Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

23. maj 2008 8:18

Oglaša se po koncu diete dobrih 10 kg lažja Marna, za katero so mimo trije meseci ... ne bom rekla odrekanja, ampak ene take samodiscipline. No, ... saj sem tudi grešila (sploh zadnji mesec ). Mojega cilja (15 kg minusa) sicer nisem dosegla ....ampak ... navsezadnje sem pa zelo zelo zadovoljna. In veste kaj?!? Danes zjutraj je tehtnica pokazala (zame zdaj že magičnih) 66 kg. Zdaj pa grem na ohranjanje te teže oz. dolgoročno izgubljanje po gramih Joj, da bi le šlooooooo Kar korajžno - tiste, ki ste na začetku. Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 23. maj 2008 08:25:09

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

23. maj 2008 12:04

Čestitke za izgubljeno težo, Marna, 10 kg je ogromen dosežek! Tebi in ostalim želim veliko uspeha še naprej. RadaJem

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

23. maj 2008 14:47

Čestitam Marna - pa uspešno vzdrževanje in poročaj, seveda.

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

23. maj 2008 17:31

Hojla punce! Tudi jaz sem danes 5 dan in tudi ne prvič. Izgubiti moram samo par kg, pa se mi včasih zazdi, da bo težje kot takrat ko sem shujšala za 15 kg. Me pa nesejo sladkarije in v bistvu bi tokrat s to dieto rada vnesla red v svoje prehranjevalne navade. ker se mi zadnje čase dogaja, da sladkarije malo preveč pogosto letijo v moja usta in to ravno pred poletjem.Drugače pa punce kar pogumno- se da shujšati super ,samo red in disciplina ,pa gre. Pa vsak dan malo na rolerje ali na kolo. linolina

kikis  

član od: 6.10.2004

sporočila: 14

24. maj 2008 10:51

Pozdravljeni! Ker po večini dosegate zelo lepe rezultate izgubljenih kilogramov, ste me prepričali, da sem se danes za to dieto odločila tudi jaz. Sicer sem bila na tej dieto že nekaj časa nazaj, vendar sem bila premalo disciplinirana, odločna in vztrajna, zato sem veliko grešila in potem skoraj vsak tretji dan ponavljala od začetka z beljakovinskim dnem, jej je sem bla genij. Drugače pa moram priznati, da mi je že uspelo shujšati 10 kg vendar z dieto manj žri, pa če se da zvečer nič. No danes imam 63 kg in ker sem velika komaj 157 si želim, da bi mi jih uspelo stopiti še vsaj deset. Moja šibka točka je kruh, saj bi ga svežega kot pena lahko zmazala velik velik preveč. No sedaj sem se trdno odločila da vztrajam z vami in zakorakam v jesen nekaj kilogramov lažja. Vsem, ki ste že prave suhice iskreno čestitam za odločno voljo, trud in disciplino da ste dosegle svoj cilj, vsi ostali pa se bomo še mal potrudili, se spodbujali in tako nam bo skupaj uspelo. Vsi skupaj bomo zagotovo dali dol 10 kg ;) čeprav je to samo moj cilj ;) No lepo se imejte, po dieti pridno jejte, veliko se smejte in na sončeka pejte. kiki kikis

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

24. maj 2008 14:53

kikis, želim ti veliko volje in uspeha. Dosegla si že veliko, s to dieto pa boš uvedla red v svoje prehranjevalne navade. Tukaj ne gre toliko za odrekanje kot za disciplino. Kot veš, lahko ješ takorekoč vse, pa tudi količine niso omejene, samo brzdat se moraš in jesti določeno živilo takrat, ko je dovoljeno. Srečno. RadaJem

šanti  

član od: 17.1.2007

sporočila: 3

25. maj 2008 10:07

Pozdravljene, danes začnem tudi jaz, rada bi shujšala vsaj 13 kg. vsem, ki ste dosegle lepo shujšale iskreno čestitam. Bravo!!!! Lepo se imjete, uživajte.... šanti šanti

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

26. maj 2008 20:13

Pozdravljene punce! Spet se javljam po dolgem dolgem času. Malo sem potihnila. Vreme je že lepo, kako pa so kaj vaši kilogramčki? Moji stojijo in stojijo, stojijo.....Groza. Nič se ne premakne. Zdaj pa treba resno na delo, moram v svoj jedilnik vključit še sadne oziroma zelenjavne dneve. Do zdaj zgleda moje prehranjevanje nekako takole: ZAJTRK Corn flakes in mleko MALICA jogurt, sadje ali prepečenec KOSILO kar pač mama skuha ampak s tem, da ločujem VEČERJA Ponavadi nič, ker nisem lačna. Če pa že pa se trudim nekaj čim bolj malega. Sadje, jogurt, solata,... Pridejo tudi dnevi, ko mi čokolada ne uide mimo ust. Tega se moram odvadit. Ampak če so tak dobre. Najhuje je, ko v službi nalagam police in se mi vedno čokolade tak zaluštajo. Zdaj začnem tudi malo kolesarit. Kako bi bila srečna, ko bi vsaj 3kg izgubila. Nepopisno srečna. Jutri zjutraj grem spet resnici naproti, ko bom stopila na tehtnico. Kikis in pa seveda vse ostale dobrodošle. Kikis midve pa sma nekje na istem z višino in težo, si lahko delava družbo No zdaj pa grem, odločila sem se, da si bom strogo vodila koliko pojem, spijem in potelovadim. Če katera meni, da delam kaj narobe glede mojega tenutnega jedilnik, naj kar pove. Nasveti so dobrodošli. Fajn se imejte in lep pozdrav tocka

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

27. maj 2008 17:19

Pozdravljene! Kam ste se skrile na tak vroč dan. Jaz še komaj diham Danes sem ful utrujena, v tej vročini sem bila že v Ankaranu in nazaj domov na Ptuj. Uf je bilo vroče, ampak kaj hočemo, kar se mora se mora. Danes sem na meseku. Za kosilo smo si doma privoščili ribe, smo šli v dolino Winetu. Če je katera iz štajerskega konca, bo vedela o čem pišem. So bile zelo, zelo dobre. Zdaj pa malo počivat. Drugače pa kar se tiče tvojega jedilnika tocka se meni zdi čisto ok. Če se boš tega držala bo rezultat viden kmalu. Saj veš pri takšnem "omejevanju" gre bolj počasi dol. Pa dosti vode pij (zdaj tak pametno svetujem, sama pa pijem bolj malo) Uživajte, pa pridno ločujte! Jaz bi morala imet čez dober teden vodni dan, ampak ker sem bila zdaj 14 dni bolj kavbojska in se nisem držala točno, bom dieto podaljšala za teh 14 dni. Torej še 3 tedne in grem na vzdrževanje. Papa kratkolaska

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

27. maj 2008 17:55

Pozdravljene vse - na ločevanju in na vzdrževanju. Tocka kar tako naprej. Kar pa se čokolade tiče, je pa tole "čista resnica"

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti