29. jan 2006 15:10
Pozdravlje vse nove in znane,
že drugi dan likam. Sem prav vesela, da bom končno prišla na zelelno vejo s tem likanjem. V službi me ta mesec čakajo sama izobraževanja in bom kar na tesnem s časom, zato sem prav vesela, da me vsaj likanje ne bo morilo, saj sem že skoraj vso perilo polikala. Js vem, da sebo kmalu nabralo, a ga bo manj.
Jaz s torkom zaključujem naslednjih 90 dni. Nisem izgubila 3 kg. Me je pa včasih manj za 1 do 1, 5 kg ali pa sem spet na teži, ki sem si jo prigarala na dieti. Glavno, da ni šlo gor. Poiskušala bom še naprej jesti sadje do kosila in ločevati med obroki. Na polno luno bom poiskušala biti vodna, na prazno sadna, na krajce pa zelenjavna. Mislim, da pri tej dieti zgubljaš kg s pomočjo sadnih dni oz. kasneje vzdržuješ težo. Je pa dobro, da se telo tudi malo spočije in očisti.
Luna12, čestitam ti za uspešno, ne zelo uspešno končano dieto. Zdaj pa se nam pridno pridruži pri vzdrževanju. Saj ni tako hudo. Je pa treba slediti težo in ugotoviti, kaj ti paše.
Čestitke tudi ostalim, ki pridno sledite dieti in ste zelo vztrajne,. Se splača. Saj rezultati se že kažejo. MArjetka cvetka pa kaj, če malo grešiš. Zdaj pa lepo pridno nadaljuj, da ti greh ne pride v navado. Te bom jaz malo okregala, ker nimaš nikogar. Ti pomavadi druge spodbujaš, zdaj pa bom jaz malo tebe spomnila, da se vzami v roke. SŠkoda enomesečnega truda, saj si bila zelo pridna.
Tejčica, tudi ti si zelo pohvaljena. Si že bolje z zdravjem. Bolj površno vas berem pa mi všasih kaj uide.
Robida, kako je kaj s tvojim počutjem. Pozdravi se in se še kaj oglasi.
Marjanca, že spet si nam pobegnila. Oglasi se kaj. Pograšam te.
Helena, halooo, kam si pa ti pobegnila? Upam, da pridno vzdržuješ težo in utrjuješ telo s tekom.
Bonaca, kako si kaj?
Rožica, kako pa je kaj s tabo?
Tuna, pozdravljena. Pridna bodi v službi.
Dušanka, si še naša? Nič te ni za brat.
Pozdrave pošiljam tudi tebi Encijan. Si še kar pridna in mučiš Orbitrek.
Lepo pozdrave tudi vsem ostalim. Pa brez zamere, če sem katero posebej pozabila pozdravit. Vas berem, a bolj na hitro, ker ni časa.
Vse, ki se pridno držite diete in vas v torek časa vodni dan, mislim na vas in držim pesti, da boste zdržale. Veliko toplih čajkov, da vas ne bo zeblo.
Z mrazom imam tudi sama zadnje čase slabe izkušnje. kar naprej imam mrzle roke in noge in me zebe.
Doma se pogrejem s čajčki ali se bolj oblečem. Ko pa gremo smučat imam pa večji problem, ker bi lahko kar naprej hodila na čajčke, da bi se segrela, pa mi ne uspe. Nenehno imam mrzle prste na rokah in nogah. Ali ima še katera te probleme? Kako se ogreti? Kaj narediti oz. s kakšnim zeleiščnim čajem zboljšati prekrvavitev. Do zdravil - kemije mi ni.
Lepo nedeljo še naprej.
LANES