14. apr 2006 6:38
Dobro jutro, rožice moje !
Sem si že skuhala zeleni čaj, da bom lažje preživeti čas do večera, ko si bom pripravila mešanico sadja s sadnimi musliji. Ni variante, da zdržim do sobote zjutraj z vodo. Že ta luna bo pravo junaštvo zame, ki nekako ne prenašam najbolje teh vodenih dni. Danes popoldan se bom zamotila s čiščenjem, potem pa se moram učiti za izpit - stara koka, pa ulenje. Da me samno vidite med vsemi temi bukvami. Za crknit. Otrok pa se mi smeji - no, da malo vidiš, kako je meni hudo, pravi.
Marjetka cvetka, tudi jaz sem po mailu dobila eno pesmico v zvezi kilami, pridobljenimi pozimi. A ta je tvoja ali kaj ? Sem jo razposlala po celi firmi. Pa kaj če bi ti začela zbirati te tvoje stvaritve in bi izdala kakšno zbirko, kaj ? Me pa se bomo lahko hvalile, da te poznamo :))
Encijan, mene bolj motijo razna polivanja, ki jih kmetje počenjajo po svojih travnikih, vendar se ne dam. Saj teh 5 km je hitro mimo. Enkrat morava poklicati Heleno, pa jo vse tri mahnemo tja dol.
Lisička, pa kako se te ne bi spomnile. Veš, kmalu ne bom več potrebovala stvari, ki jih prodajaš, saj imam joške le še v sledeh :)). Kam si spravila Rmeli ?
Rožica, ni slaba tale tvoja, ampak mene packo mikajo orehi. Bom pa vanje namesto belega dala rjavi sladkor in se tolažila, da malo manj grešim.
Ampak povejte mi, kako ve nastrgate hren, da vas oči ne pečejo. Jaz vsako leto jokam kot nora. Sem ga poskusila v magic buletu, pa mi naredi tak cmok iz njega. Rada bi ga naredila z jabolki, enega pa z jajčki. Sta si ati in mami zaželela in jima bom pač naredila. Komaj čakam, da jutri začnem s pečenjem. To bo luštno. Pa ne vem, kako to, da zadnje čase tako rada pečem, včasih pa mi je bilo tako zoprno.
Tuna, si pa asica, da začneš z dieto na take dni. Kapo dol. Me prav zanima, kaj bom "čarala" jaz. Upam, da ga ne bom preveč sračkala, čeprav je po končani dieti malo lažje, ker ločujem le znotraj obroka. Za zajtrk bom še jedla sadje.
Veselo druženje z vašimi dragimi te dni, veliko se smejte in radi se imejte !!!!!!!!!!! (pa "pravilno" jejte)
marjanca
marjanca45