Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

7. nov 2005 9:56

Tuna, če še ni prepozno, kaj meniš, če bi šle k Kladivarju v Kitajsko restavracijo. Ta četrtek je otvoritev novih prostorov. Razmeroma dobro poznam obe kuhinji in zaposlene in bi res bolj priporočala Dva zmaja (pa ne mislim na okus hrane). Odločitev pa vsekakor prepuščam tebi. Lp, Robida

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

7. nov 2005 10:24

Dobro jutro pikice in pikeci! Včeraj nisem imela časa za računalnik, zvečer pa je imel Siol neke težave. V enem dnevu ste se ful razpisale! Malo ste bile tudi jezne, sem opazila. Kokos, zelo lepo, da si se oglasila. Smo te pogrešale. Ravno prejšnjo sredo, ko smo se dobile na kavici, smo govorile o tebi, da si nas malo pozabila. Ti bomo pomagale, da zgubiš teh 8 prikradenih kilogramčkov. Če si jih 30, jih boš pa še teh 8. Rmeli, držim pesti zate, da se ti bo orbitrek tako prikupil, da ga boš zdelala do konca. Marjetka Cvetka, meni pa že kaj dol visi, brez da bi kaj prebirala. Pa klinc gleda še tisto tvojo vago, ko ne pokaže kakšen kilogram manj. Bo pokazala takrat manj, ko ne boš pričakovala, več kako boš vesela. Saj bo še vse OK. Samo vzdržat je treba. No pa kaj je zdaj s tem šenom na našem forumu. Upam, da se ti bo vse dobro izteklo. Držim pesti. Helena, ti si faca. Sin ti je bil gotovo hvaležen, ko je lahko malo dlje spal in se bo zdaj lepo z avtom peljal v Celje. Pravzaprav bi ti morala reči, ti ti računalniška zasvojenka!!! Ha- ha! Tuna – ostro! To te je iztirilo! Tudi jaz mislim, da bi bilo primerno, da je nov član foruma aktiven 1 mesec, potem pa naj dobi geslo. No pa dober čajček ti želim. bonaca

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. nov 2005 10:32

Bonaca hvala. Robida meni je vseeno, ampak ne misliš da bo v začetku kar precejšna gužva v tej novi restavraciji, ker bodo vsi firbci želeli pogledati novo pridobitev? Če poznaš zaposlene se poskušaj pozanimati kako in kaj. Kaj pa mislite ostale punce - ali ostanemo pri stari kitajski, ali poskusimo v novi? Lp tuna

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

7. nov 2005 10:59

Superca!!Zakaj pa ne!!Če rezerviraš gotovo ne bo problema!!Pa še lažje najdeš te kitajčke!! Bonaca, pa pravimo, da so otroci zasvojeni!!!Kako mi je bilo to smešno, ko sem pogledala na uro je bila 6, čez 5 minut, pa avtobus odpelje.Komaj sem se skoncetrila, da je ura že 6.Tako sem bila notri!! Naredit 30km, zaradi foruma, se pa že vprašaš!!Kaj je stabo narobe?? Marjetka Cvetka, držim pesti zate, da ni šen!!Če prej nisi imela nič, potem je nemogoče, da bi bil šen!! Lepo se imejte!! by,by! helena45

Robida  

7. nov 2005 11:20

Tuna, danes sem govorila z direktorico XIA TEFEN, od nje imam informacijo o odpiranju. Mislim, da ne bi bil noben problem rezervirati. Tel. št. je zaenkrat še vedno ista - 5410 160. Kaj mislite o tem ?. Verjetno pa ni veliko časa za čakati, da serezervira za vsaj okvirno število. LP

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

7. nov 2005 11:26

Ja Robida pol pa gremo tle rezervirat. Lej trenutno je prijavljenih in 100% potrjenih 15 ljudi, mislim pa da bosta Tejčica in Majdad tudi prišle, ampak še nista 100% potrdili. Sicer pa če rezerviramo za 17 ljudi, se nam še vedno lahko kdo pridruži, če pa koga ne bo pa tudi ne bo takšen problem. Robida te prosim če se lahko kar ti zmeniš za rezervacijo in sicer saj veš 18. novembra ob 18 h. Sporoči kako in kaj. Bo pa res to veliko lažje najti kot Teharsko se strinjam. LP tuna

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

7. nov 2005 11:32

Tuna in Robida, kul dekleti sta!!!! helena45

Robida  

7. nov 2005 11:41

Storjeno, bom pa še enkrat preverila kasneje, ker fant, ki je sprejel rezervacijo govori bolj slabo slovensko. Skratka, 18.11, ob 18 uri za 18 ljudi.Bi še človek mislil, da se zafrkavamo.- kaj numerološko prinesejo te številke ???? lp

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. nov 2005 11:54

Draga Marjetka cvetka, močno upam, da se nisi od mene "nalezla" tega preklemanskega šena. Držim pesti, da to ni šen. Prosim takoj javi, ko prideš od zdravnika. Če pa boš slučajno rabila kake informacije ali napotke, evo me - na razpolago s skoraj zdravo nogo, no skoraj, ne še čisto. Je pa res, da je vse skupaj trajalo že tri tedne, pa še ni tako, kot bi moralo biti. Samo ne obupat, za vsakim dežjem posije sonce, pri meni se že jasni!!! A si imela kako ranico, da bi se morda lahko zastrupila? Saj tudi jaz prej nisem imela nikoli šena, ampak se mi je sedaj zastrupila rana na nogi. Taka je pač usoda, jo moramo sprejeti in se po najboljši poti zdraviti. Kako vam zavidam obisk Kitajca!!! No, ne ravno zavidam, saj vam privoščim in vas že kar vidim, kako uživate v kitajski hrani. Jaz zelo!!! Ja Helena, tole je pa že sumljivo, da ob računalniku kar na bujenje pozabiš!!! Vidiš, kako se maščuje, potem pa moraš v Celje vozit zaspanca, a ne? Samo, da se je vse srečno končalo. Težko čakam sporočila Marjetke cvetke, vsem ostalim pa dober tek ob B, Š, OH ali S dnevu - karkoli pač danes imate. Me s Heleno in še nekaterimi smo danes na testeninah, krekerjih, picah, kečapih in podobnih zadevah! Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 07. nov 2005 12:11:26

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

7. nov 2005 12:09

No pa je vikend za mano. Ta je bil zame ful hud. Ne vem kaj me je tako iztirilo da sem včeraj na sadje kar precej grešila.Gotovo dejstvo da mi tehtnica že 14 dni kaže 85 kg. Škoda ker se nisem prej vpisala na forum. Bi se vam pridružila na srečanju. Sicer sem bila v kitajski do zdaj samo ene parkrat a mi je okus hrane tam dober. Problem je v tem da bi tja lahko hodila sama, ker ne moj mož ne otroci ne jejo kitajske hrane. So zapriseženi jedci klasike in ni nič z mojimi novitetami. Še če jim kdaj skuham kaj po receptih 3MD jim to povem šele na koncu. Komentar: no saj ni tako slabo. Sicer pa opažam da se res kar dobro poznate med sabo. Druženje še nikomur ni škodilo posebej če je dobro ne. Kar tako naprej punce! Sedaj pa gram skuhat piščanca ker danes je moj najljubši dan MESO. če bi obstajala dieta kjer lahko ješ samo meso bi jo vrjetno uporabila ker sem nora nanj. No počasi se privajam tudi zelenjavi ki sem jo pred začetkom 3MD jedla bolj za okras. Zdaj pa hitro k štedilniku ker imam popoldne službo. Se beremo zvečer Čao! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti