29. mar 2006 15:47
Pozdravljene! V četrtek bi se vam z veseljem pridružila, pa žal imam druge obveznosti. Imejte se lepo in uživajte! Vidimo se ob drugi priliki. Lep pozdrav! marja
29. mar 2006 15:47
Pozdravljene! V četrtek bi se vam z veseljem pridružila, pa žal imam druge obveznosti. Imejte se lepo in uživajte! Vidimo se ob drugi priliki. Lep pozdrav! marja
29. mar 2006 18:59
Midva z možem sva tudi bila med tistimi, ki so začeli z dieto po novem letu, ampak sva zdržala le dober mesec dni, potem pa mi je mož ubil vso voljo - sam jo je izgubil že prej. Za kaj gre: je zelo izbirčen, ne je ničesar kislega , nobene solate, zelo malo sadja, vsak dan bi želel meso....Ni se odpovedal svojima dvema jogurtoma in 1/2 l toplega mleka z medom vsak večer... Potem pa drži kakšno dieto. Mi je "očital", da tako "slabo" kot v začetku leta, ni jedel v tridesetih letih zakona. Kaj svetujete v takem primeru? Ker pa že dolgo spremljam ta forum (še preden sem se včlanila!), opažam, da vas je veliko prekinilo z dieto, je še toliko težje. Tako da res ne vem, kako naj se zadeve spet lotim oz. lotim tako, da bo uspešno?! Saj vem, da je vsak dan težje začeti. kača
29. mar 2006 20:55
Kača ne pusti, da ti kdo uniči voljo. Dieta (oz. bolje način prehranjevanja) je res čudovita in deluje!!! Zato vztrajaj!!! Ne bo ti žal! Tudi jaz sem edina v moji družini, ki se tako prehranjujem. Ostalim pač ponudim zraven še kaj drugega. Sama sem se na ločevanje popolnoma navadila. In ravno to je čudovito! Vem, da se tudi sedaj po koncu diete ne bom zredila, dokler ločujem. moki
29. mar 2006 23:16
Pozdravljene! Marjetka cvetka- vsaka ti čast za super pesmico, ki mi je zelo polepšala tale večer. Kača ti pa se ne sekiraj zaradi moža in njegovih komentarjev. Pri nas doma sem edina, ki ima dieto, so vsi ostali takšni kot da so podhranjeni pa kar naprej jedo. Važno je samo to da dobiš tisti "klik" v glavi in da sama pri sebi razčistiš kako in kaj. Sicer ti pa ne mislim pametovat. Lahko ti povem, da se mi zdi, da sem vsak dan samo za štedilnikom. Starejši sin in mož jesta vse, mlajši je tako zbirčen, da je že kriza pa še mesa ne je, zame pa se tako ve. Ampak stvar sem si poenostavila na tak način, da se morajo malo prilagajati mojim dnem. Od začetka so me malo čudno gledali, sedaj pa so se navadili in je vse super. Kača ne daj se! Odloči se danes in prični skupaj z nami jutri naprej! Boš videla, da bo šlo. Punce imejte se skrajno lepo. Lp Marina 45
30. mar 2006 9:25
HALO punce, kje pa ste vse? Kaj vas je sonček zvabil ven, stran od računalnika? Nekatere ga na žalost samo skozi okno gledamo, ker smo v službi. Marjetka Cvetka tudi z moje strani vse čestitke za pesmico. Prav iz srca in na glas sem se smejala, sodelavka pa me je čudno gledala. Včeraj sem imela sadni dan in sem bila do po desetih zvečer pridna. Potem sem pa prišla domov s telovadbe in sem si naredila skledo regrata z jajčko. Tako lepo je izgledal, da sem ga hotela slikati in poslati v naš album. In sicer v nov sklop - grehov. Ljubljančanke lepo se imejte danes na srečanju, kakšno slikico naredite in jo pošljite v album. Vsem lep pozdrav iz sončne Savinjske doline, SMILE28
30. mar 2006 10:23
Zdravo, drage dame!! Saj ne vem če se me še spomnite, ker se kar nekaj časa nisem oglasila. Pasem se danes morala zato, ker sm tako slabe volje,----------RABIM VAS------ Dve leti je odkar poznam tole dieto in mi je uspelo sklatit 26 kg, danes zjutraj sem se pa tehtala in me je vaga streznila, V ENEM MESECU IN POL SEM DOBILA 5 KG.!!!!!!!!! In ko sem prebrala še pesmico od Marjetke cvetke , sem si rekla DOST JE!!! Trenutno menjam službo, zaradi česar sem precej živčna, ko sem pa živčna bi pa samo jedla. Se niti ne zavedam, da jem, čisto podzavestno nekaj tlačim v usta, GROZA. Pa pomlad je tu. Tako sem jezna, saj vem, samo nase sem lahko. Pa vseeno, bo treba začeti z novim krogom. Ve ste pa take face, pa tako pridne. Grem ven na kolo, da pokurim nekaj kalorij!! LP Hema
30. mar 2006 10:35
Hema, pozdravljena! Seveda se te spomnim, ampak tudi jaz se ne oglašam redno, ampak samo občasno, če imam pač kaj za povedati ali kot danes koga pozdraviti. Mi, ki smo občutljivi pri kilogramih, bi morali biti pozorni na prehrano ves čas, kar je v praksi težko, saj ne moreš ves čas misliti samo na hrano in na planiranje obrokov, saj si imamo v življenju še kaj drugega za početi. Zato verjamem, če boš spet malo bolj pridna, saj veš kako, se bodo tudi kg znižali. In nismo vse ves čas pridne, včasih so ene pridne, včasih druge, ampak vztrajamo. Priznam, da včasih hočem kaj pojesti in se potem vprašam, ali sem res lačna, si moram priznati, da ne. Običajno to uspe. Vedno pa imam kuhan nesladkan čas in napravim nekaj požirkov, ko grem mimo. Ko bo topleje, bom pila vodo. Tako, sedaj pa grem kolesarit, ker je končno vreme primerno. Lepe pozdrav vsem iz Maribora riba-ribica
30. mar 2006 10:55
Hojla! Smile28,dobrsa ideja-grehi.Ha,ha! Ja,zdaj je čas regrada,regrat z krompirjem,regrad z jajčko,regrad kar tako............ Hema,seveda se te še spomnimo.Upam,da bo stresno obdobje zate čimprej minilo.Želim ti veliko uspeha ,tako v novi službi,kot pri prehranjevanju. Kača,pa ne se dat.Daj,pokaži svojmu dragemu,da si boljša in močnejša od njega,pol ga pa naj zavist daje.Pa pokaži tudi,da si boljša od nas vseh,ki se en mesec gremo veselo dieto,potem pa spet vse po starem. Res je nas velik prekinilo z dieto.Ma punce,smo pa res ene prave kure!Najprej se matramo in matramo,potem pa nam mine in se veselo nažiramo in vsi prej tako težko izgubljeni kilogrami se hitro vrnejo.Pa še ima vse to sploh kakšen smisel? Zdi se mi,da sam sebe zajebavamo s tem! Mislim,da bomo morale mnoge tukaj gor pošteno premislit kako in kaj. Če se gremo dieto in igubljenje kilogramov,pol se pač gremo to,če pa ne,pa odprimo nov forum "Veselo nažiranje ali kako najbolje napolniti svoj želodček,da bo lepo napet!" Kaj torej,ali bomo že enkrat dokončno rekle DOST JE!!!!!!!!!!!!,ali pa ga bomo še naprej takole sračkale. Ali bomo še naprej vsem,ki z dieto šele pričenjajo slab vzgled,ali pa bodo punce vendarle lahko rekle:"če je njim uspelo,zakaj ne bi tudi nam!" Dejmo torej nekaj naredit zase in dokončno rečt slabim prehranjevalnim navadam NE!!!!!!!!!!! Al smo al nismo punce! Vsem začetnicam pa tole:če vam nismo ve vzgled,pa bodite ve nam! Punce,zdaj pa se zmigajte in naredite nekaj zase! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
30. mar 2006 11:13
Uh, Marjetka Cvetka, tole pa je bila pridiga! Živela! Samo ne vem, če bo ravno pri meni veljalo tole, da bi lahko živela brez prehranjevalnih grehov. Po moje bi morala imeti kakšnega hudega psa pred hladilnikom, da bi zarenčal vsakič, ko bi stegnila roko proti hrani. Ja, to bi edino zaleglo. Hema, naj ti ne bo tako hudo. Veš, da je zdravje na prvem mestu. Pomlad pa ti bo teh par kilogramov odnesla, tako da boš poleti takšna, kot želiš. Pa veliko sreče na novem delovnem mestu. bonaca
30. mar 2006 11:35
BRAVO, BRAVO, BRAVO.... Marjetka Cvetka Tako pa že dolgo nismo bile okregane, kajne punce? Ja, tudi jaz sem prišla do sklepa, da se ne smem spustiti z vajeti. Prejšnji vikend sem na veliko grešila in pridobila 1,5 kg. Potem se pa matram cel teden, da spravim dol. Ampak trend je navzdol in upam, da bom enkrat zagledala tisto željno pričakovano 7-ko spredaj. Hema, drži se! Zdaj se začenja sezona kolesarjenja in hribolazništva - to je tvoje področje in vem, da ti bo uspelo. Veš, tudi jaz sem pred 2 leti zamenjala službo, po tem, ko je šla naša firma v stečaj. In živci so se poznali predvsem na kg. Čimprej reci STOP in začni z nami. Lep dan vsem, SMILE28Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Mandljeva juha ajoblanco