Ločevanje živil 90. dni - 5. del

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

29. nov 2005 16:07

Bonaca pa marjanca45 hvala! Marjanca45 ja hudiča zeblo me je pa kr (pred dieto sem biol vroč), samo zdej je že skoraj čist dobro. Lep cvetkov topel pozdrav vsem Bojan Z.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. nov 2005 16:11

Hojla! Dušanka,Helena,kako gre?Upam,da je z vama vse vredu.Dieta pa traja po končanem tretjem vodnem dnevu še štiri dni.Ampak vidve si za silvestrovo kar privoščita,pa po novem letu udarita še en sadni dan,. Jaz sem za lansko silvestrsko večerjo jedla pečena jabolka,sem imela ta dan sadni dan.Uh,kakšno voljo sem takrat imela,zdaj pa se nekako ne morem najti.Sej se nekaj trudim,sam,to je bolj tako-tako.Uspevam nekako držat kile,da bi šlo pa kaj dol,toliko se mi pa ne da pomatrat. Grem mal s hčerko na sveži zrak! Aandrina,poglej na 104 stran tretjega dela ločevalne diete! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

29. nov 2005 18:00

Bonaca pa marjanca45 hvala! Marjanca45 ja hudiča zeblo me je pa kr (pred dieto sem biol vroč), samo zdej je že skoraj čist dobro. Lep cvetkov topel pozdrav vsem Bojan Z.

Marjetka cvetka  

29. nov 2005 18:10

Tako!Mal sem bila zunaj,pol sem šla na orbija,naredila nekaj trebušnjakov,spekla nekaj palačink iz pirine polnozrnate moke,zdaj pa je čas za malo počitka. Pozneje bom skuhala še pasulj za jutrišnjo kosilo,jaz ga bom jedla kar tako,mojmu bo pa padla notri še kakšna!Hčerki pa jedo v šoli.Sicer kosilata tudi doma,ampak samo takrat,ko je kaj dobrega.Pasulj jima pa ne diši. Helena,Dušanka,kako,a gre vodica? Claudija,jutri bomo pa držali pesti še zate!Punce,ne dajte se! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

29. nov 2005 19:05

ZDRAVO. Moj 2. vodni dan uspel.Skupaj minus 13kg,pa bi bilo lahko mal več,če bi se trudila s telovadbo,a se mi bolj malo da.tud pri nas je začelo snežit z dežjem.Upam,da bosta tud DUŠANKA in HELENA uspeli z vodo. luna1

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

29. nov 2005 19:36

Marjetka cvetka, pridna. Torej postajata z orbijem prijatelja. Lepo. Jaz sem preden sem srečalato dieto gonila kolo in sem si kupila ene kao shujševalne hlače, pa ni bilo nič od tega,ker sem zraven vse normalno mislim preveč jedla. Dieta in orbi je pa dobra kombinacija, ti kar vstrajaj. Pri nas je spet zapadlo 10 cm snega. Dušanka in Helena, še mičkeno pa bo. Luna bravo, saj je 13 kg zelo veliko, ko sem se jaz šla prvi krog sem vedno imela pred očmi tehtnico pri mesarju in na njej 5 ali pa 10kg mesa. In le tako sem vedela da je to kar lep kupček mesa.Saj vem, malo morbidno, samo meni je to pomagalo, da sem vstrajala lp hema

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. nov 2005 20:02

Dobro jutro, Marjetka cvetka, Luna1, Hema in vse in vsi ostali! Ne, ni pomota - saj se reče tako, ko vstaneš, a ne? No, jaz sem pravkar vstala in začuda niti nisem preveč lačna, sem šla takoj dva deci popit. No, k sreči je že osem zvečer, noč bo minila kot minuta, pa bo jutri zopet sadje do kosila - vsaj nekaj, a ne? Upam, da je Helena tudi uspela, jutri pa za kosilo tako meso pade (mislim, da bo pri meni riba), moj dragi bo pa tako današnjo rižoto dokončal - uf, kako mi je popoldne zadišala, ko jo je jedel. Sem se morala kar med rjuhe skriti, pa je šlo mimo mene. Tudi tebi Claudia bo uspelo, boš videla. Me pa prav zanima, kaj bodo centimetri jutri rekli. Lep večer ion lahko noč vam želim! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

29. nov 2005 20:36

Zdravo punce!! Sem imela eno super srečanje s prijateljico, ki mi je lajšala trpljenje popoldan in večer!! Vodni dan uspel 100%!!Hvala punce za podporo!!!Priznam, da tale vodni dan mi je delal kar nekaj preglavic!! Lepo, mirno noč vam želim!! Vas jutri berem!! čao! helena45

Marjetka cvetka  

29. nov 2005 20:51

Dušanka,Helena,Luna1! Bravo punce,le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

snezna  

član od: 7.12.2003

sporočila: 13

29. nov 2005 20:51

Vse se mi je podrlo:( Danes bi morala imeti beljakovinski dan, pa sem bila prisiljena iti jest v restavracijo na meni. In sem jedla zelenjavno lazanjo, ki je bila zelooo dobra. In kolerabna juha tudi. Na koncu pa je bila še majhna sladica, ki sem jo tudi pajsnila, skoraj brez odpora Potem pa me je zagrabil občutek krivde! Nisem vedela, kaj naj zdaj. vse se mi je podrlo. In sem se odločila, da bo mogoče še najboljše, da nadaljujem s sadjem in jutri začnem z beljakovinskim dnevom. Se drugače sme zamenjati dneve snežna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti