Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

1. feb 2011 7:20

jaz sem pa danes odločila, da glede na to je rano 1.februar, uberem nov začetek. zdaj pa res, brez grehov v takšni in drugačni obliki! teža je kakršna je, začnem z nule :) danes najprej s sadnim dnevom da se malo prečistim nesnage, ki sem jo pojedla včeraj :) tunna http://titabota.blogspot.com/

mazako  

član od: 20.1.2011

sporočila: 28

1. feb 2011 19:21

Danes se po parih dneh oglašam.Vidim da ste kar vstrajne več ali manj. Danes je moj sadni,bla sem v savni, tako,da je bil kar prijeten dan. Za večerjo sem spekla banano,skodelico čaja. Tudi pri kilogramih se pozna-4,5 Še 3-4 kilce pa sem zadovoljna mazako

EvaLuna  

član od: 22.6.2010

sporočila: 114

2. feb 2011 6:59

Nekaj me zanima, takole vas berem, poznam to dieto in sem po njej že uspešno shujšala, samo niso bile dovoljene banane, gobe in stročnice, torej fižol, koruza, grah... - kar obožujem, pa nič zabeljena solata, sem si jo samo kisala in solila :((((. Ni bilo preveč fajn. Zdaj pa vidim, da to punce jeste. Nisem pa še enkrat brala navodil, mogoče sem kaj zamešala... Veliko uspehov še naprej, go go go! EvaLuna

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

2. feb 2011 7:10

Eko jutri bo točno en mesec in je šlo dol -6 kg. Sem zelooo zadovoljna. še dve kili, če bi mi ratalo, pol pa počasi vzdrževanje. EvaLuna vse kar si naštela se lahko je, le banane ni priporočljivo v večjih količinah. dsrugače so pa stročnice celo priporočljive, seveda brez mesa. Vse to piše v Rinini knjigici od Ločevalne. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 02. 2011 07:11

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

2. feb 2011 17:16

O, kako ste pridne... Katarina, bravo za 6kg, jaz sem jih izgubila 5 v enem mesecu. Sem tudi zadovoljna. Tuna, želim ti uspešen nov začetek. Danes je mene tudi zmedlo Imam danes sadni dan....ja to bo ja.....moj je vzel dopust in sva šla na Pokljuko teč na smučeh (bilo je super, in toplo) Pretekla sva 22 km. In ko sva se vračala domov je mož moral it tankat na Bledu in glej ga šmenta, po tanovem imajo kremšnite na petrolu in nisva mogla mimo, itak sem rekla da bo obe on pojedel, pa sem se doma premislila in pojedla svojo kremšnito. Ma, zdaj je kar je.... Jutri bo segedin za kosilo... lp

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. feb 2011 17:47

Veš kaj, jaz bi se tudi nagradila, če bi pretekla 22 km.  Povsem brez slabe vesti bodi.

naor

regica54  

član od: 1.11.2008

sporočila: 291

2. feb 2011 20:37

O Hema po taki turi bi ti pripadali dve kremšniti. Pridna, pri nas pa je že par dni tako mrko vreme, piha, nič sončka, tako da se niti na daljši sprehod ne spravim. Danes sem imela sadno vitaminski dan, saj sem si za kosilo skuhala zelenjavno juhico, ki mi je tak prijala. Jutri pa si namravam skuhati piščanca, da bo še juhica in k meseku skleda radiča z domačega vrta. Fajn spančakjte in pridno hujšajte LP regica

Šarmanten  

član od: 10.4.2007

sporočila: 27

4. feb 2011 20:36

Pa naj se oglasim še sam.V torek bo tri tedne odkar sva s soprogo zastavila z ločevalno dieto.Rezulatati po dveh tednih in pol so zelo spodbudni, zgubil sem namreč 7.1 kile.Naj pa povem ,da se točno drživa navodil te diete.Jaz zraven vsaj 5x na teden hodim po 4.5 kilometra in to nordiske hoje po našem hribu.Seveda v hitrem tempu , da se dobo preznojim. Danes popoldne sem zadremal na kavču in ko sem se prebudil, sem začutil izredno veliko potrebo po sladkem...Jaz bi čokolado.Ne nisem se pregrešil , sem šel raje v kuhinjo in spil tri deci vode. Jutri je na vrsti pizza in zvečer si privoščim rebro temne čokolade... Vsi tisti ,ki obupujete, nikar, nekaj dobre volje in rezultati bodo vidni... Šarmanten

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti