Ločevanje živil 90. dni - 5. del

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

30. nov 2005 17:27

Hojla! da se še jaz malo pofočkam. Moram priznat da sem v taki časovni gužvi da vas komaj sledim. Vsem čestitke za preživete vodne dneve. Jaz sem za enkrat zaključila z dieto. Zdaj samo vzdržujem težo. Upam da mi do naslednjega poletja uspe sklatit kakšen kilogramček da bi se mi prikazala magična sedmica na tehtnici. Bom pa udarila kar malo daljšo pavzo da se telo stabilizira na tej teži ker sem ugotovila da s prisilo nič ne gre. Naj povem da so mi na pregledu krvi ugotovili da imam PREMALO HOLESTEROLA in Železa. Hemoglobina pa v nasprotju kar 146 kar je kri za vola ubit. Sploh nisem vedela da je možno da ima človek lahko premalo holesterola. Mi je zdravnica rekla da sicer to ni nič narobe je pa to posledica diete. Dobesedno mi je rekla: Ste pa udarili hudo dieto. Sem brala da ste kar vsa oblačila iz prejšnijh obdobij likvidirale. No meni se je zgodilo da sploh nisem imela danes kaj za obleč. Šla sem k ginekologu in včeraj ugotovila da sploh nimam nopbenega krila. Mal je nerodno da greš v hlačah. Sem v omari našla enega izpred 10 let pa še to je bilo št. 46. Še dobro da je bilo samo za 5 min in sem imela čez mikico da se ni videlo kolko mi je preveliko. Sicer se pa strinjam da je dobro kakšno stvar prihranit ne za to da bi se zredile nazaj ampak kot jaz rada rečem v spomin in opomin na čase pred dieto. Sama imam spakiranoi škatlo cunj na podstrehi. Ko bom 100% da se ne bom več zredila jih bom nesla v kontejner humane! sedaj pa spet letim na delo! V prihodnji dneh bom bolj malo prisotna na forumu, ker se mi začnejo špilanja z bendom. Vsi vikendi so polni poleg tega še kdaj med tednom. Saj še jest ne bom imela časa. Bom pa na račun tega mogoče izgubila kakšen kilogramček. Lepo se imejte! any

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

30. nov 2005 18:02

Dober večer, no skoraj večer! Claudia12 bo skoraj zaključila vodni dan, pa kako lepo ji gre, kar brez težav, jaz pa sem bila tako lačna včeraj. Marjetka cvetka, spremenjena prehrana - namesto morskega psa sem imela dve mali konzervi zelenjave z ribo, kos kruha, juho iz kocke in zeleno solato. je bilo dobro. Obožujem tiste rumene konzervice zelenjave z ribo, sem jih pogrešala. Včasih sem jih imela za zajtrk. Rmeli, vodne dneve boš speljala več ali manj enako, kot mi vsi, eni smo bolj lačni, drugi so večji heroji, vsi pa smo na istem - NE JESTI, SAMO PITI! (eni smo tudi prisiljeni malček pogoljufati!!!) Lanes, pa daj, zrihtaj že računalnik, saj smo vsi zasvojeni in ga pač NUJNO potrebujemo! Hema, si se prekvalificirala v šiviljo? Da le še mašine ne fentaš. Je pa krasen občutek, kol človek oža, a ne? Marjanca45, Encijan, Beba, Verovnika, Any - same shujšane punce - pridne ste in pazite se. Any, ti nam pa boš lahko na srečanju v februarju kako zašpilala, a? Vsem sporočam, da je Majdad v redu in se bo oglasila, ko bo utegnila - pa saj tako veste, da upokojenci nimamo prav nobenega časa . Sedaj pa malo počivat, nogice pogrešajo posteljo, zvečer se pa še beremo! Bodite maksimalno lepo! Dušanka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

30. nov 2005 19:27

Rmeli, kdaj pa imaš vodni dan? Jaz ga imam 9. 12 ,drugega, Any, tale tvoja kri je pa prav super. Pa naj še kdo reče da ta dieta škoduje zdravju. Dušanka, mašina je zaenkrat še cela, ne ožat pa sploh ne znam. Krilo je bilo pa že bolj staro pa še čist preveč preveliko (22cm v pasu) Je bil pa men zelo všeč materijal, žamet in sem nardila torbo za v šolo. Me je zdej pozim začel v roke zebst, ko nosim mapo v roki. Pa sem predelala kiklo. Saj pas sem pa spravila. Hema

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

30. nov 2005 20:00

Hema, za ožanje zadev sem se pa jaz že specializirala in mi gre kar dobro. Rada tudi predelujem stvari, težave imam s krajšanjem, plašč sem skrajšala (bil je zelo dolg) in stoji sedaj tako grdo, da bom morala vse še enkrat razparati in zarobiti, dobro pa je, da je vem, kje sem pogrešila. Sicer pa, na napakah se učimo. Z mojimi kilogramčki ni nič novega. Lep pozdrav vsem riba-ribica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

30. nov 2005 20:07

Pozdrav! Vedno kasneje sem lahko z vami. V službi nekako ne znese, doma pa ... Pa kaj bi jamrala, glavno da sploh lahko vas preberem pa še kaj na hitro naklofam. Hema, saj to je tisto. Če hočem kruh kupiti, grem v trgovino in ga kupim. Če pa ne, pa imam doma tudi sama kruhomat, pa ga spečem. Ampak kaj ko meni diši, že če ga samo gledam. Marjanca, tako pridna nisem bila niti med dieto, da ne bi jedla kruha. Če je pisalo, da ga lahko, potem ga lahko. In sem ga. In ga tudi sedaj. Res pa je , da se velikokrat zalotim in prepričam, da ni v redu, ker lahko vse kar sem naredila pokvarim. Pa vzamem malo rozin, ali študentfotra ali pa skuham metin čas (da me malo pomiri). Marjetka Cvetka, sem ti pozabila povedati, da sem se odločila vsak drugi dan malo počohati svoj steper. Vsake toliko škripa, jamra, ampak kar naj. Najprej 10 minut, pa pavza, pa še 10, pa... bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. nov 2005 21:14

Hojla! Bonaca,pridna,kar korajžno. Jaz sem se odločila,da bom gonila orbija od ponedeljka do petka,v soboto in nedeljo pa si bom raje privoščila kakšen sprehod. Zdaj sem že not padla,sem se danes zalotila,da imam prav željo,da se grem razmigat. Zdajle imam pa močno željo po spanju! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

30. nov 2005 21:37

HOJLA! Oglašam se vam prvič, kajti šele pred kratkim sem naredila tečaj za računalnik in sicer je to bil tečaj računalništva za zrela leta. Kar nekaj smo se naučili in sedaj z veseljem prebiram to vašo rubriko. Tudi jaz sem na tem, da bi morala stopiti v vaše vrste.To 3 mesečno ločevalno dieto poznam, po njej sem že tudi skušala hujšati, vendar sem po dveh mesecih prenehala. Vendar uspeh je bil fantastičen.Ob prebiranju vaših sporočil, pa me je spet prijelo, da bi pričela s hujšanjem. Vendar prazniki so pred vrati in sklenila sem, da bom začela s 1.1.2006. Kaj menite? Imam prav? Lep pozdrav vsem Marja marja

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

30. nov 2005 21:49

Marja, pozdravljena! Kar nekaj se jih pripravlja da bodo začele 3.1. ponoven krog, Marjetka cvetka, Tuna... Za hijšanje se odloči vsak sam, tu pa dobimo podporo med sebi enakimi, pa tako lepo vsaka razume če ne uspeva, če karkoli "ne štima" Seveda se nam pridruži, Dobrodošla!! hema

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. nov 2005 22:07

Jutri je prazna luna ob 16.02,če katero še mika vodica! Marja dobrodošla! Štartaj 3.1. z veliko večino formurašic. Hema,mene ne štet zraven,jaz bom še nekaj časa pavzirala! Marjanca,tuna,rožica,mislim da tudi encijan in še katera bi se našla bodo takrat začele. Zdaj grem pa res spat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

1. dec 2005 5:56

Dobro jutro v veselem decembru, ki se je pravkar pričel! Danes bom pa jaz otvorila forum, Helena je zaposlena, se bo sigurno kasneje javila. Evo, spet smo se malo namnožili, Marja je prišla. Lepo Marja, ti boš začela po novem letu, jaz za silvestrovo končala. Marja, a si tudi ti plačana od SPIZ-a, kot jaz? Če si, potem gotovo tako uživaš na računalniku, kot jaz. Pridi kdaj na klepetalnico - se imamo prav fino! Marjetka cvetka, vode pa danes pri meni zagotovo ne bo, sem se v torek skoraj utopila v njej. Bom raje med sadjem in krompirjem čajčke pila, pa , ha ha. Riba-ribica , vse se da popraviti - ko je pa tako fino, ko je treba ožati, ne širiti, a ne? No, krajšanje je pa druga pesem. Bonaca, jaz sicer ne, ampak moj pa tudi prisega na kruh. Ga ni dneva, da ga ne kupi. Ampak on bi samo še ta tople žemljice ali kajzarce. Nekajkrat sem tudi doma kruh spekla (nimam kruhomata), tako klasično, ampak je bil ta prvič, ko sem ga naredila, božanski - ravno eni obiski so prišli, pa so ga tako zmazali (še malo sira in oliv je bilo na mizi - vsega je zmanjkalo v trenutku), da je bilo mojemu kar žal, da so prišli, ko za zjutraj ni ostalo nič. Ko sem ga drugič še kdaj pekla, nikoli ni bil več tako dober, vsaj meni - no, pa jaz tako nisem merodajna, ker mi je več ali manj vseeno za kruh. Jaz prisegam na meso in makarone tudi!!! Hema, a pas je za spomin in opomin?? Kam pa si ga obesila, da ga boš gledala čimvečkrat??? Jaz bi ga morala kar v hladilnik čez vse police napeljat, ha ha! Lep dan vsem! Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti