda ni on kriv za moje nabrane kilograme, ampak jaz sama, včasih se hecam in rečem, da je kriv on hehe. kot vedno, sem se tudi sedaj odločila za dieto. vedno me je minilo že po 14ih dneh, ker mi je padla volja ni bilo nobene motivacije in potem se je začelo spet vse jovo na novo. tudi fabt me je vedno podpiral, sicer mi je vedno rekel da sem mu všeč takšna kot sem, ampak sem mu lepo razložila, da si to želim zaradi sebe, da bom zadovoljna s sabo in ne zaradi drugih oziroma njega. nehal mi je nositi pice, čokolade, itd. sedaj sem na dieti že skoraj en mesec. izgubila sem 5 kg in imam ogromno volje in motivacije za naprej. ta vikend nameravam imeti pavzo, ker so mi tako svetovali, zato ker jem samo suho hrano - nič na žlico. za piko na i, pa še ima moj brat ta vikend rojstni dan in jaz pečem torto in še nekaj peciva (tradicija). strah me je da bi dobila nazaj kakšen kg in zato ne vem kaj na naredim. pavza bo glih toliko, da pojem nekaj na žlico (trenutno bi ubijala za dober golaž hehe ;)) in sigurno mi tudi kakšen kos torte ne bo ušel. s ponedeljkom pa nameravam nadaljevati naprej. kaj menite vi? to je moja zgodba, dolga dobre dve leti, skrčena v nekaj stavkih,...no sej sem se kr razpisala... :) u glavnem, drage dame to je to. vaše mnenje? LP, vsem missmony

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

4. jun 2008 11:43

Hojla missmony! Moje skromno mnenje je da diete nikar ne prekinjaj. Se pač zgodi da grešiš, sploh kadar slavimo obletnice, poroke... čeprav se tudi tam vedno najde kaj "dietnega" (v sklopu določenega dne) za pod zob. Če se pregrešiš, upoštevaj nasvet iz knjige. Nič novih začetkov,....ampak lepo naprej po planu do zastavljenega cilja, nadaljuješ z dnem ki sledi. Samo prekinjat ne, sploh pa sedaj po mesecu dni, nevem koliko si močna vendar se hitro zgodi da te zanese s poti. Sama sem vedno storila tako, da sem ostala (nič pavz za ta vikend,...) na dieti skušala jest po merilih, nisem pa se pretirano odrekala na slavjih, če se mi je česa luštalo, sem pojedla (npr. KOS torte ne celo, ali potico,.... al pa v končni fazi golaž....) navadno sem ugotovila, da je bil že kos ali dva preveč za moj želodec in sem skoraj vedno raje posegla po sadju. veliko volje in uspeha še naprej! lp.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

5. jun 2008 9:58

Živjo! Missmony Ni mi dalo miru, te moram vprašati zakaj ne poješ med dieto kaj na žlico? Saj lahko, veliko je vsega ki se lahko je ričet, jota,... (seveda brez mesa) segedin,...... Pač paziš da ne mešaš Š in B in to je to. Jaz si večkrat naredim kaj takega tako imam občutek da sploh kaj ješ pa še nasitno je. Če se ti lušta golaža ga pač pojej na B dan, saj ga boš samo enkrat, toliko da potešiš svoje želje. lp

missmony  

član od: 13.2.2008

sporočila: 20

5. jun 2008 22:11

Živijo! mislim, da bom upoštevala tvoj nasvet rožica, ki si mi ga dala. naj pa ti še odgovorim na to vprašanje... jst ne hujšam po tej ločevalni dieti (sem že probala ampak ni šlo, 14 dni, pol pa...dijo ). hujšam na ta način , da ne uživam živil ki vsebujejo ogljikove hidrate, škrob, itd... se pravi da ne jem kruha, testenin, krompirja, riža, omak,in podobne stvari... večinoma sem na navadnih jogurtih in prepečencu, belemu mesu, kuhanih jajčkah, paradižniku, pomaranče,... čeprav tuki pojem bistveno manj, kot sem pa pri ločevalni dieti, mi je ta lažja in boljša. hvala za nasvet in vzpodbudu! LP! missmony

Damy  

član od: 5.6.2008

sporočila: 3

5. jun 2008 22:55

Missmony tole kar počneš ti je vse prej kot zdravo in velika vrjetnost je, da ko boš enkrat prenehala s hujšanjem boš pridobila vse kg nazaj, ko se boš začela normalno prehranjevat, ker te tvoje diete ne moreš izvajat vse življenje... 90 dnevna dieta pa te nauči načina prehranjevanja, ki ga lahko upoštevaš vse življenje... Nevem zakaj si prvič obupala in to tako hitro, ker dieta sploh ni grozna...Jst sem sicer prvič obupala samo zato, ker sem takrat imela partnerja, ki ni jedel skoraj nič zelenjave in sem potem morala kuhati posebej zanj... Pred 88imi dnevi pa sem ponovno začela s to dieto in ker nimam nobenega zbirčneža poleg sebe mi je dieta mačji kašelj...po 83ih dneh sem bila lažja za 16,8 kg...

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

6. jun 2008 8:20

Damy, iskrene čestitke in kapo dol blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti