1. dec 2005 12:34
Zdravo, rožice moje ! Pa zakaj je taka norijo v službi ? In kar naprej hodijo k meni v pisarno, pa vsi bi nekaj imeli.... Za znoret in potem nima časa priti k vam. Še slabše, ker doma še vedno nimam neta. Sem na hitro vse prebrala. Jankica, bravo !!! Kaj ni fajn občutek, da lahko končno po svoje določaš dneve in to, kaj boš jedla. Meni je to super in sedaj, ko vem, da lahko že samo z zmanjšanjem količin kar lepo reguliram težo, me ni več tako zelo strah, čeprav je daleč od tega, da bi se človek počutil brezskrbnega. Verjemi, da je teh 15 kil minusa zelo veliko, ker sem tudi jaz končala s takim minusom. Pa poglej samo, kakšne so tvoje nove dimenzije ! Krasno. Sedaj pa se le potrudi in ne zapravi tako imenitnega dosežka ! Korenzu, ti lahko na čagi v LJ igraš, mene pa vzami za "pjevalko", pa da razturamo !!!!! Marjetka cvetka, vidiš, da sem imela prav, da se boš navadila na tvojega "mučitelja". Imaš kar dober plan, med vikendi, ko pa je več časa, pa na sveži zrak. Caludia, saj bo teh 12 tudi nekoč, ampak sedaj bodi kar lepo zadovoljna s tem kar si dosegla. -10 cm v bokih - veš kako se to pozna. No, o joških se pa tako ve. En sam obup. Ampak sem se navadila na to in sem se sprejela takšna, kot sem. Očitno mi ni usojeno, da bi imela majhno rit, pa normalne joške, vsaj košarico B. Kaj hočemo. Hema, tudi jaz sem se enkrat spravila k šivalnemu stroju, pa sem obupala. Si korajžna, pa voljo imaš. Marja, kar priduži se nam 3.1.2006, da nam ne bo dolgčas in druga drugi bomo lahko stokale. Al bo hec ! marjanca45