Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. mar 2006 10:30

Pozdravljene punce! Se vam samo na hitro javim, ker sem spet bolna. Že včeraj sem imela vročino, pa sem šla kljub temu v službo, zvečer pa mi je vročina zrasla na 40. Grlo me tako boli, da sem že drugi dan samo na tekočini. Še pijem komaj, tako da na hrano sploh ne pomislim. Kljub temu da ne jem pa grešim, ker pijem čaj z medom in požgan sladkor z mlekom. Zdravje je prvo. Ponoči sem spala samo eno uro in sedaj malo štukam. Se še kaj javim, ko pridem malo bolj k sebi. Pozdravček! tejčica

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

14. mar 2006 10:53

Pozdravljene! Tudi jaz bom imela jutri vodni dan (luno), samo ne vem , kako pa potem v četrtek? Kako naj nadaljujem, ali tam kjer sem končala v torek ali ponovno z B dnevom? Pozdrav! marja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. mar 2006 10:53

Hojla! Tejčica,čimprej se nam pozdravi. Punce,kako ste pridne z našim albumom. Jaz sem čist u riti z dieto.Sem jo kar končala,ampak ne me kregat,ker sem se slabo počutila in če se slabo počutim,potem si raje ne grem tega.Seveda pa to ne pomeni,da sedaj veselo papcam.Daleč od tega,lepo ločujem še naprej,samo malo več beljakovin si privoščim,pa zjutraj pojem še kakšen košček polnozrnatega kruha,ali pa kakšen jogut. Nekako si grem bolj vzdrževalno. Jaz žal nimam digitalca,z mobitela pa pridejo štrašno slabe slikce.Zato zaenkrat ne boste videli mojih kulinaričnih mojstrovin. Punce,pridne bodite,pa ne ga sračkat. Lepo pozdravljam vse nove,pa vse dosedanje. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

14. mar 2006 11:24

Dober dan! Da vas še jaz na hitro pozdravim. Imam gužvo v službi za znoret...dobra stran pa je da nimam časa mislit na hrano....tako sem danes že drugi dan sadna, jutri pa upam, da bom vodna, potem bom pa v četrtek imela B dan. Tejcica upam, da se hitro pozdraviš. Marjetka Cvetka, če ne gre pač ne gre..ko bo prišel klik, boš pa nadeljevala. Poglej našo Rožico kako dobro ji gre sedaj! Jaz še čakam za klik, ki je namenjen gibanju...sam ne vem kdaj ga bom dočakala! claudia12

tikva  

član od: 5.1.2006

sporočila: 71

14. mar 2006 12:48

Pozdravljene! Pri nas že vso dopoldne pada sneg,jaz pa komaj čakam toplejše dni. Danes je moj OH dan in še ne vem kaj bio jedla.Mi ni ne za pico,ne za testenine.Za ostale kuham kmečko zloženko in namesto kruha sem spekla žemljice.So zelo vabljive,ampak ne bom popustila.Jutri sem tudi jaz na vodi namesto sadnega dne. Simonka1,če si lačna na katerikoli dan,potem piješ sigurno premalo vode.Jaz nosim steklenico vedno s sabo(v kuhinjo,sobo,spalnico).Izgleda malo čudno,ampak pomaga.Pri tej dijeti še nisem bila lačna. Bodite pridne in ne grešite. tikva

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

14. mar 2006 13:19

Tikva tudi jaz imam danes OH za kosilo si bom pripravila šmorn in solato. LP. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

14. mar 2006 13:49

Tikva, če imaš OH dan pa ti ne paše ne pizza ne makaroni, si privošči tiste svoje hrustljave žemljice in skledo solate. Saj si jih lahko privoščiš ko imaš pa grešni dan. Jaz pa danes preizkušam plus paket zato dodajam nekaj smeškov kartako! Jaz sem pa danes na in sem pojedla že 1 kg pa dve kavi z mlekom sem spila. Jutri pa in . Saj je vse po pravilih, a ne? Lepo se imejte in veliko se pa čimmanj grešite! kokos

breda  

član od: 28.7.2003

sporočila: 113

14. mar 2006 14:28

Marja, to pa tudi mene zanima.Če naprimer udariš en vodni dan takrat, ko ni na programu, kako potem nadaljevati? ČE se lahko javi kakšna izkušena. Pa še to: v nedeljo imam sadni dan, pa sem povabljena na kosilo, kjer ne bodo razumeli (bodo užaljeni) če ne bom nič jedla. Ker vem da ni dobro menjati dneve, me zanima ali je bolje da pojem kolikor najmanj se bo dalo, ostale obroke pa lepo sadne ali celo bolj vodne, v ponedeljek pa normalno po programu, ali raje obrnem dneve. Kaj bi ve storile?? breda Sporočilo je spremenil(a) breda dne 14. mar 2006 14:29:25

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

14. mar 2006 14:41

zdravo Tejčica kar vitaminče lepo papaj in se boš hitro pozdravila. Marjetka cvetka boš videla ko bo toplejše vreme in bo delo tudi na vrtu bodo kilogrami bolj učinkovito kopneli,tudi jaz kar nekaj grešim čeprav sem že drugi dan na sadju in se pridružujem Clavdiji 12 ki se tudi trudi s sadjem. Clavdia 12 bova jutri skupaj na vodi čeprav bo zelo težko. Tikva tudi pri nas sneži,upam da ne bo treba spet kidat. Rožica ti pa si hiperaktivna za urejanje po računalniku superrrrrr. Kokos tvoj recept za jogutrovo strjenko še zmeram čakam pa nič.Ali to tako dolgo traja da pride na vrsto? LP

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

14. mar 2006 15:10

Pozdravljene! Marja in breda - uspešno sem shujšala, a nisem imela vodnega dneva nikoli, če ni bil na programu. Mislila sem si dieta je dieta in sem se jo lepo držala. Ni mi žal!! Sedaj sem že en mesec na vzdrževanju. Nič se še nisem zredila! Vodni dan imam sedaj takrat, ko je polna luna. Se pravi, da se jutri pridružim vodnim. Kot sem brala nas bo kar veliko. Sigurno bomo uspešne!!! moki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti