8. nov 2005 12:14
Hojla!
Oj,punce,da ne bomo še v kameno dobo prišli.Sej se je men tud en velik kos kamna odvalil,mal ga je pa še ostalo.
Ja,sej jaz še tudi nisem slišala,da bi se žila vnela.
V bistvu mi jo je zagodla ena ranica.Poleti enkrat sem šla na en manjši operativni poseg,ko so mi en kožni tumor odstranili,sej ni bil tisti nevarni,sam ko pa nikol ne veš in je boljš take zadeve odstranit,da pol vidijo,kaj je.Zdaj se mi je pa tista ranica mal vnela,pol pa še pol noge zraven.Sem pa mal sama kriva,ker mi je medicinska sestra en mali konček šiva not pozabla,jaz sem pa to vidla,pa kar hop,zadevo sama ven potegnala,namesto da bi šla lepo v zdravstveni dom,da bi tam zrihtali tako kot je treba.No,sej potem se ni še nič zgodilo,sam na tistem mestu,ko je bila tista nitka,je nastala ena majhna krastica,ki sem si jo zadnjič enkrat po nesreči spraskala.In tako nekako je eno vodilo k drugmu in imam sedaj vso zatečeno in pekočo nogo.No,sicer pa bomo videli,kaj bo!
Za kosilo danes zelenjavna juhica z metuljčki,za zvečer pa ne vem,mi danes nekam ne diši sladko.Eh,bom že kaj pogruntala.
Vsekakor se vidimo na srečanju,pa če me v postelji pripeljejo.Pa fajn,da ste se odločili za to restevracijo,se mi mal svita,kje bi to bilo.
Lep dan vam želi Marjetka cvetka