26. maj 2008 20:13
Pozdravljene punce!
Spet se javljam po dolgem dolgem času. Malo sem potihnila. Vreme je že lepo, kako pa so kaj vaši kilogramčki? Moji stojijo in stojijo, stojijo.....Groza. Nič se ne premakne.
Zdaj pa treba resno na delo, moram v svoj jedilnik vključit še sadne oziroma zelenjavne dneve. Do zdaj zgleda moje prehranjevanje nekako takole:
ZAJTRK
Corn flakes in mleko
MALICA
jogurt, sadje ali prepečenec
KOSILO
kar pač mama skuha ampak s tem, da ločujem
VEČERJA
Ponavadi nič, ker nisem lačna. Če pa že pa se trudim nekaj čim bolj malega. Sadje, jogurt, solata,...
Pridejo tudi dnevi, ko mi čokolada ne uide mimo ust. Tega se moram odvadit. Ampak če so tak dobre. Najhuje je, ko v službi nalagam police in se mi vedno čokolade tak zaluštajo.
Zdaj začnem tudi malo kolesarit. Kako bi bila srečna, ko bi vsaj 3kg izgubila. Nepopisno srečna.
Jutri zjutraj grem spet resnici naproti, ko bom stopila na tehtnico.
Kikis in pa seveda vse ostale dobrodošle. Kikis midve pa sma nekje na istem z višino in težo, si lahko delava družbo
No zdaj pa grem, odločila sem se, da si bom strogo vodila koliko pojem, spijem in potelovadim.
Če katera meni, da delam kaj narobe glede mojega tenutnega jedilnik, naj kar pove. Nasveti so dobrodošli.
Fajn se imejte in lep pozdrav
tocka