Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ksusta1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 15

7. nov 2005 16:32

Pozdravljene! Danes ste pa res zgovorne.Zadnič sem vam omenila , da album ni za vsakogar.(gledat na internetu) Sem že mislila,da ste ostale drugačnega mnenja. Sedaj pa vidim,da ni tako.Veste jaz sem jih že toliko slišala na račun hujšanja, da se niti ne mislim kazati vsem zemljanom. Sicer sem danes na Š dnevu.(na PASULJU). Odločila sem se, da se bom tehtala in merla samo v ponedeljkih. Ker me vaga rada spravi iz tira. V enem tednu bo pa menda viden napredek. Marjetka cvetka pa ne sedaj ti !!! Upam, da ni nič hudega. Punce mejte se na zabavi 180-.11.... Tudi jaz se vas želim spoznati. Samo povem vam ,da še nimam "jajc". Čao ksusta1

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. nov 2005 17:14

Marjetka cvetka, kaj je sedaj? Je tako hudo? Še vedno pri zdravniku, ali....? No, držim pesti, da ni nič hujšega. Dekleta na 3MD, prosim svetujte: ali se lahko je na B dan BUJTA REPA. Danes sem prebrala recept, pa se mi zdi, da bi kar šlo, a ne? Pa še nikoli je nisem jedla in bi malo popestrila jedilnik. Čakam vaše nasvete. Hvala in se beremo! Ne, ne - popravljam - sem pravkar še enkrat bolj natančno prebrala in videla, da je notri prosena kaša. Pa nič - morda po končani dieti, a ne? Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 07. nov 2005 17:16:02

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. nov 2005 17:48

Hema bravo za takšno odločitev! Tudi sama sem bila mnenja, da je to le spodbudno, da lahko ostale sotrpinke/i vidijo kaj se da doseč z trdno voljo in disciplino. Zato sem tudi ustvarila album Befor/After, da bi dodale slikce kakšne smo bile in kakšne smo. Ker sem mnenja, kot sem že rekla, da veliko komu že pogled v kakšni krizni situaciji dvigne samozavest in voljo. Ne vidim razloga zakaj bi čakali, da bomo lepi sebi všeč in potem dodali slikico se nam predstaili, pridružili. Zakaj vas je sram pred nami, ki vas razumemo, ker smo same šle skozi to "skrivanje",.. Navsezadnje pa lahko za predstavitev posredujete tudi fotografijo brez celotne postave, samo obraz. Tako ne bo nihče videl vaše "veličine", oziroma manekenske postave.... Punce če nimate jajc, hitro k najboljšemu sosedu. Jih imajo toliko, da jih prodajajo. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

7. nov 2005 18:24

No, dekleta, saj vas nisem hotela jeziti in po nepotrebnem gnjaviti zaradi gesla - nikjer namreč nisem zasledila, da bi se morala javljati v ta forum, da bi me "vzele" resno. Tuna, če bi mi javila, da se moram (zaradi gesla) vključevati v forum, ne bi bilo nič narobe, tako pa... Nisem pa nobena muha enodnevnica (mogoče pa le, ker mi nobene diete ne uspe dokončati kolikortoliko zadovoljivo?). Kot sem rekla, očitno mi še ni dovolj kliknilo v glavi, da bi se lahko tako trdo držala diete, oz. nimam tiste moči, da bi vztrajala brez večjih prekrškov. Pa-sama pred sabo sem se sramovala, da mi ne uspeva, zato se tudi nisem javljala. Pa tudi te "sreče" nisem imela, da bi mi rak odnesel tudi kile, ne samo kaj drugega. Jaz sem po operaciji pridobila 20 kg. No, mogoče pa kmalu dočakam tisti zvonček v glasi, ki bo nakazal, da je skrajni čas....Se bom po takrat več javljala. Pa brez zamere in lep pozdrav Nada

ksusta1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 15

7. nov 2005 18:24

Rožica vem, vem,da jih imajo.Tudi pri nas nismo brez, samo nimamo pravih. Te se ne da kupit. Moraš skozi to krizo.Upam, da bo tudi meni popustila.Glede na vse očitke, ki jih dobim glede hujšanja sem pa čisto na tleh. ksusta1

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

7. nov 2005 18:32

Marjetka Cvetka kje si? Upam, da ni nič hudega. Tudi sama sem se ravnokar vrnila od zdravnika z nič kaj dobrimi vestmi. Sedaj čakam na sredo ko bom imela v bolnici dodatne preiskave. Upam na vse najboljše. Držim pesti, da je tudi s tabo vse v redu. Dipsi

