Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

27. mar 2006 16:51

ok bejbe / dejmo se zment / katera lahko naj pride v četrtek 30.3 ob 18. oo v gostilno Livada če vse ne veste: - to je, če greš iz mesta skozi Trnovo proti Le Cllercu --- direktna cesta - vzporedna z Dolenjko ----(najprej greš čez Mali graben), potem pa takoj še čez Ljubljanico ----takoj, ko greš čez Ljubljanico na levo dol - pri tabli za gostilno --- se pravi gostilna je na bregu Ljubljanice --- ima veliko parkirišče, vedno dovolj prostora in mir -- parkirišče za isto gostilno je tudi iz ceste na desno dol, če bi bilo tisto, ki je zraven zasedeno Pridem nujno zato, da me mal skregate, da se ne bom zredila, zdaj, ko sem na vzdrževanju - tud men se zdi, da, ko si na vzdrževanju imaš mal manjši motiv za klepetat tle gor --- sama zase vem, da bo treba več sodelovat oz. kar nadaljevat s hujšanjem počasi, ker mi hočejo kile kar malo pa po malo gor Moki ---- ti ga pa nehej lomt s tistim o čokoladi, ker je to preveč voda na moj mlin --- glih kar boš rekla, da je čokolada itak zelenjava in da jo lohk pojemo kolkor hočmo - ma ja da, he, he mene lakota še vedno najbolj zvija samo zvečer --- aja pa spet pozabljam pit - pol sem pa seveda zvečer sestradana no katera pride v četrtek Neli5

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

27. mar 2006 16:59

Jaz sem iz Ljubljane vendar: 1. bi šla nekam kamor lahko tudi z busom pridem 2. velika dilema ali naj grem v korist svoje diete na aerobiko, ali pa jo izpustim in grem spoznat sotrpinke? Marjetica

Neli5  

27. mar 2006 17:09

sluga do gostilne Livada lahko prideš z busom št. 19 - pelje mimo in ustavi malo dalje - vprašaš na busu ---- jasno se pelješ iz mesta v smeri Trnovo in dalje ----- men se zdi, da piše končna postaja Barje - nisem pa ziher, ker se vozim samo z avtom - bom pogledala glede tega al greš raje na aerobiko bi ti pa rekla samo to - men je Trzinsko srečanje dalo več volje kot 5 aerobik --- shujslala pa na srečanju seveda nisem nič - hi, hi - sem pa prej in potem he, he Neli5

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

27. mar 2006 17:15

Hvala, bom še razmislila. Imam tudi malo treme, ker bi bilo to zame prvo tako srečanje. Marjetica

Neli5  

27. mar 2006 18:40

eh / trema je pa ena taka bedasta zadeva, zaradi katere lahko marsikaj zamudimo v življenju --- boš videla - čim starejša boš, manj treme boš imela po vsej verjetnosti vem, vem --- sej mal jo mamo vsi - pa kaj pol ti le pridi - men je pomagal - sej sem bla tud jest zadnjič prvič na srečanju v Trzinu - pa naj ti rečem, da je blo ful fletn - pa v začetku mal več tisti govorimo k imamo mal manj treme - pol se pa vsi zelo oglašajo - tud ti Moki, ane? - hi, hi Neli5

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

27. mar 2006 19:25

Jaz na srečanje sigurno pridem. Ko sem šla na srečanje v Trzin, sem tudi jaz imela malo treme (tako kot pravi Sluga), ki pa je hitro izginila. Kmalu se mi je zdelo, kot da smo vse že dolgo prijateljice, tako prijetno smo klepetale! Ker imamo skupne probleme, smo se imele kar veliko za pomenit. Na takem srečanju pa dobiš tudi veliko pozitivne energije in izgubljanje kilogramov postane bolj prijetno. moki Sporočilo je spremenil(a) moki dne 27. mar 2006 19:27:32

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

27. mar 2006 20:24

Joj punce meni je pa tako žal, ker se ne morem udeležiti srečanja. Jutri grem službeno v Portorož in tam ostanem do sobote. Zagotovo pa pridem na naslednje srečanje. Punce uživajte. claudia12

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

27. mar 2006 21:05

zdravo - evo mene po veliko dneh. Vnema je malo popustila, pa se spet dvignila, in sem spet na konju. Sem se spravila v stare hlače, kar mi daje veliko samozavesti. Komaj čakam, da pride pomlad in probam pri manj kilah še kakšne druge prejšnje oblekce. Jutri je sadni dan, potem pa vodni, a ne Vemveš? Spet je vodni na sredo, ko imam jaz ta dolg šiht. To je bolje, ker doma je v bližini hladilnik. Eh pa saj sreda - pridem ob 6h domov, in grem na čvek in potem na orbitrek in spat, malo pa vmes še otročke porihtam in je dan mimo - jaz pa lažja za nekaj kg. Četrtek - Livada? Bom vidla, dežuram do 18 ure. Mogoče pridem z zamudo. Če ne drgač, samo na eno kavico, da vas vidim. Sluga, trema se bo spustila takoj po Ljubljanici, boš videla. Pozdravček Mateja tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 27. mar 2006 21:06:06

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

28. mar 2006 0:11

Oj.Pa sem še jaz tu;)Neli5,pridem,kakorkoli že bo.tejča,jaz sem vodnega že zadnjič enega,jutri bom sadnega,pa potem še enega vodnega,tako,da nadaljujeva skupaj,Za še enega vodnega sem se odločila,ker mi zadnje čase,odkar je šlo dol tistih 8,teža kar stoji.Verjetno bo šlo zdaj tudi počasneje,vendar si bom poskušala dati malo pospeška;Sicer pa niti ni taka kriza,ta vodni.pač,lačna sem,to je pa tud vse.Itak sem pa zdaj na dieti to večkrat,tako,da ne bo nič novega. Marjetka cvetka,tvoje pesmi dajo voljo,do takih vodnih,pa še veselja in smeha. Lepo nočko Saša vemves

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

28. mar 2006 7:47

Marjetka Cvetka, ti si čist utrgana. Takšne rime. Hočeš, da me iz službe vržejo zaradi krohotanja. Fullllll si dobro pesmico napisala. Specialna si! Ti pa nam znaš narediti lepši dan. Hvala! bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti