Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

5. maj 2008 19:57

Pozdravček! Tako, danes imam sadni dan, jutri pa drugi vodni. Upam, da mi bo uspelo. Danes sem oddala diplomo, še celo dopoldne sem nekaj popravlala, na koncu pa sploh nisem več vedela kaj naj še naredim, pa sem sprintala in odnesla na fax. Potem sem se dobila s kolegico, sma šle na kavo. Popoldne pa poležavam. Komaj čakam, da bo lepše vreme, da bom lahko šla malo na vrt, pa na sonček ven. Današnje vreme je prav depresivno. Sploh ne vem kam naj se dam. Hecno ne, ko pa si moram pospravit sobo, pripravit stvari za Lj, ker grem v petek k fantu, v četrtek peljem očeta v Ankaran na nek zdravniški pregled. Pestro, pestro. Pa še ogromno stvari me tare, hodi po glavi, glede stanovanja, selitve, diploma, služba,.... Ne bi rada, da se zafrknema z nakupom stanovanja. Saj idealnega ni, to vem, vedno je treba nekaj vzet v zakup, seveda si omejen z everčki, pa krediti so grozni, vrednostni papiri so padli,... Zdaj živim v hiši, ne vem kako se bom navadila na blok, zraven tega smo doma zelo navezani drug na drugega, sicer mi zdaj še ni sile, ampak me skrbi kako bo vse skupaj steklo. Sicer Lj ni daleč, in vsak ptiček enkrat zapusti gnezdece, kajne. Na delo sem navajena, kuham rada, jem tudi (hahaha), prat znam, pospravlat tudi, tak da ni bojazni. Samo pravo lokacijo je potrebno najt. No, odločila sem se (zdaj ko bom čakala, da vidim če je diploma ok) da preberem Montignacovo (?) knjigo, pa bom primerjala, kakšna je razlika. Za vse ki ste še na dieti, ali ste se pridružile držim pesti, punce potrudimo se, da se bomo v svoji koži dobro počutile! Lep deževen večer kratkolaska

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

6. maj 2008 17:22

Joj, sem mislila da bom znorela včeraj! Jest sewm bla takoooo lačna, 1. dan je najhujši, no danes pa je že boljš. Najbolj se pa jutri veselim zelenjavne pice mmmmmmmmmmm obožujem jo! Kairos

kratkolaska  

6. maj 2008 19:07

haloo! No, pa bo vodni dan le uspel. Spila sem 2 kapučina, ostalo pa je bila voda. Ampak danes mi je pa hrana res dišala. Prej sma z mamo na vrtu presajali solato, in se mi je 2X tako zmotilo, da sem se morala kar prijet ograje. Zdaj grem pa pod tuš, pa v posteljo. Jutri pa vaganje, čeprav vem, da v tem drugem trimesečju diete nisem prav veliko izgubila. Ampak saj ni pomembno, cilj je dosežen. Še zadnji mesec bom naredila do konca, ker se mi zdi res škoda, da bi prej končala, in bi bil ves trud zaman. Se že veselim vzdrževanja. Pridne bodite! kratkolaska

kratkolaska  

7. maj 2008 8:26

Dobro jutro! Tako, vodni dan sem preživela. Danes zjutraj pa se je prikazala magična številka 5 spredaj. No vagam 59,9 kg. V drugi tretjini dieta sem shujšala samo 2 kg, pa sem grešila smo 1X. Zgleda da je res, da se v drugem mesecu malce ustavi. Bomo videli kako bo v 3 mesecu diete. Vse skupaj sem izgubila 67,3-59,9= 7,4 kg Vauuu lepa številka, če pridem na okroglo 10 vriskam od sreče. Sicer pa je glavno moje počutje, k temu pa bo pripomogla telovadba. Danes komaj čakam kosilo! kratkolaska

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

7. maj 2008 15:39

Čestitam Kratkolaska - lep rezultat, splača se truditi še en mesec - naj te doseženo ne uspava

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

8. maj 2008 8:00

Povejte mi prosim kaj vse še jeste na sadni dan, razen sadja, oz. kako si ga pripravite na malce drugačen način. Narezano sadje na krožniku za kosilo mi ne diši preveč Kairos

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

8. maj 2008 8:18

Iskrene čestitke kratkolaska Kapo dol !!! blažkaa

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

8. maj 2008 8:34

Kairos - zelenjava, pa kaka solata (samo z zelenjavo). Vse to pride v poštev. Pa nekateri jedo še oreščke ... Kratkolaska - čestitke!!! Jaz sem tudi v drugem "mesečju" izgubila samo kakšna 2-3 kilograme. V tretjem tudi ne bom veliko več, ker sem se prilagajala okrevanju po operaciji zoba + pikniki. Če pa gledam celostno, sem zelo zadovoljna ---> če izračunam indeks telesne teže, sem končno na normalni teži za svojo višino. Si pa želim še kakega kilogramčka manj, seveda ... Lep pozdrav vsem! Marna

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

8. maj 2008 14:57

Dober dan,zdaj pa se moram skoraj opravičit,saj nisem bila na računalniku kar ene 10 dni.Prazniki delavni...pa mal fešt,pa mal morja...ta teden pa predavanja o fitofarmacevtskih sredstvih tako da od ponedeljka do danes... nisem bila nič doma... Je kar vredu, če greš direkt iz službe pa prideš domov ob 22 ali pa še kasneje,drugi dan isto...tretji dan isto,no danes pa je treba narediti red po hiši. Kar se tiče diete,se ne bom nič hvalila,ker sem čista katastrofa... to je to zdaj pa ne delo,bodite pridne in nekaj novih seveda dobrodošle... Darja -

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti