Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. jan 2006 12:14

Kalinka, juho na B in Š dan piješ ali pa ne, ni nič narobe. Enkrat je bilo rečeno, da je juha tu zaradi večje sitosti in nima nobenega vpliva na hujšanje. Tudi tortico lahko zamenjaš s palačinkami ali pa čem drugim. Jej tisto, česar se ti najbolj "lušta". Marjetka cvetka, sem prepričana da te bo kriza hitro minila, saj si močen karakter. Saj veš, manj ko bo grehov, večji bo minus. Se splača držat. Sicer je pa tu vodni dan in se bomo spucale do amena. tejčica

Kalinka  

član od: 29.1.2006

sporočila: 15

29. jan 2006 12:26

U, hvala za tole Marjetka Cvetka, kar malo mi je odleglo. Pa je res veloko moznosti. Dober tek vam zelim, se bliza cas kosila. Kalinka

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

29. jan 2006 12:46

lep pozdrav vsem! danes je moj 5 dan ločevalne diete. ker je lažje hujšati s pomočjo drugih se vam bom pridružila. na ločevalni dieti sem že bila, vendar nisem zdržala do konca, ker so se v tem času kilogrami zelo grdo nakopičili...sem tokrat bolj resno pristopila k stvari. upam, da mi bo tokrat uspelo. a je še kdo bolj na začetku diete? zanima me tudi kdaj ste opazili prve rezultate, po 1 mesecu, ali kaj prej? lp

Kalinka  

29. jan 2006 13:00

U, hvala za tole Marjetka Cvetka, kar malo mi je odleglo. Pa je res veloko moznosti. Dober tek vam zelim, se bliza cas kosila. Kalinka

Kalinka  

29. jan 2006 13:06

Pozdravljena Nikica, jaz sem še bolj na začetku kot ti, saj je danes šele moj tretji dan. Pa moram povedati, da sem pristopila k dieti s stališčem, da se naučim drugače, bolj zdravo prehranjevati, zgubiti nekaj kilogramov in si to vzeti kot način življena. Zato se sicer nameravam diete držati dokaj stogo, vendar se ne mislim odpovedati kozarčku ali dvema ob kakšnih priložnostih . Recimo včeraj smo imeli neko premiero in sem že popila malo vina, prejšnji dan sem šla pa spet po dolgem času na fitnes in sva s prijateljico prav morale it na ene borovničke, da sva proslavili. :) Berem, da ste ve zelo pridne, celo na rojstnih dnevih pijete le vodo. Pohvalno. Kalinka

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

29. jan 2006 13:15

tudi pri meni je tako, da sem spoznala, da čudežne diete ni. zato sem se odločla da bo tole bolj vaja za celo življenje, da se naučim pravilno jest. to da bi se pri hrani pregrešila me ni strah, večja skušnjava bo alkohol ( študentsko življenje) ampak tudi z vodo sem že žurala.. najbolj zoprno je vsem razlagat zakaj ne pijem in potem tisti pogledi...rada bi čim manj grešila saj sem se v zadnjih mesecih tako zredila, da mi stara garderoba ni več prav. to pa je hudo

Kalinka  

29. jan 2006 13:51

Pozdravljena Nikica, jaz sem še bolj na začetku kot ti, saj je danes šele moj tretji dan. Pa moram povedati, da sem pristopila k dieti s stališčem, da se naučim drugače, bolj zdravo prehranjevati, zgubiti nekaj kilogramov in si to vzeti kot način življena. Zato se sicer nameravam diete držati dokaj stogo, vendar se ne mislim odpovedati kozarčku ali dvema ob kakšnih priložnostih . Recimo včeraj smo imeli neko premiero in sem že popila malo vina, prejšnji dan sem šla pa spet po dolgem času na fitnes in sva s prijateljico prav morale it na ene borovničke, da sva proslavili. :) Berem, da ste ve zelo pridne, celo na rojstnih dnevih pijete le vodo. Pohvalno. Kalinka

