Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kalinka  

član od: 29.1.2006

sporočila: 15

30. jan 2006 13:17

Zdravo punce, danes je moj prvi sadni dan in sem sla v trgovino posadje, pa sem bia se kar lacna in sem si zraven kupila se zemljo iz polnozrnate moke. Ne verjamem, da se je katera ze cetrti dan diete tako prekrsila. Jamie, ali si kupila svež ingver. Kako pa narediš čaj iz ingverja in cimeta. Ema je bila porazna. Čisto vsi komadi isti, ve piseta dve družini, nič čudnega. Koreografijo so pa tudi vsi imeli na isti princip. Jaz se moram zdajle učit. Ne ljubi se mi, sem si rekla danes, da mom med kaksno pavzo telovadila. Moram nujno, da pokurim žemljo. :) Ostanite pridne. Kalinka

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

30. jan 2006 13:18

Saby haj, jest sem fant, moja 90 dnevna dieta je mimo, sedaj sem na drugem mesecu nadaljevalnega dela! Dieta je SUPER, počutje je v redu, razen da me zebe "ko psa", tako da komaj čakam pomlad in lepo vreme. Lep pozdrav vsem Bojan Z.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

30. jan 2006 13:48

Hojla, po manjšem premoru se spet javljam. Bojanz in Saby, tudi jaz sem na vzdrževanju od 1.12.05 in me zebeeeeeeee! Ni kaj, maščoba nas ne greje več, pa tudi sicer se nam je spremenila presnova, tako da naše telo zdaj drugače funkcionira kot prej. Da to drži, skušam na sebi, sicer se v dveh tednih (oz. bolj zadnji teden) ob enaki hrani količinsko in vsebinsko ne bi zredila 2 kg. Sicer sem še 1 kg pod končno težo 3md, pa vendar.... Sem se zamislila. Včeraj popoldne sem začela vodni dan, in sicer ob 15.15, danes pa sem na drugem koledarju zagledala uro 14.15. Med 14. in 15. uro pa sem kar nekaj pojedla. To me malo bega, po drugi strani pa sem zadovoljna, da sem se sploh spravila na 24-urno vodo (+ kava + čaj). Se bom vsaj malo prečistila. Pozdravljam vse stare in nove forumaše in forumašice ter čestitam vsem, ki so v gibanju bolj zagnani od moje lenobe. Res je že skrajni čas, da pride pomlad, da se vsaj malo na kolo spravim in na svež zrak. jankica

JamieO  

član od: 17.6.2004

sporočila: 207

30. jan 2006 15:22

Svežega, ja. Čaj skuhaš tako, da olupiš za mezinec velik kos ingverja in ga 10 minut kuhaš v 1 litru vode. Notri lahko daš še za 3 cm cimetove palčke. Odcediš in piješ. Sladkorja ne rabiš, niti umetnega, ker je ingver sladkega okusa. Če odgrizneš svežega, te pa preseneti pekoč občutek, ki se pojavi po nekaj sekundah, ha-ha. Drugače imam pa tudi jaz danes sadni dan in sem si šla na tržnico kupiti sveže sadje. Tam je bilo cel kup dobrot, a si nisem kupila drugega kot madnarine in paradižnik, ki ga jem kot sadje. Kalinka, ne bi ti rada solila pameti, ampak prvi mesec se splača biti najbolj priden, ker se v tem mesecu največ teže izgubi. Opazila pa sem tudi razliko glede na 1. krog 3MD. takrat nisem nilč telovadila in mi je nekaj maščevja ostalo na trebuhu in nad pasom. Tokrat pa vsak dan delam trebušnjake in v ogledalu se jasno vidi razlika, čeprav sem na dieti slab mesec dni. JamieO

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

30. jan 2006 15:47

lep pozdrav vsem, danes je moj 6 dan in kar je najvažnejše, počutim se enkratno. tudi trebušček mi je malček splahnel. se pozna da pojem za malco sadje namesto dobro obloženega sendviča. kruhu sem se odpovedala tudi 1. in 2. dan. drugače nisem sladkosneda, moji kg so se nakopičili predvsem zaradi sendvičev in kruha k vsakem obroku. pijem veliko vode posledica je seveda tek na wc, to je mal neprijetno še posebej v službi in šoli. vesela sem, ker sem ugotovila da imam podporo tudi doma, je dragi danes kuhal in vprašal, kaj lahko jem...lepo od njega. zavidam vam vztrajnost in lepe dosežke..vsem velike pohvale. želim si da bi tudi sama dočakala vodni dan. to se mi zdi še tako daleč. ampak za enkrat sem motivirana pa še vesela sem da imam vas. kar se pa eme tiče je pa res kar pravite..katastrofa, mogoče se bomo pa s časom navadili na pesmi in bodo prišle na uho. lp vsem s čim manj grehov

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

30. jan 2006 20:15

Pozdrav! JamieO, si me motivirala za telovadbo... vsak večer si bom vzela čas za trebušnjake, pa še za vaje za stegna... mormo malo učvrstit telo :) Hvala! Drugače pa morm povedat da jaz tud pijem cimetov čaj, čeprav mi full ni všeč okus... včasih ga težko prenašam ker mi slabo postane... čeprav je zelo priporočljiv. Mogoče bi morala kdaj to z ingverjem poskusit, priznam, sploh ne poznam okusa... Veliko volje in uspehov ter čimmanj grehov! Tina

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

30. jan 2006 20:36

Hoj,tudi jaz sem pridna na današnji dan.Sem pojedla zjutraj 2 jabolka,pop.2 banani in ob 19.30 -3 mandarine,tako da se telo lahko pripravi na jutrišnjo povodenj. luna1

Kalinka  

30. jan 2006 21:17

Jamie, cisto prav je, da mi malo solis pamet. Bom bolj pridna, ker se drugace dobro pocutim in celo meni se zdi, da mi je trebuscek ze malo splahnel Saj ne vem, mogoce se mi samo dozdeva, je pa dober obcutek, da nisem neprestano nabasana s hrano. Komaj cakam jutri na proteinski dan. pa se vprasanje: ali jer res potrebno jesti za vecerjo isto kot za kosilo, le manj? Ali lahko jes tudi kaj drugega, pac v sklopu s prehrano kot jo imas za kosilo? Saj si moram dobiti knjigo: Se enkrat bi vas prosila za tocen naslov in avtorja knjige, ki jo ve vse ze poznate. Hvala in srecno. Kalinka

Kalinka  

30. jan 2006 21:36

Jamie, cisto prav je, da mi malo solis pamet. Bom bolj pridna, ker se drugace dobro pocutim in celo meni se zdi, da mi je trebuscek ze malo splahnel Saj ne vem, mogoce se mi samo dozdeva, je pa dober obcutek, da nisem neprestano nabasana s hrano. Komaj cakam jutri na proteinski dan. pa se vprasanje: ali jer res potrebno jesti za vecerjo isto kot za kosilo, le manj? Ali lahko jes tudi kaj drugega, pac v sklopu s prehrano kot jo imas za kosilo? Saj si moram dobiti knjigo: Se enkrat bi vas prosila za tocen naslov in avtorja knjige, ki jo ve vse ze poznate. Hvala in srecno. Kalinka

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

30. jan 2006 22:06

Kalinka,to je Rinina knjižica 90 dnevna ločevalna dieta. Naročiš jo na tel.:02 778 17 71. To je pri d.o.o. Katarina, kjer izdajajo tudi revijo Rina (življenje in kilogrami). Poslali ti bodo položnico in ko jo boš plačala dobiš zelo hitro knjižico. Če boš pa imela srečo , jo lahko tudi dobiš v mestu na časopisnih kioskih, vendar pa jo imajo nekje že razprodano. Vprašaj??? Lep pozdrav! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti