30. nov 2005 8:29
Še enkrat vsem hvala za čestitke. Tudi zame je to velika motivacija, obenem pa tudi obveznost da ne padem v skušnjavo, saj tudi ve veste kako hitro je to lahko. Ve boste bodrile mene že s tem ko prebiram vaša sporočila, jaz pa vas s slikami. Kar večkrat si jih oglejte in naj to ne zveni samohvalno. Pot je bila dolga in včasih tudi trnova, ko že sam ne veš kaj bi s seboj. Finančni udarec pa tudi velik, tako da se v večjo izgubo kg ne mislim več spuščati. Glavno da se ne zredim.
Lisička, začela sem konec februarja 2001. Oklestila hrano na minimum, malo kolesarila in kg so se lepo počasi topili. Pridejo obdobja ko se številke na vagi nič ne premaknejo. Psihično sem bila kar večkrat na dnu, vendar se nisem vdala. Lani nisem izgubila niti kg, konec leta celo nekaj pridobila, povem naj da se še "nažirala" nisem. S 3.1. sem pričela s 3MD in zgubila 12kg. Avgusta sem zopet poskusila s to dieto, vendar ni šlo zato sem malo po prvem vodnem dnevu prekinila. Sedaj se več ali manj prehranjujem z zelenjavo in sadjem, občasno se tudi pregrešim zlagala bi se če bi rekla da ne.
Verovnika, ja še vedno kadim, temu se zaenkrat ne mislim odreči. Nimam toliko moči da se cigaretom odrečem, saj glavno je da sem se hrani
.
Helena45, tudi mene mraz ruka da je joj. Ne morem verjet da je iz tako vroče ženske, ko sem pozimi hodila zunaj v kratkih rokavih in brez nogavic, postane kup zmrzali
.
DA NE BODO MOJE POHVALE TAKO OSEBNO ZVENELE, ČESTITAM VSEM KI SE BOLJ ALI MANJ TRUDITE, SAJ KAKO JE HUDO SAMA DOBRO VEM. SE BOMO PAČ MORALE ODREKATI ALI SPRIJAZNITI S TEM DA SE NAZAJ ZREDIMO. STVAR POSAMEZNIKA IN NAJ NE ZVENI KOT GRAJA!!!
Lep pozdrav z lepo zasnežene Gorenjske!
beba
Sporočilo je spremenil(a) beba dne 30. nov 2005 08:31:00
Sporočilo je spremenil(a) beba dne 30. nov 2005 08:33:50