Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

29. nov 2005 20:52

Dušanka in Helena, bravo, bravo!!!! Snežna, dnevov naj se nebi menjalo. Jaz ti predlagam, dajutri nadaljuješ z škrobnim dnem. Pa nikar se ne žri preveč, jutri je nov dan in tega se poskušaj držat. hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 29. nov 2005 20:56:28

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

29. nov 2005 21:22

Hema, smo čakali na sneg, katerega ste bili v vašem koncu deležni, pa ni bilo na štajerskem koncu nič iz tega. Mogoče kakšen drugi dan. Dušanka, Helena - čestitam k prestanem vodnem dnevu. Me pa veseli, da bosta zaključili dieto pred novim letom, da se bosta lahko vsaj malo pregrešili, če se bosta želeli seveda. Marjetka Cvetka pa je itak faca, ko je napisala, da je jedla pečena jabolka za novoletno večerjo. To je KARAKTER. Bom ob kakšni pregrehi pomislila nate (pred kakšno neumnostjo), na tvojo močno voljo, Marjetka Cvetka, pa se bom upam da, premislila. Sicer razen kruha in sladoleda nimam ne vem kakšnih drugih "lušt". Po dieti me je volja po čokoladi in keksih oz. napolitankah minila. Čokolade mi je dovolj dve rebri, keksov pa tudi 4-5. Kruha pa se ne morem ubraniti. Ko zadiši po trgovini, ali doma, joj, hudo! In ko stojim pred prodajalko v trgovini, se mi zdi, da začnem kar malo mencati ko me začne spraševati katerega bi. Kar ne znam se odločiti, katerega bi vzela. Bi črnega, ne ne, raje bi koruznega, ali pa tisti polnozornat je tudi dober, a ne... Sicer dostikrat ugotovim doma, da so me bile same oči in da kupujem še vedno absolutno preveč kruha. Če ga pa nimam, se mi pa zdi, da doma nekaj manjka. Ja vsak ima svoje dobre in slabe strani. Tole je bilo pa skoraj kot na kakšni spovedi. Samo da si kazen kar sami naložimo (skozi kilograme). Dovolj za danes. Lepo spite, bodite pridne in se beremo jutri. Lahko noč! bonaca

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. nov 2005 22:06

Ja,Bonaca,daleč od oči,daleč od ust! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

30. nov 2005 4:23

Dobro jutro kolegice!! Hvala, vam za podporo!Resnično punce, z vašo podporo sem premagala vodni dan!! Samo ponoči sem imela krizo, imela sem tako mrzlico,sploh se nisem mogla ogreti, kar treslo in treslo me je in to dolgo časa!!Zadnje čase me velikokrat zebe, ponoči se je pa že drugič pojavila mrzlica!! Vas tudi gdaj mrzlica trese ?? Kaj pa Dušanka, imaš kaj težav glede mraza?? Claudia12, držim zate pesti in ti stojim ob strani!! Ker ti vodni dnevi niso enostavni!!Koliko odpovedi in koliko lušt imaš na ta dan!!Imej čim bolj pester dan!! Marjetka cvetka, lepo povedano!! Lepo se imejte!!! by,by! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

30. nov 2005 4:52

Dobro jutro! Evo, s Heleno sva več ali manj uspešno pregurali vodni dan, danes je na vrsti Claudia12 - bova s teboj, drži se! Tudi ostale te bodo podpirale, boš videla! Ja Helena, zebe pa zaradi premalo ali nič hrane. Bo danes že boljše, ko bova na mesku in ribicah. Kaj pa tvoj tek - si ga že opravila? Tudi ta te bo sigurno ogrel. Moram priznati, da se nič dobro ne počutim danes, mi je kar nekam slabo, ampak računam na to, ko pojem malo več sadja, da bo boljše. Bodite dobro in hvala za pomoč! Dušanka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

30. nov 2005 6:50

Helena in Dušanka! Iskrene čestitke, pa je šlo in centimeter sta bljižje do cilja. Clavdija, ti pa danes, boš videla da bo šlo. V teh dneh sem že gledala po polnih lunah v naslednjih mesecih. Mislim, ko bom s tole dieto končala, se bom držala vodnih dni na polno luno. Mislim, da to ne bi bilo tako hudo, saj post traja 24 ur, pri tej naši dieti pa 36 ur, če dobro premisliš, no ali kakšno urco manj. Mogoče bo šlo. Lepo se imejte - se beremo VERONIKA

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

30. nov 2005 7:24

Še enkrat, hvala vam punce za podporo!!!Vidim, da se je splačalo potrudit!! Super punce ste!!!! Hvala vam!! ! Vodni pozdrav!! byby helena45

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

30. nov 2005 8:29

Še enkrat vsem hvala za čestitke. Tudi zame je to velika motivacija, obenem pa tudi obveznost da ne padem v skušnjavo, saj tudi ve veste kako hitro je to lahko. Ve boste bodrile mene že s tem ko prebiram vaša sporočila, jaz pa vas s slikami. Kar večkrat si jih oglejte in naj to ne zveni samohvalno. Pot je bila dolga in včasih tudi trnova, ko že sam ne veš kaj bi s seboj. Finančni udarec pa tudi velik, tako da se v večjo izgubo kg ne mislim več spuščati. Glavno da se ne zredim. Lisička, začela sem konec februarja 2001. Oklestila hrano na minimum, malo kolesarila in kg so se lepo počasi topili. Pridejo obdobja ko se številke na vagi nič ne premaknejo. Psihično sem bila kar večkrat na dnu, vendar se nisem vdala. Lani nisem izgubila niti kg, konec leta celo nekaj pridobila, povem naj da se še "nažirala" nisem. S 3.1. sem pričela s 3MD in zgubila 12kg. Avgusta sem zopet poskusila s to dieto, vendar ni šlo zato sem malo po prvem vodnem dnevu prekinila. Sedaj se več ali manj prehranjujem z zelenjavo in sadjem, občasno se tudi pregrešim zlagala bi se če bi rekla da ne. Verovnika, ja še vedno kadim, temu se zaenkrat ne mislim odreči. Nimam toliko moči da se cigaretom odrečem, saj glavno je da sem se hrani . Helena45, tudi mene mraz ruka da je joj. Ne morem verjet da je iz tako vroče ženske, ko sem pozimi hodila zunaj v kratkih rokavih in brez nogavic, postane kup zmrzali . DA NE BODO MOJE POHVALE TAKO OSEBNO ZVENELE, ČESTITAM VSEM KI SE BOLJ ALI MANJ TRUDITE, SAJ KAKO JE HUDO SAMA DOBRO VEM. SE BOMO PAČ MORALE ODREKATI ALI SPRIJAZNITI S TEM DA SE NAZAJ ZREDIMO. STVAR POSAMEZNIKA IN NAJ NE ZVENI KOT GRAJA!!! Lep pozdrav z lepo zasnežene Gorenjske! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 30. nov 2005 08:31:00 Sporočilo je spremenil(a) beba dne 30. nov 2005 08:33:50

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

30. nov 2005 9:26

Dobro jutro punce...evo mene na vodi..pravzaprav sem na čaju, da me ne bo zeblo, glede na to da sem 2 vodna dneva že speljala, upam, da mi še ta zadnji uspe. Helena in Dušanka vama iskrene čestitke. Vsem skupaj najlepša hvala za vzpodbudo. Saj bo šlo...mora!!!!!!! Potem pa še en krog in zaključim do spomladi. Kako bom pa naprej pa še ne vem...odvisno od tega, če mi bo uspelo obdržati pridobljene kg, drugače bom pa pred poletjem še en krog diete naredila. Sedaj grem pa čajčka pit, da ne bo lakota prehuda....seveda svoji kavici se pa tudi na vodni dan ne odpovem! claudia12

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

30. nov 2005 9:32

Be"J"ba še enkrat hvala za slike in besede. Jaz že nekaj dni gledam eno svoje krilo iz prejšnjih časov, ker bi ga rada razrezala in porabila za nekaj drugega. Pa kar nimam jajc. Ves čas si govorim, da jo bom mogoče še kdaj nosila, potem sem pa včeraj zvečer oblekla in sem se zgrozila,KRILO MI JE ENOSTAVNO PADLO DOL, in sem si rekla, da če pa nisem toliko trdna, da mislim, da mi bo še enkrat prav potem me naj pa koklja brcne. Sicer je obseg pasu pri krilu 106cm, moj zdajšnji obseg pasu pa je 84cm. In danes gre krilo v razrez. DOKONČNO. Helena in Dušanka, čestitke!!! Claudija12, danes držimo pesti zate!! Meni je bilo pri prejšnjem vodnem dnevu tudi malo slabo, pa je bilo bolje ko sem pojedla sadje. Marjetka cvetka, a si res jedla pečena jabolka, mislimda bi mene morali uspavat če bi hotela da na tak dan ne bi grešila, ti si pa res od sile. Bonaca jaz kruh pečem doma v kruhomatu in imam to srečo da ga bolj malo pojeva in je samo vsake 3-4 dni svež, takrat ga je pa treba obvezno probat,pa gledam da to ni na sadne dneve.(vedno ko ga pečem dam vmes tudi zmleto laneno seme,za prebavo pa še okus je dober). lep dan hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti