12. dec 2009 9:04
Pa bom še jaz prispevala svoj delež, če ste me že vi navdušili za to dieto...
Začela sem 17.10 s 65 kg, zdaj, torej po skoraj dveh mesecih, imam 56 kg.
Zelo sem zadovoljna, saj se mi še posebej na bokih in stegnih pozna, ker ni več dodatne maščobe tam zraven :). Fant, s katerim sva v bistvu hujšala skupaj, le da sem bila jaz malo bolj dosledna, mi je vsakič, ko sva se videla, rekel, da sem shujšala. Vsakič bolj :)
Zdaj mi niso prav nobene več hlače, vse mi lezejo dol in so mi preširoke. Čakam na sezonske razprodaje :P
Da vas potolažim, tudi jaz nisem vedno juhe po kosilu, pravzaprav sem jo le 2x ali 3x, kakih 6x sem jo pa kar prej, pa zaradi tega ni bilo nič manjšega učinka. Kdaj pa kdaj se lahko pa tudi pregrešite pa greste na en kos pice ali kaj takega, vendar ne prevečkrat (midva sva šla 1x, eneparkrat sva pa tudi še po 8.uri zvečer nekaj pojedla).
Držite se tega, da pijete veliiiiiiiiiiiiiiko vode, pa bodo šle kilce same dol. Jaz bom zdaj z dieto prenehala oz. se bom ravnala po naslednjih 90.dnevih.
Še en nasvet glede sladkarij: Če jih ne vidiš, jih ne moreš pojesti. Tako da, vse kar imate sladkega, pospravite v en predal. Kakšen košček čokolade si pa lahko privoščite na OH. Saj bo šlo, meni je po treh dneh totalno usahnila želja po hrani, ki je bila tisti dan "prepovedana".
Le močno voljo in gremo!
Olive Figg