30. jan 2011 17:47
Jutri imam vodni dan, kakšen nasvet:) patty
30. jan 2011 17:47
Jutri imam vodni dan, kakšen nasvet:) patty
30. jan 2011 17:52
hmm, jaz sem vodni dan uspešno preživela samo 1x :D v priročniku sicer piše da se je treba na vodni dan čimbolj zaposlit, it ven, v kino, v gledališče. no, pri meni to ne deluje. tudi če na sadni dan preveč letam naokoli, ni okej. ker v zunanjem svetu so skušnjave, na faksu so razni avtomati s hrano, v kinu so kokice, gledališče je v centru, v centu pa polno dobre hrane. tako da jaz priporočam biti doma. se čimbolj zaposliti mogoče s čiščenjem, branjem, gledanjem filmov, serij. iti ven na sprehod. iti kam na obisk, ampak to je riskantno, ker na obiskih je ponavadi hrana. torej iti nekam, kjer ni skušnjav. pa srečno!! :) sem prepričana, da ti bo uspelo. zgodaj iti spat. pri meni je sadni dan na varnem takoj, ko je ura čez 12. ko je mimo čas za kosilo, potem je okej :) tunna http://titabota.blogspot.com/
30. jan 2011 18:34
Danes pa vitaminčki. Smo bili pa dopoldne pa tja čez poldne do treje na Kraškem robu, hodili pospešeno 5 ur in upam, da se je še tam kaj skurlo. Za jutri pa imam kuhane filane paprike brez riža Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
30. jan 2011 19:15
Moj včerajšnji vodni dan je bil do 7h zvečer uspešen. Z možem sva šla na en hrib peš, hodila sva 2 uri (pokurila sem 1300kcal) Doma sem bila pridna skoz zaposlena, ob 7h sem šla v banjo in ko sem prišla ven me je zmnjkovalo----pritisk mi je padel (zgornji na 97) in zato sem ppojedla en navadni jogurt.. Potem mi je bilo bolje... Uglavnem, današnje tehtanje je pokazalo čist uredu rezultat. Spet kilca manj Danes pa spet 4 ure snežnih užitkov v Ratečah..Malo težje ker mi je manjkalo energije.... LP Hema
31. jan 2011 9:34
Jaz pa sem jezna sama nase,ker se nisem uspela premagat. Sem kar malo pregloboko pogledala v škatlo s piškoti. Pa saj sem lahko včeraj jedla sladko,saj sem imela OH dan,vendar potem kar nimam mere. Prav zaradi tega sem na začetku diete sklenila,da sladkarij sploh ne bi jedla. Pa mi je uspevalo 22 dni,včeraj sem ga pa pihnila. Zjutraj pa slabost in bolečine v želodcu. No,saj vem,da bom na današnji sadni dan spet čisto pridna. tunna,včasih je težje shujšati 4 kg, kot pa 10 ali več To ti povem iz lastnih izkušenj. Ko sem morala shijšati več kot 20 kg,sem bila veliko bolj disciplinirana kot pa sedaj,ko se mi jih nabere "samo"kakšne 3 ali 4. In dokler tako razmišljaš,da si pač čez vikend lahko privoščiš malo užitkov,boš hujšala in se posledično vsak dan obremenjevala s hrano. Verjemi. linolina
31. jan 2011 10:16
ma ja saj vem, če bi se resno lotila, bi bilo zdajle že veliko manj kilogramov. ne vem, saj načeloma imam tudi čez vikend namen se držati načrta, ampak potem pa pride kakšen rojstni dan, pa vem, da če bi se nazaj držala in si potiho želela, da ne bi bilo okej. mislim, bi bilo fino zjutraj stopit na tehtnico, ampak ta želja po torti bi pa bila v meni in bi potem nekoč še v večjem obsegu izbruhnila. v bistvu je moj sistem preprost, čez teden se držim stran od sladkarij in pregreh. čez vikend tudi, če je to le mogoče. če pa ni, pa bogpomagej, bo pa naslednji teden bolje. mene nekako ves ta 3-mesečni koncept dokaj nervira, ker se mi je še skoraj vsakič potem zgodilo, da če sem se 3 mesece držala načrta čisto v nulo, je potem, po koncu, eksplodiralo in je šlo vse k vragu in sem potem 14dni samo jedla. tako, ko pa si na vsake toliko malo privoščim, je pa ta ločevalna bolj način življenja in ne samo 3-mesečna dieta. in če 2x na mesec za vikend pojem košček tortice, je to veliko bolje, kot če 3 mesece nič in potem v 3h dneh celo torto, hehe. in tudi po tem principu nameravan vztrajati toliko časa, dokler ne pridem na željeno težo, bo pač dlje trajalo, ni panike, važno, da ne redim tunna http://titabota.blogspot.com/
31. jan 2011 14:16
Glede sladkarij sem se jaz odločila, da kadar jih lahko pojem, pojem res nekaj dobrega, kar imam najraje. Vsak sebe pozna najbolje. Nekaterim tudi ta način prehrane ne ustreza, jaz pa nobene druge diete ne morem držat, razen te. Trenutno imam toliko kg, kot sem jih imela, ko sem pred petimi leti shujšala. A nisem zadovoljna in grem veselo naprej. Ko je konec, jaz še kar nekaj časa ločujem, saj gre, ker se tako navadiš. moki
31. jan 2011 16:25
Evo še mene. Danes sem jedla za kosilo sarme. samo z mesom, nič riža. Mi jih je mama nardila, ki tudi hujša in sva jih mela z možem za danes. Jutri mam pa cel kup opravkov, frizerja, pa še ene par zadev in ne pridem do kosila, pa se zna celo zgodit, da bom mela kar sadnega, pol pa spet v sredo po urniku. to se mi še ni zgodilo, ma mislim, da ne bo hudega, ker enostavno ne bom utegnila drugače. sadje pa komot dam v torbo, da ne bo lakote, pa je rešeno. Drugače mi gre pa bolj počasi dol zadnje čase, čeprav se lepo držim. No najbrž je razumljivo, ker nimam nekih groznih viškov oz bi rada dala dol le še 3 kg. Sedaj sem šla dol 5.700g. počasi bo. grehov pa ne delam velikih, ker je moja volj po željeni postavi močnejša od hrane. Sej tudi drugače se ne bašem po končani dijeti, ma v dve letih se mi je nekaj viška nabralo in to moram dol psravit. Je pa želja še 1,5 kg več kot pri prejšnji dijeti, zato še 3 kg, pa sem na konju. Se pa pozna okoli nog full. % cm okoli vsake noge. To me pa še najbolj veseli. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
31. jan 2011 16:44
jaz sem danes zabluzila, ma nima veze, veliko se učim, en težek izpit je pred vrati in sem živčna in nimam energije ... saj si tudi jaz želim čimprej videti čim nižjo cifro na tehtnici in imam ful željo, ampak nimam kaj, današnji dan je ena taka mala katastrofa. brez veze, da se sedaj sekiram, raje se veselim jutri, sadni dan, me bo vse skupaj malo prečistilo in potem neham s sladkarijami za nedoločen čas in bo vse okej :) tunna http://titabota.blogspot.com/
31. jan 2011 20:33
pozdravljene! Nekaj dni nisem prišla do računalnika, tako da sem zdaj prebrala nekaj strani. Probam se čim bolj držati reda (grešila sem en dan, ko smo imeli koline). Tehtam se ob ponedeljkih, danes je tehnica pokazala 3,6 kg manj od začetka diete pred tremi tedni. Sem zadovljna, še 3 do 4 kg spravim dol, pa sem na cilju. Glede sladkega, na OH dan je večerja sladka, tako da si brez slabe vesti privoščim kos peciva ali sladoled in pa OBVEZNO REBRO TEMNE ČOKOLADE. Če ste brale navodila za to dieto, je posebej opozorjeno, da je potrebno pojesti čokolado, da se izognemo alergijam. Danes ima škrobni dan, pa sem si skuhala fižolovo zelje. Jutri pa bo zelenjavna pica, potem pa sadn i dan. Želim vam veliko dobre volje in uspešnega izgubljanja kilogramov regicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Zviti krofi