1. mar 2014 19:09
Pri meni tudi kar stojijo - kile namreč. Bom morala začet res aktivno gibat. Komaj čakam, da bom šla na vrt, samo da se vreme malo ustali. Drugače pa se res nič ne premakne, ker jem prevelike porcije. Ne morem si pomagati. Danes imam sadni dan, pa si nisem mogla kaj, da ne pojem kosa domače pice. Kjer je na vrhu res vse sorte pomešano. Ampak, naj bom realna, pri 170 cm imam zdaj 71 kg, tako da se ne smem pritoževat. Vendar sem se kljub temu odločila, da bom vztrajala do konca (10.3. bo drugi vodni dan na vrsti). Sama vem, da je pomembno, da ne zamenjuješ dnevov, ampak si morajo slediti , tako kot je določeno. Danes pojem še 2 pečeni jabolki z nadevom, jutri pa verjetno kaj mesnega, čeprav zelo pogrešam navadne jogurte, kefirje...kaj hočem, sem pač B krvna skupina. Nabrala si bom veliko regrata in bom namesto mesa imela jajca za kosilo in večerjo. In kos zraven, seveda. Pa lep pozdrav vsem. Nikar ne obupaj, Marjja, čeprav sedaj ne gre več tako hitro dol, kot bi želele. A verjemi, če boš sledila pravilnemu zaporedju dni, se bo lepega dne spet "odprlo".
NETTY