Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

4. apr 2006 10:25

Claudia12 ti si pa podoben primer kot jaz. Ravno tako sem z dieto začela 3.1., izgubila pa 4 kg - v prvem delu, v drugem pa nič. Malo sem grešila, a spet ne toliko da nebi šla še kakšna kilca dol... Nameravala sem jih izgubit cca7. Ampak se tolažim s tem da bolje 4 kulce kot pa nič - da bi le tako ostalo. Sicer pazim pri hrani in se mi zdi da večjih problemov nebi smelo biti. Rekreacija pa: hodim vsak dan, se pa moram spravit in it tudi tečt... Lp ivonja

neznan uporabnik

4. apr 2006 12:18

Pozdravljeni vsi! Še ena povratnica. Ne morem verjeti koliko ste že napisali. No kakor koli celotne "dokumentacije" je preveč, da bi vse prebrala... Kot se spodobi nekaj FAQ: pričetek 4.4.2006 višina 170 cm, tonaža 69kg CILJ 61 kg Se beremo in srečno vsem! barbi1

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

4. apr 2006 12:53

Pozdravljene, tudi jaz izrekam dobrodošlico naši rožici Marjanci, zelo sem vesela, da si ponovno z nami. Sočustvujem s tabo ob bolezni staršev. Vem, da je zelo hudo, ker sem isto doživljala lani oktobra. Moja mami je umrla in čeprav je minilo že skoraj pol leta, ne morem dojeti, da je ni več. Ta minljivost je tako dokončna...... Moja 3MD trenutno izgleda takole: čez teden sem pridna, ko pa pride petek - katastrofa. Cel vikend samo iščem kje je kaj za prigrizniti. In potem kilogrami nihajo +-2kg. Kako naj temu naredim konec? Trudim se vpeljati nek red po dnevih, pa mi ne gre. Vsaj to mi uspeva, da kar pridobim za vikend, zgubim čez teden. Zdi se mi, da dobesedno zafrkavam svoje telo Tale 2. krog mi ne gre, očitno ga nisem vzela dovolj resno. To sem napisala samo zato, da NE BOSTE TAKO KOT JAZ! Lep pomladni s soncm obsijan pozdrav, SMILE28

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

4. apr 2006 14:08

Smile28, piši si vsak dan, kar poješ. In ko ga boš polomila, si zraven naredi črno piko. Mene je bilo vedno sram, ko sem kje kakšno prislužila, tako, da s pisanjem vse hrane, ki jo pojem, kar dobro nadzorujem moje papanje. Na začetku mi je bilo malo odveč, sedaj pa že od 3.1.2005 vsak dan pišem, kaj pojem. šibam domov lep popoldan vsem ! marjanca marjanca45

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

4. apr 2006 16:12

Riba-ribica, izpolnim ti tri želje,hehe. No, ok, pa samo eno, da ti povem, koliko sem velik in težak. Torej, velik sem 174 cm, tehtam pa 90 kg. Največ sem tehtal 98kg, ki sem jih po opravljeni dieti potolkel na 82! No, sedaj pa sem si jih priboril nazaj 8, pa nič hudega, samo hlače so mi premajhne. Bom poskusil sedajle najti kakšno novejšo slikico in jo prilepiti v album, da boste videle in ocenile, koliko imam preveč... Robi

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

4. apr 2006 16:41

Bobby, hvala za odgovor. Ostale želje si bom izpolnila sama. Lepo se imejte in se razgibavajte riba-ribica

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

4. apr 2006 21:41

En lep dober večer vsem! Danes sem prevzela dežurstvo od Jankice pri pošti in albumu - samo v informacijo. Bom sproti preverjala, če bo kaj novega. Če bo kdo poslal kakšno slikico ali recept pa naj, prosim, vseeno še tukaj napiše, da ne bo predolgo čakal(a) na objavo. Pero in Bobby dobrodošla v naši druščini in obema veliko uspeha, dobre volje in čim manj stikanja po hladilniku!! Kar večkrat se nam oglašajta, da se ne bomo samo punce hvalile s svojimi uspehi! Bobby se nam predstavlja tudi v albumu s svojo slikico (glede na ozadje - si se potepal po toplih deželah?). Marjanca tudi jaz si pišem kaj in koliko pojem in mi pomaga, da me zvečer ne zanese proti hladilniku, ker vem, da ne smem. Še vedno pa včasih jem prepozno - okrog 9ih zvečer, sicer zelo malo, toliko, da nekaj pogrizljam, moji delovni dnevi so namreč precej dolgi. Danes sem se tudi tehtala - po dveh mesecih diete -10 kg, zelo zadovoljna. Čaka me še delo, želim vam lep, prijeten večer in lahko noč! lp darkad

neznan uporabnik

5. apr 2006 10:00

Dobro jutro! Včeraj sem uspešno prestala 1.dan. Danes ob 14h nastopi prvi krajec in sem se odločila, da bom postila 24 ur. Da malce razstrupim telo. Kot sem lahko prebrala imate album s slikicami. Mi lahko kdo prosim pove kje ga najdem. Hvala v naprej in se beremo! barbi1

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

5. apr 2006 18:39

V album 3md obroki sem dodala eno mojo novo pogruntavščino za sadni dan. Saj bi večkrat kaj poslikala, vendar sem ponavadi preveč lačna in takoj navalim na pripravljeno hrano. Marjetica [rozica]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti