11. nov 2009 16:05
Jaz bi tudi mogla iti ponovno na dieto,pa ne najdem volje. renata69 http://renata69.moj-album.com/
11. nov 2009 16:05
Jaz bi tudi mogla iti ponovno na dieto,pa ne najdem volje. renata69 http://renata69.moj-album.com/
11. nov 2009 20:13
renata, tudi jaz nimam volje, imam pa nekaj kilogramov preveč (ha,ha,ha....) regica
12. nov 2009 10:24
Pozdravljene ! Vidim, življenje se vrača na forum, kar nekaj starih hujšaric se je oglasilo........... bomo začele znova ? jaz sem za ! sicer imam srečo in sem ostala pri 78 kg, ampak vseeno bi še rada dala dol teh 9 kg, da se mi več ne sveti številka 7 na tehnici........... torej, naj se akcija začne................ naj vam bo v cvetju........................ daby
12. nov 2009 12:12
Ojla! Tudi jaz imam nekaj kilogramčkov preveč, volje pa tako tako.... Se bom potrudila in mogoče mi še uspe. Čez dva tedna me čaka ena pomembna prireditev. A bi se dalo do takrat po tej dieti izgubiti 5 kilc? aloe
12. nov 2009 13:05
Če nisi izrazito požrešna in se ne bašeš z velikimi količinami sladke in mastne hrane - in bi torej dieta pomenila zelo občutno spremembo v prehranjevanju, ne vidim možnosti, da bi z ločevanjem izgubila 5kg v 14 dneh. Ampak če nikoli ne boš poskusila, potem nikoli ne boš 5kg lažja. Lisa
12. nov 2009 23:30
Točno, če ne bom poskusila ne bom nikoli izvedela. Nekako sem prebrodila današnji dan. Samo glava me je pa celo popoldne bolela. Mogoče sem pa zasvojena s sladkarijami pa se je telo tako odzvalo. aloe
13. nov 2009 7:35
no tudi jaz razmišljam o začetku diete in sicer za kakšnih 5 kg dol. In kdaj bomo začele? priv priv
13. nov 2009 11:13
Jaz sem se kar odločila, da se mi ne splača več odlašati. Saj nimam kaj izgubiti, razen kakšnega kilogramčka. Naj se mi še katera pridruži, da se bomo malo spodbujale, če bo kriza. aloe
15. nov 2009 22:13
Pozdravljene!Tole bom napisala za vzpodbudo in poduk.Jaz sem s to dieto shujšala prvič 36 kg,zakaj prvič,ker sem po enem letu začela spet žret.No letos sem začela z isto dieto spomladi,naj napišem da sem dobila nazaj24 kg.Ko sem se zopet vzela v roke sem v treh mesecih shujšala 20kg.To težo sedaj držim že pol leta s tem da od 18 ure ne jem več.Odločila sem se ,da bom to težo ,ker vsi pravijo,da mi te kile "pašejo".Meni je ta dieta zakon,ker vse ješ,ješ kolikor hočeš,le red je trebe imet in pa veliko volje,meni je uspelo in zeeelo sem ponasna,sedaj je sto dieto začela še hči,ki pa ni bila tako zalita kot jaz tudi ona je očitno shujšala.Če rabi kdo kako spodbudo ali pomoč mi napišite rada bom pomagala.Jaz se počutim odlično,ne da sen lažja 20 kg tudi mlajša sem za 10 let,ker sem lažja in bolj gipčna.Poskusite!!!!!!!!!!!!! limovčanka
16. nov 2009 20:52
Koliko si pa tehtala?Jaz bi mogla 10-15kg,dol dat. renata69 http://renata69.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Pure svedri s paradižnikom in baziliko