6. apr 2006 13:12
Pozdravljene in pozdravljeni, dragi 3md-ejevci!
Pa ga imamo, aprilsko vreme, namreč. Od sonca, dežja pa do snega!!! Res, pri nas ga kar mede. Ampak, saj ne bo obstal, to pa ne! V takem vremenu sem si vzela malo več časa za forum, ker sem ga že cel teden samo bolj bežno preletela, za kaj več pisanja pa ni bilo časa. Tako sem že kar malo pozna, da pozdravim naše pogrešane duše, povratnike in povratnice ter seveda na novo pridružene.
Najprej prav lepo pozdravljam Hemo. Lepo, da si se spet javila, sem te že prej pogrešala. Za tale višek kg se ne sekiraj preveč, važno je, da se jih zavedaš in jih imaš namen čimprej odstraniti. S svojo voljo in gibanjem jih boš kmalu ugnala. Upam, da ti dnevi v novi službi minevajo brez pretresov in da imaš okoli sebe »ta prave« ljudi.
Seveda pa ne morem skriti navdušenja, da se je javila že toliko časa pogrešana Marjanca. Bravo, bravo in še enkrat bravo. Torej, da si se vsa posvetila svojim staršem, pridno in potihem hujšala drugi krog, se nam javila in polepšala dneve. Občudujem te, da še vedno pišeš, kar poješ in še črne pike - ja, to pa je sistem! Zdaj si verjetno že v Radencih in uživaš. Regratovi solati pa se tudi jaz ne morem upreti in jo pojem ogromno. Še dobro, da tudi že očiščen in opran regrat počaka v hladilniku več dni, tako da je solata hitro pripravljena.
Bobby in Pero, lepo pozdravljena. Želim vama veliko uspeha in javita se še kaj. V glavi pošlihtati in se zaposliti, to je to!
Kača, razumem te, da je težko, če doma nimaš podpore. Očitno možu še ni kliknilo. Svetujem ti, da hrano za sebe ločuješ in se držiš pravil, ko pa boš shujšala, bo pa mogoče tudi možu preskočilo.
Saša (vemves), kako lepo si se zadnjič razpisala, pobožala si naše duše, se nam odprla kot spomladanska rožica, zacvetela si tudi ti, z vsakim dekagramom manj si bolj samozavestna in tako dalje in tako naprej. Najraje bi kar prepisala nekaj stavkov, ki tako zelo zeloooo držijo.
Riba-ribica, končno imaš eno novo čisto blizu.
ZojaMB, pozdravljena, si pa zelo pridna – čestitam!
Teka, mislim, da nimaš veliko za izgubiti, toda za boljše počutje in samozavest se je pa kljub temu vredno potruditi.
Lanes, ti si pa dobra; če je mene zeblo, sem si pripravila kakšen bolj krepak in topel obrok, ti pa na rekreacijo – potem pa res ni čudno, da še kar hujšaš.
Lisička, važno je, da gor ne gre, kajne.
Tuna, saj bo bolje, tudi ti boš našla pravo pot oziroma si na pravi poti že!
Kokos, upam da si že zdrava in deliš prijetne vtise s svojimi najbližnjimi.
Tudi Lisa, Barbi1 in Smile28 se spet borijo skupaj z nami, pa da na Bonaco ne pozabim, ki je nasploh faca, da se ji vedno nasmejim.
Marja nam je prva javila svoj rezultat in tudi sicer se kar pridno javlja, upam, da te bomo brale še naprej in boš poročala, kako kaj držiš pridobljeno težo.
Isto velja za Teto Fani, mislim, da je bolje vzdrževati in ob tem mogoče še malo shujšati, kot pa kar nadaljevati. Mlado telo prenese več, malo starejše pa zdravje hitro kaj pošlata in potem drugi krivijo hujšanje za bolezen.
Moki, tudi meni se je prejšnji mesec vrtelo in sem bila slabotna, imela sem zelo nizek pritisk, tako, da sem si pri mami sposodila merilec krvnega tlaka in ga nekaj časa preverjala, toda po tistem sem bila spet dobra in nisem našla pravega vzroka. Pa se mi ni vrtelo na tešče, ampak šele po zajtrku!
Za izgubljene kilograme čestitam tudi Claudiji in Ivonji, pa še vsem ostalim neimenovanim, ki so se ravno tako trudili, pa mogoče svojih rezultatov ne želijo preveč izpostavljati.
Neli, tudi jaz sem ga zadnje čase sračkala in prav na hitro pridobila 3 kg, ki pa sem jih na srečo spet odpravila. Ugotovila sem, da je bila to pretežno voda, saj sem pred tem skoraj vsak dan navalila na domače suhe klobase (sol pa zadržuje vodo v telesu). Grešila pa sem tudi s sladicami, ki so ostale od praznovanja – in to tik pred kosilom!!! In ko nepravilno ješ, potem poješ tudi prevelike količine, pa za razmak med obroki ti tudi ni mar – vsaj mene je tako zaneslo tiste dni. Pa še nekaj se mi je zgodilo. Uprlo se mi je dopoldansko sadje. Včasih sem pojedla le eno jabolko, potem pa do kosila uživala samo tekočino, za kosilo sem se prenažrla, za večerjo pa nisem bila lačna. Grozno!!! Potem sem na mlaj hotela speljati sadni dan, toda za zajtrk so me premamili brazilski oreščki in sledila je kazen – odlomilo se mi je pol zoba. Bila sem prav jezna, jeza pa škoduje zdravju in so trpeli živčki.
Encijan in Rožica, vidve sta pa tako pridni pri pisanju in delovanju na forumu in stani 3MD, da vaju lahko samo pohvalim. Vajine izkušnje pri prehranjevanju so mi zelo zelo poznane. Sta veliki borki in zato tudi žanjeta lepe uspehe.
Encijan, Helena je verjetno spregledala tvoje povabilo na ženski tek v Tivoliju, mogoče se bo še javila, kakor tudi katera druga.
Madonca, sem se razpisala, upam, da mi ne zamerite, toda toliko sem v mislih z vami, da sem to morala spraviti iz sebe. Hvala vam, brez vas tudi meni ne bi uspelo!
jankica