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

7. nov 2005 18:49

Nada, ti se kar še oglasi, saj tukaj nismo same take ki bi nam vedno vse šlo kot po maslu. Pa če bi vsem vse uspevalo in vse šlo popolnoma tako kot bi rade, potem sploh nebi rabile tega foruma, tu smo zato da ena drugi pomagamo.Vidim, da si tudi ti imela raka, veš, jaz sem se po bolezni zredila za 25kg. Zato ker so mi vsi govorili:"ja, to da imaš pa apetit pa kaže samo na to da si zdrava. Moraš jesti močne stvari da si boš čimprej opomogla" Ko sem prišla domov so me pitali z vsem mogočim kot enega pujska. Potem ko sem pa začela s to dieto je pa mami grabila panika, če nisem slučajno spet zbolela. Nada, ti kar pogumno!!! Dipsi, upam da ni kaj hudega. Skrbi me za Marjetko Cvetko, vedno je tako zgovorna, Kje si??? LP hema

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

7. nov 2005 20:23

Dober večer mlade dame Nekaj dni se vam nisem javljala ,ker namreč nisem mogla sedeti na moji tazadnj.V četrtek so mi namreč odstranil kožno gub jaz pa sem mislila da so hemeroidi pa me je zdravnik spustu na trda tla to pa je bila posledica prekinjenega ritma dopoldne samo sadje.Jaz sem zmeraj imela probleme z prebavo po tej dijeti se mi je pa to porihtalo in podolgem času sem se odločila in sem štrnajst dni jela normalno zajtrke in še vse ostalo in sem si z napenjanjm prislužila to grdo reč.No zdaj moram reči da je že bolje. Zelo ste bile pridne za pisanje in za zmanjševanj kg.Meni negre preveč dobr pred tardečo bi menda pojedla tudi pohane gade ma te dneve me ni za ustavit samo jedla bi. Dušanka kaj si poslala malo šena po forumu ? malo za hec malo zares. Kje pa je ta naša Marjetka cvetka kaj je zdaj stabo. Moram nehat me sin priganja z računalnika Čao jaca

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. nov 2005 20:38

Ja, Jaca, izgleda že tako, da se je "prijel". No, Marjetka cvetka se do sedajle od dopoldne še ni javila, težko čakam, kaj bo sporočila. Saj veš, jaz sem, kot se temu reče, "doktorirala" iz šena in sedaj lahko delim "napotke za turiste". Če bo katero kaj zanimalo, le na dan z besedo. Bom vse povedala. Ja, ja, saj pravijo, da je lahko biti po bitki general. Sedaj se že lahko zafrkavam, ko so bolečine odšle v nepovrat, čeprav je še nekaj težav predvsem z otekanjem, če predolgo sedim, ampak vsaj boli ne več tako hudičevo, kot je skoraj tri tedne. No, močno upam, da gree pri Marjetki cvetki za kaj drugega, upam ne hudega. Kar težko čakam, da se javi. Lahko noč! Dušanka

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

7. nov 2005 22:49

No po sam doma. Ste bile pa pridne to popoldne. Hvala za povabilo v kitajsko restavracijo. Me zanima če je katera ki gre na žur iz kranja ali okolice da bi šle lahko skupaj. Največji problem pri meni je avto. Imava z možem enega, on je dostikrat terenski zaradi dela tako da jaz zvisim ko kuhan špaget. NadaM ne sekiraj se če še ni zasvetil kliker v glavi. Pri meni je trajalo skoraj 10 let. Da vam ne povem kakšne nasvete mi je folk dajal za hujšat. Mislim da bi po teoriji lahko delala doktorat a v praksi dolgo ni in ni šlo. Potem sem imela lani spomladi sistematski pregled. Na realna tla me je postavila zdravnica ko mi je na zelo prefinjen način rekla da pri mojih 168cm višine ni teža 117kg nekaj idealnega. Potem so sledili pregledi pa za želodec in ščitnico in kri pa srce vse o.k. Razkuril me je pa zdravnik na gastroskopiji ko mi je rekel da imam preveč kisline in razjede na želodcu zaradi kil. Bi mu najraje nekaj zabrisala v glavo. Potem se je začelo. Ko so ljudje izvedeli da hujšam pa ta drugi šok. Oh a se ti splača matrat, saj se boš tko al tko nazaj zredila. Po taki dieti pa že ne boš shujšala, ja kako si pa predstavljaš da boš hujšala in jedla torte....... Vam povem da sem imela ob takšnih in drugačnih pripoimbah po moje 200 pritiska. Tako da NadaM enkrat ti bo že uspelo samo vase moraš zaupati. Jaz imam leto po dieti še vedno --30 kg. Tudi jaz upam da je vse v redu s tabo Marjetka cvetka! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 07. nov 2005 22:52:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti