Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. maj 2008 9:46

Živjo! Da malo pozdravim vse stare 3md jevke, ki smo se včasih kar veliko srečevale tu gor, če še slučajno katera kaj prebere. Jaz sem trenutno spet na dieti. Moram sklatiti nosečniške kilograme. Si pa pri idejah za obroke lahko pomagate tudi s to našo stranjo, ki smo jo takrat ustvarile. http://3mdobroki.moj-album.com/ lep dan Rožica.

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

11. maj 2008 23:17

O, Rožica, pozdravljena. Mene ni več kaj dosti tu gor, me je mala končno ozdravila odvisnosti od kulslo, hi hi... Jaz še dojim in se 3md-ja še nekaj časa ne bom šla, sem pa že skoraj pol leta na dieti brez mleka in jajc (kar pomeni nič oz. skoraj nič sladkega), tako da mi ni ostalo ravno veliko kg, a imam enega lepega dne vseeno še namen pospraviti z viškom... L.p. pa morda še kaj več na ZS, ko bo kaj časa... Tudi jaz pozdravljam staro klapo, če katera še kaj zaide sem, tako kot sem jaz danes. Upam da ostale ne zamerite. Pa lepo hujšajte in uživajte življenje.

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

12. maj 2008 18:11

Zdravo! Kako ste? In Rožica in Encijan? Se vaju spomnim, ko smo skupaj hujšale... To so bili lepi stari časi... Nisem vedela rožica, da si rodila...ful lepo...kaj pa imaš, koliko je star-a? Vesela sem zate. Tudi Encijan zate nisem vedela, kaj pa imaš ti? No, lepo, da nimaš dosti kg, ki so ti ostali od nosečnosti. In ostale hujšarice? Jaz imam še 16 dni do konca 3 md in se nič kaj preveč ne veselim, ker me je strah, da bi po dieti pol delala prevelike grehe. PAPA saby

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

12. maj 2008 21:57

Jaz pa imam še slabih 14 dni do konca ... pa upam, da bom pridna tudi zatem. Marna

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

13. maj 2008 8:23

LP Evo še sem živa....z dieto se ravni ne bom hvalila,ker ni vse tako kot mora bit,mi vaga najbrž močno laže!!!! Kar štiri dni smo imeli zablokiran internet(zaradi njihove napake),pa kaj je hujšega sine je skoraj dobil živčni zlom...je bilo pa malo mira v hiši. Upam da ste bolj pridne kot jaz,no danes bom jedla čufte v omaki (brez riža-moj recept) in solato.... Služba tudi meni ne dovoljuje več da bi tolk visela tukaj gor kot pred tremi ali štirimi meseci...pa kaj čemo jo vsaj imamo... lep dan ker grem kmalu v "službo",ja kam drugam pa... Darja -

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

13. maj 2008 12:31

Rožica je napisal/a:
Da malo pozdravim vse stare 3md jevke, ki smo se včasih kar veliko srečevale tu gor, če še slučajno katera kaj prebere.

Encijan je napisal/a:
Tudi jaz pozdravljam staro klapo, če katera še kaj zaide sem, tako kot sem jaz danes.

Se podpišem pod oba posta. Že dolgo nisem brala te teme, danes me je firbec zanesel sem. Sem prav vesela za vajin naraščaj in da še kaj pokukata na Kulslo.

jankica

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

13. maj 2008 13:30

Hojla, še ena stara grešnica... Lep pozdrav vsem sotrpinkam iz starih dobrih časov, pa seveda vsem novim - zagnanim. Jaz velikokrat preberem kaj je novega na forumu, oglašam pa se ne, ker nimam nič pametnega za povedat... Sicer se spet trudim z eno ("kao 3MD") dieto, ampak ni kaj veliko učinka. Vmes sem pridelala 5 kg in vsakič je težje dol spravit. Zato samo en majhen nasvet tistim, ki imate to dieto prvič - splača se biti čimbolj dosleden, ker je vsak naslednji krog težji in rezultati so slabši. Lep sončen dan vsem skupaj, SMILE28

darja-  

15. maj 2008 6:55

JUTRO ZASPANKE...ZAČENJA SE NOV DAN!!! Darja -

nashnovak  

član od: 12.4.2007

sporočila: 22

15. maj 2008 6:58

Dobro jutro vsem. Kar nekaj časa je že, kar sem se ukvarjala z 90 dnevno dieto in ko se enkrat odločiš in začneš, moram priznati, da je učinkovita. Pred leti sem uspela priti do svoje skoraj "idealne" teže 58 kg, zdaj, pa mi počasi teža spet raste. Raje ne stopim na vago.... Potrebovala bi malo vzpodbude.... Kot naročeno me je prijateljica povabila na piknik ob 10. obletnici kulinarike, ki se je odvijal na Kopitniku. Bilo nam je vsem zelo lepo. Uživali so tudi otroci, katerih ni primanjkovalo. Zato zahvala vsem. Čeprav je od zadnjega oglašanja na kulinariki minilo že kar nekaj časa, me je ravno ta piknik spomnil, da se lahko spet malo "aktiviram". Zanima me, če katera v bližnji prihodnosti začenja z dieto, saj gre s skupnimi močmi lažje. V reviji ANJA sem prebrala, da je izšla nova knjiga SPIMO IN HUJŠAMO, pa me zanima, če jo katera - kateri ima, oz. izkušnje. Hvala za vsak odgovor. Čao NASH

darja-  

15. maj 2008 9:43

Kaj pa je SPIMO IN HUJŠAMO??To se sliši dobro....Nash dobrodošla,upam da boš vztrajna!! Darja -

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti