3. dec 2005 23:47
Hojla,
končno imamo spet računalnik. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem prebrala zadnje novice. Tudi jaz že pogrešam Tuno. Ve rjetno se bo v ponedeljek javila, ko bo prišla v službo. Mekar zanima, kako se je imela.
Bonaca tudi jaz bom vodna na polno luno (tj, 15. dec. od 17. 15 ). Verjetno bom 15. na sadju do 17. ure potem pa vodna 24. ur. Upam, da mi bo uspelo.
Čestitke za uspešen vodni dan Mejreka cvetka, Claudia in Dušanka.
Bravo Claudia, zdaj pa se nam pridruži pri vzdrževanju. Tudi jaz sem se odločila, da bom na polno luno na vodi. Ena polna luna je že za mano odkar sem končala z dieto, pa je kar šlo. Strah me je prepustiti se, da ne pridobim izgubljeno.
Rmeli, tudi jaz sem večkrat spremenila sadni dan v zelenjavni, pa mi ni bilo žal. Važno je, da se ne pregrešiš s čim bolj konkretnim.
JA, KOrenzu tudi jaz imam probleme z garderobo. V ponedeljek grem šivilji po zožane hlače in žemetno jakno. Spet bom imela kaj za oblečt. Se pa moram pohvalit. Včeraj sem si oblekla smučarske hlače in bundo in se zgrozila, ker mi je komplet tako prevelik. Mi je pa zato prav smučarski kombinezon, katerega sem nosila pred 17 leti. Če bomo šli kaj smučat bo ta za skrajno silo kar v redu.
Danes sem prvič poiskusila ajdovo kašo. Zraven sem si pripravila zeljenavo v voku. Kosilo mi je bilo tako dobro, da sem imela ajdovo kašo z zelenjavop še za večerjo. Jutri pa naj bi imela OH dan, pa boš videla, mogoče me bo pa premamil segedin golaž. MOj ga obožuje in zato ga bom jutri skuhala.
Dobrodošla Marja. Res je najbolje, da začneš skupaj s Tuno, Marjanco in Encijan, da se boste lahko vzpodbujale, tolažile in potožile.
Jankica, ti si pa res lahko zadovoljna. Valiko kg si izgubila. Bravo. Zdaj pa jih obdrži. TUdi jaz se trudim, da svojih 13 kg ne dobim več nazaj. Od novembra sem na vzdrževanju. Se pa poiskušam kar držati 2. Rinine knjige, občasno malo zamenjam dneve. Občasno si le kaj privošči, če se ti zahoče, a pazi, da ti to ne preide v navado.
Marjetka cvetka, tudi jaz bi imela orbitrek. Si ga že leto dni kupujem, prejšnje leto sem celo Božičku pisala, pa je zgleda pismo izgubil. Si ga bom že kupila, ampak ponavadi vedno drugi pridejo prej na vrsto, pa zmanjka zame dobrot. Sicer pa jaz še vedno migam v fitnesu, se raztegujem in sproščam na jogi in skačem na odbojki. Mi pa kar nekaj manjka, če kdaj spustim rekreacijo. Se kar navadiš, kajne. Ti kar pridno in vztrajno delaj in ne bo ti žal.
Pozdravljena LUna. Brano za uspešno končan sadni dan, kljub večerji. No vse se da, če je le volja. Bravo.
Majdad sem s tabo. Naj te čimprej pozdravijo, da se februarja vidimo.
Smile z voljo boš tuidi ti prišča pod 80 kg. Saj smo že vse ugotovile, da ta dieta dela čudeže, ko se jo lotiš, vzrajaš, pa še sotrpinke spoznaš, se pogovarjaš in spoznaš tudi v živo. A ni to super. Kar vzrajno. Zdaj so nas na jogi združili. A lahko zdaj hodiš v torek na jogo. Če prideš, se vidiva.
Dušanka, krasno, da vam noga ne nagaja več. Tudi moj računalnik je zdaj popravljen in se bomo lahko bolj pogosto slišale.
Lepo pozdrave pošiljam tudi Heleni, ki pravi RANA URA, ZLATA URA, kar res drži. Ampak jaz sem bolj nočna ptica in sem zgodaj zjutraj bolj težko pokonci, če ni treba. Kadar pa moram, pač moram.
Tudi Tejčica gre bolj špozno spat. Ja Tejčica, kje pa si?
Tudi Robida se nič ne oglasi. Halo, kam si šla? Ti računalnik nagaja, meni ne več.
Lepe se imejte.
PS. Če sem katere nehote pozabila pozdraviti jih pozdrtavljam zdaj in vsem želim lahko noč in sladke sanje. Nočko
LANES