12. feb 2014 14:08
Emelie, prav imaš, res smo se nekako polenile za pisanje. No, tako: meni gre dobro, vse dneve od grešne nedelje sem bila pridna, tudi današnji sadni dan mi ne dela težav. Skuham si kompot in zelenjavno juho s pikico soli in jušne kocke, spasiram s paličnim in jem za kosilo ter večerjo, vmes morda še kakšne oreščke ali suho sadje in gre. Danes sem v službi pojedla krožnik zelene solate in rdeče pese, z oljem in kisom sicer.
Prišla sem nazaj na -5kg, zelo sem zadovoljna s svojimi starimi oblačili, da komaj čakam vsako jutro, ko izbiram obleko za v službo.
Problem je edino gibanje, jao, jao, kar neki izgovori,odbojka 1xtedensko je odločno premalo, še vaje z hrbtenico mi nekak ne dišijo..... Jah.... discipline mi manjka!!!
Babka, dobra duša, hvala ti za lepe besede in vzpodbudo, mislim, da bi ti rade volje pridobila kakšno kilo v zameno za vse tegobe, ki jih preživljaš?!?
Vse dobro ti želim!
Aja, sadni dan gre h kraju, brez problema, misli pa so že pri jutrišnjem meseku. Ne vem še, ali boali , morda ... V vsakem primeru bo zraven veliko dušene in solata.
marjja
Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 12. 2014 19:45