31. jan 2011 10:16
ma ja saj vem, če bi se resno lotila, bi bilo zdajle že veliko manj kilogramov. ne vem, saj načeloma imam tudi čez vikend namen se držati načrta, ampak potem pa pride kakšen rojstni dan, pa vem, da če bi se nazaj držala in si potiho želela, da ne bi bilo okej. mislim, bi bilo fino zjutraj stopit na tehtnico, ampak ta želja po torti bi pa bila v meni in bi potem nekoč še v večjem obsegu izbruhnila.
v bistvu je moj sistem preprost, čez teden se držim stran od sladkarij in pregreh. čez vikend tudi, če je to le mogoče. če pa ni, pa bogpomagej, bo pa naslednji teden bolje.
mene nekako ves ta 3-mesečni koncept dokaj nervira, ker se mi je še skoraj vsakič potem zgodilo, da če sem se 3 mesece držala načrta čisto v nulo, je potem, po koncu, eksplodiralo in je šlo vse k vragu in sem potem 14dni samo jedla. tako, ko pa si na vsake toliko malo privoščim, je pa ta ločevalna bolj način življenja in ne samo 3-mesečna dieta. in če 2x na mesec za vikend pojem košček tortice, je to veliko bolje, kot če 3 mesece nič in potem v 3h dneh celo torto, hehe. in tudi po tem principu nameravan vztrajati toliko časa, dokler ne pridem na željeno težo, bo pač dlje trajalo, ni panike, važno, da ne redim
tunna
http://titabota.blogspot.com/