Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

8. nov 2005 20:12

Marjetka Cvetka, tudi jaz sem vesela zate da ni šen. upam pa da te ne bo slučajno tudi to preveč bolelo. Ravnokar sem premišljevala, kaj bom juitri imela za kosilo, ker naj bi bil na vrsti mesek.Pa me je zagrabila PANIKA , ker imam jutri VODNI DAN. Soloh ne vem kako se naj ga lotim. Sem ena velika reva saj vem. A si morete misliti, Grem se tretji krog, izgubila sem 26kg pa še nisem skup spravila enega vodnega dne. Nimam jajc, bo treba k najbljižjemu sosedu. Bom jutri povedala kaj bo z mojim H2O dnevom. lp hema

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

8. nov 2005 21:49

Pozdravljene vse stare in nove sotrpinke. Marjetka cvetka, pravkar sem šla na forum po jogi, da preberem, kako je s tabo. Res sem vesela, da si boljše. Si nas pa kar pošteno prestrašila. ima še veliko dela in se le na hitro javim. Vam berem, a bolj površno, ker ste tako zgovorne, jaz pa imam bolj malo časa. Nadaljujem z vzdrževanjem teže in se kar po dnevih držim 2. Rinine knjige - naslednjih 90 dni. Res ne bi rada pridobila izgubljene kg. Poiskušalka bom tudi zmanjšati obroke in zvečer večkrat jesti jogurt, ker sem ga v času diete takooo zelo pogrešala. Zdej grem pa spar, ker sem zadnja dva dni hodila zelo pozno spat, zaspati pa nisem mogla. Moram se naspati, da ne zbolim, ker sem kar maloi čudna. Se bom jutri napolnila z vutamini, ko imam sadni dan. Ja Tuna tudi jaz sem bila včeraj na fitnesu in ker sem se kar dobro počutila, sem pridno delala. Danes me pa vse boli. Pošli mi emali naslov, da ti pošljem obljubljeno. Lepo se imejte vse stare in pogumno v bolj in nad kilograme vse nove. Veliko vztrajnosti in volje vam želim. Se splača, pa še lačen nisi in ničesar ti ne manjka. Nočko. Helena tebi pa dober tek (jutranji). Veš sem včeraj v fitnesu na tekaču mislila nate, ko sem tekla 2 km. Ni tako slabo, ko končaš in se super počutiš, ko vidiš kar zmoreš. Ampak doma se pa ne morem spraviti v naravo tečk. V fitnesu pa lahko. Vse je v glavi. Še tu bom morala narediti preklop in začeti, tako kot sem se odločila za dieto, pa nikoli nisem govorila o hujšanju. Zdaj pa res lahko noč vsem. Me kar zanese in čvekam. se bomo načvekale 18. nov. Se že veselim. ČAo. LANES

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

8. nov 2005 22:28

Dober večer pupe! Vas bom samo na hitro pozdravila, me daje glavobol pa nisem bogve kako razpoložena. Vesela sem, ko lahko takole vsak dan preberem kakšne pozitivke ste. Saj včasih se malo negativne energije začuti vmes, pa jo potem pozitivna takoj prekosi. Super ste, vse po vrsti. Malo pa moramo mnenja usklajevati, saj tudi v zakonu potrebno usklajevati mnenja, zakaj bi bilo pri nas drugače. Ampak, da pa imate toliko zdravstvenih težav, ženske moje. Imate neke vrste bolezni, za katere še čula nisem: šen, vnete žile, nekakšna guba, joj, joj! Marjetka Cvetka, sem si kar mislila, ko se včeraj cel popoldan nisi javila, da si na popoldanskem delu. Gotovo, če boš drugi teden žurala z nami. Do takrat se lepo pozdravi, potem bomo pa grupno pregnale to tvojo in vse ostale bolezni. Helena, prijeten tek, brez kakšnih tolovajev, ti želim. Zdaj grem pa spat, lahko noč vsem skupaj. bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. nov 2005 22:39

Hojla! Marjetka cvetka še miga,pravkar prišla iz službe. Marjanca in ostale,jaz sem zelo potopan človek in ne grem kar tako v bolniško,sploh,ker nimam bogve kako težkega dela v službi in lahko stojim al pa sedim,kakor mi paše.Ponavadi zmeraj stojim,ker mi tako paše,zdaj pa mal prakticiram tudi sedenje.Če bi se mi pa karkoli zakompliciralo,al pa bi zelo bolelo,pa bom seveda šla nazaj k dohtarju.Zaenkrat pa morm potrkat,ni tako hudo. Sem pa še danes govorila z svakinjo in mi je potrdila,da je res izgledalo,kot šen,ampak jaz nisem dobila nobene vročine,sploh me nič ne matra,danes me že tudi peče dosti manj. No,dost o mojem zdravstvenem stanju,v glavnem,ni mi hudega. Hvala vam za podporo in skrb. Katti,upam da se bova tudi midve kdaj smejali najinim izjavam tule gori.In sploh ne mislim,da mi želiš nesrečo,sam tista izjava je res mal čudna.Sicer pa,zakaj neki si belimo glavo s takimi stvarmi,uživajmo življenje in ni treba,da je ravno hrana največji užitek. Nekateri uživajo že ob pogledu na cvetoče drevo! Grem u meževo in upam,da bom sanjala o čem lepem,mogoče o našem srečanju! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. nov 2005 22:42

Hej Bonaca,a veš da mene tud glava boli,sam jaz predvidevam,da od tega vnetja,pa tablet in še včerajšnje inekcije,preveč stvari naenkrat in buma,buma v glavi. Eh,pa sej bo punce moje,za sekirat se ni. Pa te prime,pa te mine,punce,dejte ga srat Lep dan vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

9. nov 2005 5:58

Dobro jutro! Kje ste danes, ta zgodnje? Vse še grejete rjuhe? Helena45, ali že tečeš? Hema, se pripravljaš na vodni dan? Saj bo šlo, držim pesti za tebe! Pa še zeo uspešna boš, saj je danes prvi krajec in menda tudi lunina mena nekaj pomaga pri zgubljanju teže. Me s Heleno45 in Gogo, pa verjetno še katero, imamo danes meska. Bo pri nas padel lososov file, močno se ga že veselim. Lepo jutro vsem Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. nov 2005 6:31

Mogoče je pa Helena tudi danes zaspala. Res čudno da se ni javila navsezgodaj. Helena pogrešamo te!! NadaM slej ko prej bo tudi tebi naredilo klik v glavi in se boš odločila da tako ne gre naprej, da moraš nekaj narediti da se boš bolje počutila. Tudi jaz sem dala 3md že 3 skozi, pa vsako leto sem se nazaj zredila za vse izgubljene kg + še nekaj dodatnih. Letos pa sem si zadala cilj da končam 3 md in se ne zredim več. 4 mesece po dieti imam še vedno enake kg. Zato NadaM verjamem da bo prišel tudi tvoj čas. Toliko hudega si že dala skozi, da bo tale dieta prava malica za te. Držim pesti! Lanes poslala. Bonaca kaj je s tabo...zakaj te tolikokrat boli glava? Hema vodni dan...mala malica. Le pogumno. SREČANJE: Zdaj je dokončno prijavljeno 17 punc, javili nista le še PICIKA in METKA kaj je z njuno udeležbo. Če se le odločita da se nam pridružita, potem le pridita bomo našli prostor tudi za vaju. Lep dan vam želim... tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

9. nov 2005 6:38

Dobro jutro, rožice ! Takšna megla je zunaj, da sem komaj našla do službe. Pa danes bi tako še spala. Ne vem, če se Helena v tej megli nisi izgubila, da te še ni ! Poglej, kako si nas razvadila s svojim zgodnjim pisanjem. Hema, vodni dan je bil tudi zame vedno prava mala groza, vendar sem ga nekako le preživela. Kuhaj si zeleni čaj in ga pij še toplega. Pa enostavno odmisli hrano. Jaz sem se vedno zabubila nekam v mir in tišino s knjigo, da je bilo lažje. Držim pesti. Boš videla, kako boš ponosna, ko ti bo ratalo ! Včeraj sem za kosilo in večejo jedla repo ! Celo kilo sem jo pojedla. Danes pa bom imela čas le za večerjo in to bo po 3 tednih pirin kruh z latto in medom. Tako zelo si ga želim, da bom komaj dočakala večer. Bom pa ves dan na "terenu", tako, da upam, bom zdržala ( grem k frizerju na barvanje las, da 18. ne boste mislile, da že plesnim ). Tudi jutri bo tako zmešan dan, da bom imela čas le za večerjo, do takrat pa le sadje. Sicer pa glede na moje kile v ponedeljek zjutraj to sploh ni tako slabo in se že malo pozna. Saj mi je jasno, da tudi pravo kombiniranje hrane ne pomaga pri vzdrževanju teže, če so količine hrane prevelike. In to je pri meni glavni problem. Packa Marjanca ! Tako, zdaj pa na delo veselo ! marjanca45

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

9. nov 2005 7:35

Dobro jutro vsem. Mi lahko pove katera kdaj bo polna luna, tudi uro. Bom imela vodni dan. Migla

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

9. nov 2005 7:48

Migla, polna luna bo v sredo, 16.11. s pričetkom ob 1:59 uri - torej 24 ur. Danes pa je od 2:58 dalje prvi krajec. Torej, do vode je še kar nekaj dni. LP - se beremo VERONIKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti