Ločevanje živil 90. dni - 5. del

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

8. nov 2005 4:20

Dobro jutro punce!!! NadaM ne obupavat,enkrat pride pravi čas.Da o sebi sploh ne govorim, kolikokrat sem poskušala!! Pa so bili padci in sem se znova pobrala in to se je ponavljalo in ponavljalo!!Trenutno mi uspeva -7kg in sem že zadovoljna, pa, če ne bo šlo več dol!!Pri tem minusu je počutje super!!Tako, da nismo tako močne pri dietah kot zgleda na prvi pogled, ti si pa že dosti dala v življenju skoz in enkrat ti bodo tudii kg kopneli!! Želim in držim pesti zate, da ti nekoč uspe NadaM!! Danes je na vrsti sadje, a ne Dušanka je še gdo na sadju??? Bravo Any!! lep dan !! Čao,čao!! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

8. nov 2005 5:00

Dobro jutro tudi od mene! Ja, sadje je danes, ker ga že dolgo nismo, a ne? Hahaha... No, pa saj ga imam rada. Ta prvo banano sem že pojedla in bila je zelooo dobra! Ampak me skrbi za Marjetko cvetko, ker se nič ne javi. Upam, da le ni kaj resnega! Grem zbudit mojega, da ne bo tudi on zaspal, ne sicer avtobusa, ampak službe!! Lep dan Dušanka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

8. nov 2005 5:17

Dobro jutro, sadne in vse ostale! Tudi jaz sem sadna, sem že zajtrkovala- dva kivija. Zdaj grem pa delat, in upam da se bo Marjetka Cvetka oglasila do dveh. Lep dan! hema

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. nov 2005 6:21

Dobro jutro, rožice ! Sem bila sadna včeraj, tako, da bo danes na mojem jedilniku repa s fižolom. Komaj čakam. Sicer pa so moje kile malo ponorele in ko sem včeraj zjutraj stopila na tehtnico, me je skoraj kap in ni mi jasno, od kod toliko kil. Res je, da je prebava bolj slaba in da odvodnjavanje ni najboljše, pa vseeno.... Sem jezna ko sam vrag. Zato bom sedaj nekaj dni jedla v glavnem zelenjavo, pa da vidim, kaj bo. V soboto sem prvič po operaciji šla na hitro hojo in seveda sem vmes pretekla kake 3 km. Kako sem uživala, čeprav me je bilo malo strah. Telovaditi pa sem začela včeraj zjutraj, čeprav pri trebušnjakih še malo čutim, da so mi tam doli nekaj počeli. Ampak moram, ker me hrbtenica bolj boli, ko 14 dni nisem nič migala. Ampak za pisanje mi te dni ni, vas bom pa pridno brala. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

8. nov 2005 7:20

Marjetka Cvetka dela ta teden popoldne, zato se vam ni javila. Tudi jaz upam, da jo je samo komar piknil. NadaM si zelo krivična, noben ti ni rekel, da se zaradi gesla ne smeš vključevati v forum. Smo te povabile in smo zelo vesele, da si se nam pridružila, samo razumi, da gesla za ogled slik res ne moremo dati vsakemu, ki kar mimogrede zaide na naše strani. Upam da boš vstrajala na svoji poti, se nam pridružila in nam dala možnost da te spoznamo. Vsekakor si dobrodošla. Dušanka vidim da vam je bolje. Bujto repo pa si le skuhajte na Š dan.Njami.... Jaca tudi jaz sem začela uvajati zajtrk in tudi moja prebava ni več takšna kot bi morala biti. Mislim da bo ma nazaj preklopila na sadje, zajtrk pa si bom privoščila le občasno. Si me pa pošteno prestrašila. Lanes sem bila včeraj na fitnesu in sem delala kot za stavo. Sem bila zvečer tako utrujena da sem kar padla v posteljo. Tako zdaj pa grem na kavo...Čaoči... tuna

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

8. nov 2005 7:32

Prepričana sem bila, da nam bo Marjetka Cvetka do danes že sporočila, kaj je narobe. Pa nič. Mora biti hudo, hudo. Držim pesti, da ne trpi preveč. Spadam pa danes med sadne. Sem zjutraj popila samo sok. Mi je bil kar nekako dovolj. Sicer imam grozne probleme s tem pitjem. Skoraj nikoli nisem žejna in se res težko prisilim, da popijem vsaj liter vode. Mogoče tukaj tiči vzrok, da se kile ne premaknejo nikamor. Zdaj smo si vsaj pripravili naravni jabolčni sok, ki ga zelo razredčim z vodo. To vseeno nekako lažje popijem kot vodo. Veste srečo imamo, da smo kolikor toliko zdrave. Zdravje je res vse, denarja glavno, da je za sproti, pa si ni treba nič več želeti. Pa saj to že itak veste. Kaj sem jaz pametna. varja

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

8. nov 2005 9:31

Dobro jutro mlade dame . Končno mi dajo mir in sedaj lahko kaj napišem.Mož je šel v službo ,sin v šolo tamalo pa sem peljala v vrtec.Živela svoboda pa res rabimo tudi mamice malo miru pred vsem. Tuna nisem želela nobene prestrašiti ampak pri meni je tako. Že prej sem imela probleme z prebavo in nosečnosti so to samo šeposlbšale in nekaj let nazaj sem šla odstranit hemeroide ki so mi ostali od prvega poroda in od slbe prebave .Tisto ni bilo nič posebnega ker jih je samo prevezal z lastiko in so postopno samo odpadli.Zdaj pa je bilo drugače po tem porodu so mi ostali majhni hemeroidi ampak me niso nič motili še začela sem januarja z to dijetio in prebava se mi je poštimala tristo na uro.V jeseni pa mal prenehala z sadjem dopoldne in sem bila tako zaprta da bi šla rajši roditi še enkrat kot na stranišče.No sedaj je bolje ne odstopam od sadja in je vse ok. Dušanka si pa faca je tudi raspoloženje boljše če te nič neboli. Marjanca si pa korajžna bi te mogle vzeti za zgle nas nič neboli hrbtenica ampak se nam vse glih neda telovadit. Marjetka cvetka upam da je vse vredu s tabo. Migla kje pa si nič se ne oglasiš, saj me tudi grešimo ti se kar javi ti bomo malo dvignole moralo. Mater sem se razpisala.Lep pozdrav iz meglene notranjske. Čao jaca

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

8. nov 2005 9:35

Dobro jutro punce. Res ste veliko napisale. Tudi mene zelo zanima kako je z Marjetko Cvetko. Jaz sem danes čisto "out", že včeraj popoldan sem imela vročino in drisko, danes je sicer malo bolje, vendar še vedno letam na wc vsakih 10 minut, še v službo sem zjutraj zamudila zaradi tega. Sedajle vas pa berem in ugotovim, da sem po dveh mesecih in pol zamenjala dneve..za kosilo sem si namreč že včeraj spekla zrezke v zelenjavni omaki in si jih danes tudi s seboj prinesla v službo....pa sadni dan bi morala imeti danes!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sedajle pa razmišljam kaj je bolje, da danes pojem svoj mesek in imam jutri sadni dan...ali pa se potrudim in pojem samo solato, pa bom jutri jedla zrezke. Glede na to da ves čas na wc letam, je po mojem čisto vseeno kaj pojem, saj bo šlo vse itak ven. Torej punce kaj mi priporočate? claudia12

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

8. nov 2005 9:48

Hojla! Danes smo nekatere res sadne in prav vesela sem, da sem se teh dni končno navadila. Zanima pa me, če je normalno da hodim na veliko potrebo šele na 3-4 dni odkar sem na tej dieti in kakšne tablete oz.zadeve uporabljate za hitrejšo prebavo? Misli, da je Marjanca45 pisala, da jih vzame. Za Marjetko Cvetko pa tudi mene skrbi - ker pa je pozitivka, bo vse dobro. Vse me boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od včerajšnje aerobike... Lepo hujšajte in uživajte življenje!!! Goga GOGA VRHOVŠEK

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

8. nov 2005 10:30

Lep dan tudi od mene! Nekaj so obljubljali sonček, pa ga kar ni - vsaj pri meni v LJ je neka nizka oblačnost ali pa megla, kaj vem kaj, pusto je! Tuna, zelo rada bi naredila bujto repo na Š dan, ampak v bujti repi je mesoNa B dan pa tudi ne bi šlo, ker je pa prosena kašaNo, pa sem čez padla! Jaca, človeku odleže, ko neha boleti - zato pa sočustvujem z Marjetko cvetko, če hodi trenutno po moji poti!!! Goga, jaz pri tej dieti nimam nič problemo v s prebavo, verjetno je vse odvisno od človeka. Poglej Claudio, ona pa ima prehudo prebavo! Morda poizkusiš s kakiji na tešče, ali pa hruškami, ali pa piješ zelnico ali repnico, ki jo dobiš zastonj na tržnici pri zeljaricah. Če že imam kdaj težave, mi to vedno pomaga! Claudia, meni so enkrat namignili, naj ne zamenjam dneve - tako je morda bolje, da danes ostaneš na sadju in solatki skupaj z nami, pa mesek jutri popapaš! Veš, kako bo teknil Marjetka cvetka, javi se nam čimpreje - ne delaj nam skrbi! Držimo pesti zate! Dekleta na sadju, naj vam uspe, jutri je na vidiku mesek!!! Lep dan Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti