Ločevanje živil 90. dni - 5. del

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

4. dec 2005 5:17

Dobro jutro pridne punce!! Vas mal pozdravim in vidim da ste kar vztrajne na svojih orbijih in steperjih.Tudi jaz redno vsaki dan tečem in to že drugi mesec!!Če gdaj grešim se ne pozna toliko, ker tečem.Danes je pa res super dan, nedelja je in še meso je na jedilniku.Obužujem meso!!! Dobrodošla Lanes, končno te bo mal večkrat za slišat!! Super!!Kako je fitnesu?? Se poznajo kaj razultati oz. si opazila, da se ti telo kaj spremeni?? Tabina, super, da se še kaj oglasiš in poveš kako si!! Jankice in Claudie12 pa ni več za slišat! Punce kje ste?? Marjetka cvetka, poglej še Bonaco si pritegnila k gibanju!!Mal je steper podmazala,da ji ne bi toliko cvilil!!Bonaca, nič se ti naj ne smili, le navali na njega!!! Smiele18, tudi tebi vse čestitke, mal pozno pa iskreno!! Le tako naprej, lepo počasi! Lepo se imejte, danes, ko je nedeljo,dobro izkoristimo dan za crtlanje!! Čao,čao!! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

4. dec 2005 6:14

Evo, da vas še jaz malo pozdravim - pravkar prisopihala s čvekalnice! Tekom dneva se že še kaj javim - sedaj pa malo nazaj med rjuhe! Lepo nedeljo vsem želim! Dušanka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

4. dec 2005 7:12

Pozdravljene - da poročam Moj 3. krog 3MD je za mano - ne tako uspešen kot sem pričakovala. Tudi sama imam v načrtu vsaj en vodni dan na mesec in sem že gledala tistega 15. decembra tako, da se vam Marjetka Cvetka, Bonaca in Lanes pridružim - zagotovo! Tudi ura je kar ugodna, ni pa neumna ideja, da imaš pred tem sadni dan, potem pa vodo 24 ur. Sem že pisala o tem, da je po luni voda samo 24 ur, na 3MD pa se zavleče na najmanj 36, če ne celo več. V nove zmage s LUNO, sedaj ko je 3MD za mano! Se beremo - kaj dobrega skuhajte - ker je nedelja VERONIKA

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

4. dec 2005 8:57

Vse čestitke Verovnika!BRAVO za zaključek 3md!! Samo malo statistike nam privošči Verovnika Lepo nedeljo Čao! helena45

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

4. dec 2005 9:02

Dobro jutro! Lanes lepo da si se oglasila, Kajne da ta dieta sploh ni tako poceni, Ker je treba nove cunje kupit. še dobro da imaš kombinezon od prej, ker so smučarske hlače in bunde tako salamensko drage. Veronika Tebi pa bravo za konec 3md diete. Pa ne se sekirat če ni toliko kot bi rada. Samo da je šlo kaj dol. Drži se. Lepo se imejte. hema

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

4. dec 2005 10:40

Hojla dekleta, zgodnje nas že pozdravljajo. Helena odkar hodim na fitnes se mi zdi, da imam malo bolja zategnjeno telo in več zmorem, tudi kondicije imam več kot na začetku oktobra, ko sem začela v vadbo v fitnesu. Mi pa kar manjka gibanje, če kdaj ne morem na vadbo. Tako kot pravi Mrajetka cevtka ti kar nekaj manjka. Tudi tebi verjentno manjka, če ne tečeš. Čestitke Veronika za uspešno končano dieto. Nič hudega, če nisi dosegla zastavljen cilj. Tudi jaz sem hotela več. A zdaj je treba biti zadovljen z doseženim in si narediti načrt prehranjevanja, da ne priletijo kile nazaj. Sem slišala, da se to rado zgodi, zato se jaz kar ne upam spustiti z vajeti in sledim 2. rinini knjigi po dnevih, včasih malo spremenim vrstni red dni. Je pa zdaj veliko lažje. Kar pridruži se nam pri luninem postu. Več nas bo bolj uspešne bomo. Ja, Hema res so dragi smučarski kompleti. Sem mislila, da bom do razprodaj lahko imela še tega prevelikega, a mi je res zelo prevelik. Sicer pa kaj stokam, sama sem tako hotela in zadovoljna sem. Bom pa spet nova. Super. Lep dan se dela in ga bo treba malo izkoristit. Najprej naredim kosilo - " segedinar" verjetno bom tudi jaz na mezeku danes, čeprav sem imela v načrtu testenine in zvečer nekaj sladkega. Potem pa bom šla malo ven, hodit. Eno vprašanje. Ali je katera, ko je končala z dieto, vključila zajtrke npr. polnozrnat kos kruha s sadjem ali marmelado ali jogurt z mislimi in podobno (še vedno ločevanje). Me zanimajo rezultati. Lep dan vam želim. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 04. dec 2005 10:44:31

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

4. dec 2005 11:12

Hvala za čestitke! Statistika na počez gledana je kar OK. V 14. mesecih - 22 kg, s tem, da je bil vmes kar nekaj ponavljanj, v smislu, ponovno minus na račun plus. Ko sem nehala, mi je ušlo iz vajeti, sedaj sem v to smer veliko bolj osveščena - s pomočjo vas. Upam, da bo ta osveščenost zaživela tudi v praksi. Kar se tiče nove garderobe, sem morala res vse zamenjati oziroma preurediti. Nisem si kupovala ne vem kaj novega, vse, kar se mi je zdelo še uporabno pa sem nesla k šivilji. Za kakšnih 15, nekatere stavri pa tudi za 20 cm je morala zožati. Dosti dela sem ji dala, vse skupaj pa le ni bilo tako drago. Okoli 1000 sit je računala za en komad. Danes pa imam za kosilo - juho iz "neuporočne" zelenjave (buče in cvetača) ter en zgleden zrezek z gobami, zdraven pa solato. Bo kar dobro, mi že tako diši!!! Lepo se imejte, bodite uspešne - se beremo VERONIKA

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

4. dec 2005 15:48

Živijo! Lanes, se strinjam s tabo. 15.12. sadni dan, od 17.15 dalje vodnega! Malo telesne očiščevalne akcije pred novim letom. Veronika, super več nas bo, več volje bomo imele za zdržat. Smo al nismo! Sicer sem pa danes po enem mesecu (po prenehanju diete) stopila na vago in z veseljem sporočam, da se mi ni obesil noben dodaten kilogram. Ostajam na teži 65,5 kg. bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. dec 2005 21:17

Hojla! Kako kaj dekleta draga,ste vse vredu? Veronika,čestitke za končano dieto! Lanes,končno,da se boš nam večkrat javila! Ja,petnajstega pa na luno.Tudi jaz sem bila zadnjič do lunine mene na sadju,aja en jogurt sem vmes pojedla,potem pa 24 ur na vodi in je bilo kar super. Danes sem se pa sankala,pa še na sprehod sem šla,tako da sem se fajn razgibala. Ribica,ti pa uživaj ob prebiranju in učenju angleških receptov in seveda tudi kaj dobrega speči. Uživajte punce! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. dec 2005 21:20

Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti