Ločevanje živil 90. dni - 5. del

regica54  

član od: 1.11.2008

sporočila: 291

4. feb 2011 20:52

Šarmanten in tvoja soproga, prav lepo pozdravljena med nami, ki se trudimo z dieto. Tvoj rezultat je zelo lep, torej veselo naprej. Tudi jaz imam jutri OH dan in si bom skuhala polento, zvečer pa kos peciva in pa seveda rebro temne čokolade. Danes, ko je bil pri nas končno lep sončen dan, sem bila na dveurnem sprehodu po gozdu. Bilo je super. Vsem lep večer in sončen vikend. regica

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

5. feb 2011 6:38

jaz sem pa včeraj na OH dan malo pregloboko pogledala v sladkarije, hehe, nič hudega, sem bila vmes še na šmarni gori, danes pa itak sadni dan, potem pa tehtanje, pa bomo videli kako in kaj :) tunna http://titabota.blogspot.com/

regica54  

5. feb 2011 15:48

danes imam OH dan, za kosilo sem si skuhala polento, sledil sprehod proti gozduz (skorajda dve uri), sedaj pa grem speč nekaj sladkega za večerjo. Uživajte v prečudovitem sončnem dnevu. regica

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

5. feb 2011 18:57

Pa sem se končno stehtala po štirih tednih,me je že kar matral firbec zadnje dni. - 5,9kg. Sem bila še sama presenečena,saj nisem pričakovala,da sem toliko shujšala. Res pa je,da sem se držala,razen dveh prekrškov v vseh 28-ih dnevih. Danes bi morala imeti vodni dan,vendar sem se odločila,da ga preskočim,ni nobene potrebe,rabim shujšat še 2 kg,pa itak ne vem,če bi ga zdržala. Sem imela kar beljakovine in sicer sem si priviščila dober sir,pečene malancane in papriko,spekla pa sem tudi polnozrnat kruh z veliko semeni,kar obožujem. Po kosilu pa na bližnji hrib za dobri 2 uri hoje po gozdu in sončku. Naravnost čudovito za telo in dušo. linolina

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

5. feb 2011 19:06

Bravi Linolina!! tudi jaz sem šla 6 kg dol. V mislih sem mela še kilo pa pol, ma bo tudi tako kr dovolj, zato prehajam na vzdrževanje in počasi končujem z dijeto. Željena številka( spredaj) 5 se je pokazala, in počasi bi rada še malčič šla dol, če mi bo ratalo, al pa vsaj, da tako ostane. Danes sem ga prvič sračkala. Imela sem škrob, ma sem se do kosila držala, popoldne pa sem pojedla nekaj sladkega, za večerjo pa ko sira. Jutri mam oh, ker itak praznujemo, bom mela pa v ponedljek vseeno sadni dan. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

6. feb 2011 11:48

Jaz bom še nadaljevala z dijeto, kot sem že na začetku napisala,da se naučim reda. Ker jaz se itak več ali manj prehranjujem po ločevalno že kar nekaj let in mi to tudi najbolj odgovarja,ampak pri meni so problem sladkarije zvečer in to na vsak dan,ne samo na OH. Če pa se držim nekega reda,kar sploh ni tako težko,ker mi ni potrebno jest mini porcije,pa je vse O.K. .Tudi če nič več ne shujšam,je vseeno,saj pri 171 cm višine je 63kg čisto super. Oblečem vse hlače,ki jih moram in ki sem jih pred dijeto,ampak red,red... Dopoldne mi pa tako najbolj paše sadje,sem se ga naučila jest in ga sedaj obožujem,pred takim načinom prehranjevanja pa sem pojedla komaj kakšen sadež na teden. In pa še nekaj sem sklenila,da bom imela en sadni dan na teden. linolina

regica54  

7. feb 2011 20:15

Danes je bilo na vrsti tehtanje, 5 kg v štirih tednih. Gremo naprej, jutri bo verjetno fižol za kosilo, za miganje pa delo v gozdu pri pripravi drv za prihodnjo zimo. regica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

8. feb 2011 20:48

Šarmanten, pozdravljen in bravo. Drži se diete, ne bo ti žal. Držim pesti za vaju. Tudi vsem ostalim, ki ste se uspele "oklestiti" za kar lepe številke, čestitam. Jaz sem se pa ravnokar vrnila iz 4 dnevnega razvajanja v toplicah.....milina... Dieta je v teh dneh malo škripala, ker sem bila pri hrani odvisna od drugih, a mi je vseeno kar uspevalo. Jutri pa OH dan in takko naprej

nana1  

član od: 3.2.2007

sporočila: 202

9. feb 2011 19:21

Pa se bom hvalila; trije tedni - 5 kg. Bravo jaz. Imam pa en problem. Po celem trupu imam nekakšne " fleke" , ki me zelo srbijo. Mila nisem menjala, mleka za telo tudi ne, ne praška, mehčalca... Zanimivo, da je to samo trup in ne noge, no malo tudi po rokah. Ali ima še kdo take težave? To še nikoli nisem imela in začelo se mi je zdaj med dieto. Kaj pravite? nana1

regica54  

9. feb 2011 20:32

nana, a poješ ob OH dnevu, ob večerji (po sladkem) še rebro temne čokolade? V navodilih piše, da je potrbno jesti čokolado, da se izpognemo alergiji. Poskusi! regica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti