30. nov 2005 17:27
Hojla! da se še jaz malo pofočkam. Moram priznat da sem v taki časovni gužvi da vas komaj sledim. Vsem čestitke za preživete vodne dneve. Jaz sem za enkrat zaključila z dieto. Zdaj samo vzdržujem težo. Upam da mi do naslednjega poletja uspe sklatit kakšen kilogramček da bi se mi prikazala magična sedmica na tehtnici. Bom pa udarila kar malo daljšo pavzo da se telo stabilizira na tej teži ker sem ugotovila da s prisilo nič ne gre. Naj povem da so mi na pregledu krvi ugotovili da imam PREMALO HOLESTEROLA in Železa. Hemoglobina pa v nasprotju kar 146 kar je kri za vola ubit. Sploh nisem vedela da je možno da ima človek lahko premalo holesterola. Mi je zdravnica rekla da sicer to ni nič narobe je pa to posledica diete. Dobesedno mi je rekla: Ste pa udarili hudo dieto. Sem brala da ste kar vsa oblačila iz prejšnijh obdobij likvidirale. No meni se je zgodilo da sploh nisem imela danes kaj za obleč. Šla sem k ginekologu in včeraj ugotovila da sploh nimam nopbenega krila. Mal je nerodno da greš v hlačah. Sem v omari našla enega izpred 10 let pa še to je bilo št. 46. Še dobro da je bilo samo za 5 min in sem imela čez mikico da se ni videlo kolko mi je preveliko. Sicer se pa strinjam da je dobro kakšno stvar prihranit ne za to da bi se zredile nazaj ampak kot jaz rada rečem v spomin in opomin na čase pred dieto. Sama imam spakiranoi škatlo cunj na podstrehi. Ko bom 100% da se ne bom več zredila jih bom nesla v kontejner humane! sedaj pa spet letim na delo! V prihodnji dneh bom bolj malo prisotna na forumu, ker se mi začnejo špilanja z bendom. Vsi vikendi so polni poleg tega še kdaj med tednom. Saj še jest ne bom imela časa. Bom pa na račun tega mogoče izgubila kakšen kilogramček. Lepo se imejte! any