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

29. jan 2006 15:10

Pozdravlje vse nove in znane, že drugi dan likam. Sem prav vesela, da bom končno prišla na zelelno vejo s tem likanjem. V službi me ta mesec čakajo sama izobraževanja in bom kar na tesnem s časom, zato sem prav vesela, da me vsaj likanje ne bo morilo, saj sem že skoraj vso perilo polikala. Js vem, da sebo kmalu nabralo, a ga bo manj. Jaz s torkom zaključujem naslednjih 90 dni. Nisem izgubila 3 kg. Me je pa včasih manj za 1 do 1, 5 kg ali pa sem spet na teži, ki sem si jo prigarala na dieti. Glavno, da ni šlo gor. Poiskušala bom še naprej jesti sadje do kosila in ločevati med obroki. Na polno luno bom poiskušala biti vodna, na prazno sadna, na krajce pa zelenjavna. Mislim, da pri tej dieti zgubljaš kg s pomočjo sadnih dni oz. kasneje vzdržuješ težo. Je pa dobro, da se telo tudi malo spočije in očisti. Luna12, čestitam ti za uspešno, ne zelo uspešno končano dieto. Zdaj pa se nam pridno pridruži pri vzdrževanju. Saj ni tako hudo. Je pa treba slediti težo in ugotoviti, kaj ti paše. Čestitke tudi ostalim, ki pridno sledite dieti in ste zelo vztrajne,. Se splača. Saj rezultati se že kažejo. MArjetka cvetka pa kaj, če malo grešiš. Zdaj pa lepo pridno nadaljuj, da ti greh ne pride v navado. Te bom jaz malo okregala, ker nimaš nikogar. Ti pomavadi druge spodbujaš, zdaj pa bom jaz malo tebe spomnila, da se vzami v roke. SŠkoda enomesečnega truda, saj si bila zelo pridna. Tejčica, tudi ti si zelo pohvaljena. Si že bolje z zdravjem. Bolj površno vas berem pa mi všasih kaj uide. Robida, kako je kaj s tvojim počutjem. Pozdravi se in se še kaj oglasi. Marjanca, že spet si nam pobegnila. Oglasi se kaj. Pograšam te. Helena, halooo, kam si pa ti pobegnila? Upam, da pridno vzdržuješ težo in utrjuješ telo s tekom. Bonaca, kako si kaj? Rožica, kako pa je kaj s tabo? Tuna, pozdravljena. Pridna bodi v službi. Dušanka, si še naša? Nič te ni za brat. Pozdrave pošiljam tudi tebi Encijan. Si še kar pridna in mučiš Orbitrek. Lepo pozdrave tudi vsem ostalim. Pa brez zamere, če sem katero posebej pozabila pozdravit. Vas berem, a bolj na hitro, ker ni časa. Vse, ki se pridno držite diete in vas v torek časa vodni dan, mislim na vas in držim pesti, da boste zdržale. Veliko toplih čajkov, da vas ne bo zeblo. Z mrazom imam tudi sama zadnje čase slabe izkušnje. kar naprej imam mrzle roke in noge in me zebe. Doma se pogrejem s čajčki ali se bolj oblečem. Ko pa gremo smučat imam pa večji problem, ker bi lahko kar naprej hodila na čajčke, da bi se segrela, pa mi ne uspe. Nenehno imam mrzle prste na rokah in nogah. Ali ima še katera te probleme? Kako se ogreti? Kaj narediti oz. s kakšnim zeleiščnim čajem zboljšati prekrvavitev. Do zdravil - kemije mi ni. Lepo nedeljo še naprej. LANES

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

29. jan 2006 15:54

Tudi jaz pozdravljam nove in stare članice.Ravno malo časa imam da preletim forum ,ker pričakujem obiske. Danes je ravno na vrsti sladica ,sem spekla pijano nevesto,tako da bom tudi jaz deležna enega kosa. Vidim ,da se že pripravljate na prvi vodni dan jaz ga imam šele v soboto ker sem začela malo kasneje. Saj ste vse borke tako da vam bo uspelo. Tako že zvonec zvoni in obiski so tu. Lepo se imejte se slišimo jutri.

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

29. jan 2006 15:57

Pozdravljene! Po dolgem času se spet javljam, moram priznat, da sem vas hudo pogrešala brat tukaj, na forumu =) ne vem, če se me še spomnite... z dieto sem končala mislim, da nekje avgusta... potem sem mislila kmalu nadaljevat, pa mi nekak ni uspelo... pa še rekle ste, da ni zdravo ker si mora telo opomoči... tak da sem vas ubogala in si vzela premor od hujšanja... Na srečo se nisem zredila, ker še zdaj pazim, kaj jem, in priložnostno spijem ogromno količino vode... Zdaj sem se vseeno odločla, da grem ju3 spet na dieto, tak da bom vas redno brala, ker me vzpodbujate... brez vas verjetno danes ne bi bla to, kar sem...:) Mogoče bi se morala motivirat še za kakšno telovadbo, da se mi telo učvrsti, ampak sem prava lenoba, tak da bo težka! Vsem, ki ste pridne in v teku diete, želim čimveč volje in čimvečjo izgubo kg ter pridobitev na samozavesti! Lep pozdrav! Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti