Ločevanje živil 90. dni - 5. del

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

26. mar 2006 22:51

Ojla, dober večer vsem! Se pridružujem Bonaci, tako prijetno je bilo v petek, da sem še danes polna energije od smeha in dobrih misli. Tudi jaz upam, da se kmalu vidimo v čim večjem številu. Dušanka, vesela novica, da se ti zdravje izboljšuje, kar tako naprej - sonce bo pomagalo boš videla!! Moki!!! Tvoja novica o ČOKOLADI je verjetno razveselila veliko čokoladnih odvisnikov!!! Torej, ker imam jutri sadni dan se prostovoljno javljam, da zadevo preizkusim (glede na sadje, ki je v čokoladi) zvečer pa poročam... Punce, želim vam lahko noč ter veliko uspeha in nasmejanih dni v prihodnjem tednu! Lp darkad

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

27. mar 2006 6:59

Dobro jutro! Danes zgodaj zjutraj nam je delček svoje osebne zgodbe v posebni temi zaupala Nalin, lanskoletna hujšarica in srečna mamica malega Žana. Nalin, Matej in Žan - lepo pozdravljeni! Nalin, ko si ti hujšala, so šli pri meni kilogrami še kar veselo gor in se sploh nisem sekirala zaradi tega. Ko pa si rodila, sem že drugi mesec hujšala. Spomnim se, da nam je ena forumašica sporočila, da si rodila sinčka. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6170 jankica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. mar 2006 7:30

Pozdravljene čveke, tudi jaz se moram opravičiti, ker v petek nisem utegnila. Moj je imel delo in sem bila brez avtomobila, ob pol devetih pa sva imela plesne. Pa drugič a ne, saj bo še priložnosti. Lp tuna

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

27. mar 2006 8:09

Dobro jutro! Naj še jaz povem, da sem se v petek v Santani nasmejala do solz in da sem se imela res super v vaši družbi. Seveda sem tudi jaz za ponovitev čez en mesec, pa tudi Marinina ideja, da kar določimo en termin in se potem dobivamo enkrat na mesec, mi je všeč. Naša miza je v petek kar puhtela od pozitivne energije, zato upam, da nas bo naslednjič še več. Natakar nas je vzel za svoje, čeprav mu z vodo dobička nismo ravno naredile. Za spremembo bi jo kdaj lahko mahnile tudi na kakšen hrib, saj bo kmalu dovolj toplo tudi za bolj zmrznjene in nevajene hoje v hladnem vremenu. Kaj pravite? Včeraj sem imela za kosilo piščanca z zelenjavo po kitajsko in sem slikco že prilimala v album. Še zdaj si oblizujem prste. Mi je pa Marina v petek naredila lušte za tole kitajsko varianto. Led dan, Encijan

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

27. mar 2006 12:12

Pozdravljene! Kolikor sem lahko zdaj povlekla iz branja,se bodo srečanja nadaljevala v Santini,torej Ljubljanska odpadejo.Mi je žal. lp Saša vemves

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

27. mar 2006 12:53

Saša, kdo pa je rekel, da če se dobimo "Štajerke", se potem Ljubljančanke ne smete. Organiziraj, pa bo! Danes je tu gori sicer malo pusto, ampak v Trzinu se nas je kar precej nabralo, tako da je tudi v prestolnici in okolici precej 3md-jevk, ki bi sigurno bile za en čvek. Pa še precej jih takrat zaradi slabega vremena ni prišlo. Ja, tisto Trzinsko vseslovensko srečanje 3md bi morale ponoviti enkrat v lepih razmerah, da bo zaslužilo svoje ime. Bi bilo za razmisliti kdaj? Ali pa se pridružimo ostalim kulinarikom na njihovem srečanju, ki bo v maju. Povejte, kaj mislite! Je pa koristno tako kofetkanje, vam povem, v petek smo pile v glavnem vodo, pa limonado, tu pa tam kakšno kavico, pa posledice so tudi dobre, v petek mi je tako lepo uspel sadni dan, saj zvečer v Santani ni bilo nobene krize, pa še včeraj sem bila na B dan lepo pridna, čeprav je bila nedelja. Upam, da bo pozitiven učinek trajal in trajal, vsaj en mesec do naslednjega srečanja... Zakaj je pravzaprav tako zatišje danes tukaj? Pa ne da ste čez vikend vse grešile? Saj se motim, a ne Encijan

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. mar 2006 13:07

Hojla! Danes je res zatišje.Pa ker nimam kaj pametnega za napisat sem rajš kar tih. No,sem se zopet najedla motovilca,bo pa treba še mal tud za regradom pogledat. Pa tako lepo je zunaj.Upam,da bo cel teden takšno lepo vreme,čeprav je vremenska napoved bolj kisla. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

27. mar 2006 13:10

Vemves tudi jaz sem za kakšno kavico in klepet, pa še gorenjke se bi nam lahko malo pridružile. claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. mar 2006 16:34

Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo u nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fanjte že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

27. mar 2006 16:38

Draga moja soimenjakinja bravooooooooooooooooooooo. Super pesmica, res. Prav v dobro voljo me je spravila. Marjetica Sporočilo je spremenil(a) sluga dne 27. mar 2006 16:40:35

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti