Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

23. feb 2006 8:56

Evo še mene. Sploh ne stopim na tehtnico ! Ta teden sem pridna, po operaciji pa sem bila en teden pri mami. Groza, kar naprej bi me pitala, jaz pa nič migala. V bistvu sploh ne vem kako je stanje, ker nosim samo raztegnjene trenirke, da se lahko uredim z eno roko. Imam pa občutek, da sem okrogla. Jutri se bom zvagala, pa da vidimo kaj bo. Jezi me, ker ne morem (smem) telovaditi, zdaj ko sem spočita ! Ko sem hodila v službo, sem bila pa včasih preutrujena. Kriza, vedno nekaj ne paše! Korajžo mi dajete z svojo voljo do vztrajanja. Lp, Robida

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

23. feb 2006 10:19

Evo še mene.Za mano je 1 dan.Vesela sem,da je šlo,kot mora.zato,ker po moje je že kar kakšni dve leti,če ne kaj več,kar sem sigurno jedla po devti uri,nasploh sladko.Krasen občutek je zjutraj,ker zvečer ni bilo trpanja hrane. Zdaj pa dalje Lep dan želim vsem vemves

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

23. feb 2006 10:59

Dober dan!!! Pri meni nič novega, še vedno sadje, zelenjava in seveda voda. Na nekem drugem forumu sem prebrala: KAMEN NA KAMEN PALAČA, GRAM NA GRAM KILOGRAM. Ne bomo nič obupavale in se bomo tega držale, kajne? Teta Fani 58, poslala sem ti zasebno sporočilo !!!! Prijeten dan vam želim, ene imamo danes praznik, no pa v torek tudi beba

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

23. feb 2006 11:00

Hojla! Lep dan vsem - včeraj je šlo mesek je le mesek. Lani sem zdržal slaba dva meseca. Bom vidu kako boletos. Se mi že kar piple. Dobra dva meseca ne kadim, sedaj pa še tale 3MD. PS Vemves kopijo sem zjutraj pozabil na mizi v službi. jutri zjutraj ti jo pošljem. Kakšni stroški le neki Kaj ti pošljem po povzetju Danes za kosilo in solata, žena in otroci pa ocvrte

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

23. feb 2006 11:01

Hojla! vemves spodaj imaš link kjer si lahko prebereš več o prehranjevalnem ciklusu. Drugače pa je v knjigi napotek, da naj po 20. uri ne jemo nič več! Glede kave in zajtrka: sam že skoraj dve leti prakticiram enak ritual zjutraj,...., najprej spijem kozarec mlačne vode na tešče ( ali vodo v kateri sem namakala suhe slive ali fige, ki jih kasneje seveda pojem za zajtrk), nato pa obvezno kava in šele potem zajtrk, iz svojih izkušenj vidim, da nima negativnega vpliva na dieto, če spiješ kavo na tešče. http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_d Jaz sem še z vami! Danes je moja prva preizkušnja, ki mi trenutno ne predstavlja nikakršnih dvomov in strahu,... Postajam vedno bolj odločena, muhasta,... Danes je na vrsti sadje!!! Opažam da se mi je že znižal nivo inzulina v krvi, saj lahko že pogledam čokolado ali kakšno slaščico brez da bi jo že z očmi jedla,... Za danes sem se pripravila banane, jagode, jabolka, hruške, oreščki... Za kosilo bo sadna solata, taka pečena z malo lana za boljšo prebavo. Lp. Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

23. feb 2006 11:11

Hojla Celjanke in tudi vse ostale Slovenke, če boste jutri v Santani v Merkatorju, se vam mogoče pridružim okolli 18. ure. Koliko vas pride? Danes je en zoprn dan za hujšanje. Ko sem šla v trgovino, me je en sendvič tako lepo gledal s police, da sem ga morala kupiti. In sem ga že pol požrla - dobesedno. PACKA FUJ Ne zgledujte se po meni in pridne bodite. ČAO. SMILE28

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

23. feb 2006 11:17

tudi jaz sem uspešno prebrodila 1. dan. vendar evo nevšečnost - fasala sem vročino in zgleda virozo od tamalih. Bomo vidli, kako bo šlo. Sedaj sem motivirana, da pridem čimprej do sadnega dne. Danes pa KORUUUUUUUUZA komaj čakam, da bo kosilo. So ostali včeraj jedli solato s koruzo, jaz pa samo - pa sem si rekla, saj bo jutri, mnjamm. Pozdravček Mateja

Rožica  

23. feb 2006 11:33

Hojla! Sem ravnokar snela el. knjigo z meila. Hvala Tuna, za to se je pa moral nekdo kar potruditi. A si bila ti tako pridna? Še nekaj me zanima? Če ima katera mogoče prvo Rinino knjigo v el. obliki? Prosim! Sem zadnjič narobe razumela, sem mislila da si poslala prvo, pa sem se pohvalila sestrični, ki uspešno hujša že nekaj časa, vendar nima knjige, da naj je ne kopira, ker bom ji skušala dobiti v el. obliki..., ker je ravno dobila računalnik,.... In seveda se jije to zdelo odlično! Ko bo dobila še internet, pa bo verjetno tako pristopila naši vrsti. :))) LP. p.s. - jaz vam bom poslala še eno knjigo na meil, čeprav gre za drug način prehranjevanja, ga kar naprej omenjamo tudi pri 3MD. Vsekakor pa je knjiga koristna za vse, ki iščejo primeren način prehranjevanja. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

23. feb 2006 11:56

Imam problem! Koliko prostora je na meil boxu???????????????? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

23. feb 2006 12:21

Pozdravljene punce! Zadnje dva dneva sem se zaradi slabe vesti malo skrivala. V torek na B dan sem za kosilo jedla puranje zrezke in zeljnato solato, popoldan pa sem mislila da me bo konec vzelo če ne bom nekaj sladkega pojedla. In potem kar ni in ni bilo dovolj. Včeraj se je zgodba ponovila. Za kosilo še vse dobro (riž s knorovo kocko oljčno olje z zelišči in zraven rdeča pesa) potem pa malo piškotkov, bobi palčk in za vrhunec še kremšnita. Sedaj pa čakam da me brez milosti . Da bi grehe malo omilila, sem nameravala imeti danes kazenski sadni dan, pa sem se potem spomnila da me danes lubi pelje na večerjo in res ne smem zahinavit. Bom pa do večera na sadju in jutri je spet sadje, tako da se bom malo sčistila. Se nam pa že bliža 2. vodni dan. Meni gre tako hitro vse skupaj! Sem v tem drugem mesecu imela kar veliko grešk in sem vesela, da kljub vsemu še vztrajam naprej. Seveda z vašo pomočjo. Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti