27. mar 2006 16:51
ok bejbe / dejmo se zment / katera lahko naj pride v četrtek 30.3 ob 18. oo v gostilno Livada če vse ne veste: - to je, če greš iz mesta skozi Trnovo proti Le Cllercu --- direktna cesta - vzporedna z Dolenjko ----(najprej greš čez Mali graben), potem pa takoj še čez Ljubljanico ----takoj, ko greš čez Ljubljanico na levo dol - pri tabli za gostilno --- se pravi gostilna je na bregu Ljubljanice --- ima veliko parkirišče, vedno dovolj prostora in mir -- parkirišče za isto gostilno je tudi iz ceste na desno dol, če bi bilo tisto, ki je zraven zasedeno Pridem nujno zato, da me mal skregate, da se ne bom zredila, zdaj, ko sem na vzdrževanju - tud men se zdi, da, ko si na vzdrževanju imaš mal manjši motiv za klepetat tle gor --- sama zase vem, da bo treba več sodelovat oz. kar nadaljevat s hujšanjem počasi, ker mi hočejo kile kar malo pa po malo gor Moki ---- ti ga pa nehej lomt s tistim o čokoladi, ker je to preveč voda na moj mlin --- glih kar boš rekla, da je čokolada itak zelenjava in da jo lohk pojemo kolkor hočmo - ma ja da, he, he mene lakota še vedno najbolj zvija samo zvečer --- aja pa spet pozabljam pit - pol sem pa seveda zvečer sestradana no katera pride v četrtek Neli5